עבור לתוכן

המלצה לאטמי אזניים איכותיים

Featured Replies

פורסם

יש כאן מישהו עם נסיון בדברים כאלה?

אני צריך לקנות אטמים למניעת רעש חיצוני. חשוב לי שיהיו נוחים ולא יפלו מהאוזניים. אני לא רוצה לקנות ולהתאכזב לכן אני מעדיף לקבל המלצות (אם יש כאן כאלה)

• תגובות 34
  • צפיות 22.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מקרה כזה אל תקנה אטמים, יש אוזניות שחוסמות איזה 17 דציבל, בטח גם יותר...

פורסם

אתה רוצה למנוע כל רעש?

האטמים שמחלקים בצבא כדי שלא תתתחרש מהירי די עושים את העבודה אם אתה רוצה לשמוע קולות ולמנוע רעשים מסוכנים לאוזן..

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה למנוע כל רעש?

האטמים שמחלקים בצבא כדי שלא תתתחרש מהירי די עושים את העבודה אם אתה רוצה לשמוע קולות ולמנוע רעשים מסוכנים לאוזן..

מה זה "רעשים מסוכנים לאוזן"? כי אני מתכוון לצפירות, רעשי מנוע ומטוסים. זה ימנע אותם? כי אני חושב שיש לי אטמים מהצבא אבל אני צריך לחפש. הם יעשו את העבודה או שצריך לקנות אטמים חדשים או אפילו אזניות כמו שהציעו מעליך?
פורסם

אתה גם יכול ללכת למכון שמייצר מכשירי שמיעה, הם גם מייצרים אטמי אוזניים בהתאמה אישית, רק שזה לא זול.

פורסם
  • מחבר

אתה גם יכול ללכת למכון שמייצר מכשירי שמיעה, הם גם מייצרים אטמי אוזניים בהתאמה אישית, רק שזה לא זול.

אני חושב שהצרכים שלי מינימליים. ובכל זאת-באיזה סדר גודל מדובר?
פורסם

שמע, אני אולי לא דוגמא, אבל הרעיון שמשהו יכנס לי לאוזן יותר מפעם אחת ממש לא נשמע לי טוב.

אני עובד הרבה בסביבה רועשת ומשתמש באטמי אזניים חד פעמיים מאיכות טובה. זוג ליום גג יומיים.

אתה לא צריך יותר מזה. אטמי פוליאוריטן מוקצף בצורת קונוס עם איכות הנחתה של 30db יעשו את העבודה.

פורסם

מאז שיש לי את הER-20, אני לא יוצא בלעדיהם לשום מועדון או רייב.

http://www.etymotic.com/ephp/er20.html

הם לא בולטים החוצה מהאוזן? כי כל החוכמה באטמים למועדון זה שיהיו בלתי נראים ::)

פורסם

מצד אחד זה, מצד שני אתה רוצה להוציא אותם אחר כל בקלות :)

פורסם

אני חושב שהצרכים שלי מינימליים. ובכל זאת-באיזה סדר גודל מדובר?

איזור ה-400 שקל. לוקח כשבועיים עד שזה מוכן.

פורסם

http://www.protechstore.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=95&catId=38

אני עובד עם מוזיקה גבוהה באופן קבוע ואני משתמש באלה ^

בסך הכל אטמים לאוזניים.. מי יראה ,מי ישמע :)

עם כל ההצעות האלה הייתי כבר ממליץ לך לחתוך את האוזניים וזהו..

פורסם

הם לא בולטים החוצה מהאוזן? כי כל החוכמה באטמים למועדון זה שיהיו בלתי נראים ::)

ממש קצת, וכמעט כל הדיג'יים ומוזיקאים שאני מכיר משתמשים בהם רוב הזמן בעבודה.

החכמה היא לא רק שלא יראו אותם, אלה שהם יהיו נוחים וינמיכו את הרעש הסביבתי בצורה כמה שיותר מאוזנת.

מה שאני אוהב באטמים האלה חוץ מנוחות, זה שאפשר לשמוע איתם את מי שמדבר איתך במועדון בלי שהוא יצעק לך לאוזן.

לפני זה השתמשתי באטמי סיליקון Mack's שמוכרים בסופר-פארם ב10שח לקופסה של 4 יחידות, לדעתי הם הכי טובים בין כל האטמים הזולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים