פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים אני מחפש טלוויזיה איכותית בסביבות המחיר 2000-2500 שקל.מה שאני אעשה בטלוויזיה זה בעיקר משחק באקסבוקס וצפיה בטלוויזיה (YES).המרחק בין מקום הצפייה לטלוויזיה משהו כמו 3-3.2 מטר, אז אני חושב על 37".אשמח להמלצות לטלוויזיה (:אני אישית מצאתי את זאת עם המלצות טובות:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053מה אתם אומרים? (:
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים מחבר סורי אבל אני לא כ"כ מבין חחחמה זה אומר פאנל IPS?ועוד שאלה - ראיתי הרבה ביקורות רעות על אחריות מצד היבואן הרשמי "י.ח" והלא רשמי "י. שלום". למישה ויש ניסיון ויכול להעיד על השירות שלהם וסיפוק האחריות?
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים זה אומר שהטלוויזיה הזאת באה עם שני פנלים. אחד איכותי יותר שנקרא IPS ואחד איכותי פחות שנקרא MVA. כל ה 460 שראיתי עד היום מח.י. היו עם IPS.על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של32LD460-TA.AMFWLHה W שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה W אתה רואה למשל D זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם Y, Z ו I זה IPS).
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים מחבר זה בהכרח יבוא בדיוק ככה: AMFWLH?או שזה יכול להיות כל קוד שהוא שכתוב בו W באמצע?
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים לא רק W, גם Z גם I וגם Y.יש עוד קודים תלוי בארץ הייצור. הקוד שרשמתי לך זה הקוד שמגיע על הטלוויזיות מקוריאה של ח.י. יש קודים אחרים. אם אתה רוצה להיות בטוח שים פה את הקוד שאתה רואה ואגיד לך.
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים לא, זה תכלס "המסך" עצמו' מה שמקשר בין הטרנזיסטורים לתמונה עצמה שאתה רואה.
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מחבר סורי על הדאבל ואם הקפצתי. רק כדי לוודא - קיבלתי את הטלוויזיה וכתוב עליה AMFZLH. פאנל IPS נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.