עבור לתוכן

בעיה בהתקנת XCODE למק

Featured Replies

פורסם

ברשותי רשיון ל-OS X 10.7.2 אני לא מעוניין להתקין אותה כמע' רגילה על ה-PC שלי ולכן אני מריץ אותה ממכונה וירטואלית -

VMWorkstation_8.

אחרי כניסה ל-app store של ה-mac, אני מנסה להוריד את XCODE ומכיוון שזה דורש ממני עדכון מערכת, אני מעדכן ולאחר מכן המערכת נתקעת על המסך הלבן עם התפוח ולא זזה. אני יודע שאני יכול להתקין את זה על המחשב אבל שוב, אני לא מעוניין כי אני לא רוצה להעמיס על המחשב 2 מערכות הפעלה שונות ואני לרוב לא לא משתמש ב-mac.

מה הבעיה ומה הפתרון ?

תודה מראש ! :)

פורסם

ברשותי רשיון ל-OS X 10.7.2 אני לא מעוניין להתקין אותה כמע' רגילה על ה-PC שלי ולכן אני מריץ אותה ממכונה וירטואלית -

VMWorkstation_8.

הדגשתי את הבעיה שלך, מערכת OSX לא עובדת במכונה וירטואלית.

כלומר לפעמים היא כן עולה, אך לא הרבה מעבר לזה. וכמעט כל עדכון מערכת יגרום לקריסתה.

מה שאתה מקבל כאן זה למעשה דיי זהה לחוויית שימוש בווינדוס שעולה בSafe Mode ללא דרייברים מותקנים.

פורסם
  • מחבר

אבל המערכת עובדת לי אחלה עד לעידכון ואני יודע על אנשים שעובדים איתה ומתכנתים על xcode ומעדכנים והכל ואצלי זה לא מעדכן טוב.

חוץ מזה איך יכול להיות שהוא בכלל יעדכן קובץ וירטואלי ?

חוץ מזה ש-zelig רשם כאן באיזה ת'רד שניתן להפעיל את זה תחת vmware...

ודבר נוסף, אם אני מחליט להתקין אותה (בלית ברירה) על PC, האם E6600 עם 4GB פנימי יעשה את העבודה ? ואם כן, האם להתקין את WIN7 או את ה-LION קודם ?

פורסם

אבל המערכת עובדת לי אחלה עד לעידכון ואני יודע על אנשים שעובדים איתה

אחרי שראיתי אנשים שעובדים עם ווינדוס בלי דרייברים וטוענים שהכל עובד אצלם בסדר, אני לא מעיז להתווכח. ;D

אם אני מחליט להתקין אותה (בלית ברירה) על PC, האם E6600 עם 4GB פנימי יעשה את העבודה ? ואם כן, האם להתקין את WIN7 או את ה-LION קודם ?

רק אם הלוח שלך והכרטיס מסך שלך מתאימים, כל השאר לא רלוונטי.

עדיף קודם את Lion כדי לחלק בעזרתו את ההארדיסק לשתי מחיצות בשיטת GUID ולא MBR.

פורסם
  • מחבר

יש איזשהו מאגר רשמי \ לא רשמי לבדיקת תאימות לוח האם ?

יש לי לוח די מיושן: Intel DG41TY, יתאים ?

האם אין מצב שהוא לתכנת objective C עם xcode תחת WIN7 ? או לחילופין שיטה שעובדת רוב הפעמים לעידכון מערכת ה-LION ? כי זה ממש נתקע כל הזמן... ואחרת אין לי דרך לעבוד עם ה-xcode, לחילופין האם יש דרך להשיג xcode4.2 שאינו מופיע כבר במרקט במקום את ה-xcode4.3 שדורש עדכון ?

תודה !

פורסם

יש מאגר שהוא לא הכי עדכני אבל יכול לתת תמונה כללית: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

למרות שבאתר הנ"ל אין הרבה פרטים על הלוח שלך, לפי האתר של אינטל אני רואה שהוא מתאים ואמור לעבוד.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי תכנות על xcode תחת WIN7 ? אפשרי ?

פורסם

חשבתי שכבר הבנת, שWin7 לא יודעת להריץ תכנות שנכתבו עבור OSX?

פורסם
  • מחבר

התכוונתי בדרך אחרת כמובן, על המכונה הוירטואלית של ORACLE וכד'..

בכל אופן, האם יש מקום שאני יכול להוריד ממנו את xcode4.2 ?

פורסם

רק מהאתר של אפל, ורק למי שיש Developer's Account.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

תודה :)

פורסם

הדגשתי את הבעיה שלך, מערכת OSX לא עובדת במכונה וירטואלית.

כלומר לפעמים היא כן עולה, אך לא הרבה מעבר לזה. וכמעט כל עדכון מערכת יגרום לקריסתה.

מה שאתה מקבל כאן זה למעשה דיי זהה לחוויית שימוש בווינדוס שעולה בSafe Mode ללא דרייברים מותקנים.

לא נכון. אני עבדתי עם הקונפיגורציה הזו (Mac OS X 10.7.2 על VMWare) במשך תקופה ארוכה, זה איטי, אבל עובד.

רק מהאתר של אפל, ורק למי שיש Developer's Account.

שוב, לא נכון. את Xcode ניתן להוריד בחינם מהMac App Store כל עוד יש לך משתמש Apple ID רגיל לחלוטין (וזה מגיע גם עם הסימולטור והכל..), שני דברים שלא תוכל לעשות ללא חשבון מפתח זה לשלוח את האפליקציות שלך לApp Store ולחתום אותן לבדיקה על המכשיר שלך (תוכל לבדוק על הסימולטור בלי חשבון מפתח), למרות שאת זה אתה יכול לעקוף עם מכשיר פרוץ וfake codesign.

פורסם

אני עבדתי עם הקונפיגורציה הזו (Mac OS X 10.7.2 על VMWare) במשך תקופה ארוכה, זה איטי, אבל עובד.

אבל אמרתי בפירוש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526137.msg4491824#msg4491824

שוב, לא נכון. את Xcode ניתן להוריד בחינם מהMac App Store כל עוד יש לך משתמש Apple ID רגיל לחלוטין (וזה מגיע גם עם הסימולטור והכל..), שני דברים שלא תוכל לעשות ללא חשבון מפתח זה לשלוח את האפליקציות שלך לApp Store ולחתום אותן לבדיקה על המכשיר שלך (תוכל לבדוק על הסימולטור בלי חשבון מפתח), למרות שאת זה אתה יכול לעקוף עם מכשיר פרוץ וfake codesign.

תודה על ההערה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים