פורסם 2011 במרץ 2714 שנים לחבר שלי יש לוח GA-880GM-UD2H ובשבוע שעבר הכרטיס רשת הפסיק לעבוד סתם ככה, והבעיה היתה כל כך חמורה שזה לא עבד לא בWIN7 ולא בלינוקס.. הוא נסע לKSP ששם קנה את המחשב והכרטיס רשת עבד שם..... הבעיה חזרה כבר פעמיים-שלוש, הכרטיס רשת מפסיק לעבוד לגמרי ופתאום חוזר לעבוד Summary Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit CPU AMD Athlon II X4 630 29 °C Propus 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-880GM-UD2H (Socket M2) Graphics PHILIPS 107E @ 1280x1024 ATI Radeon HD 5700 Series Hard Drives 488GB Western Digital WDC WD5001AALS-00E3A0 ATA Device (IDE) 33 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio אולי מישהו יודע מה הסיבה?
פורסם 2011 במרץ 2714 שנים לנסות להפעיל את לוח האם מחוץ למארז בשביל למנוע אפשרות שהמארז יוצר קצר כלשהו
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מה הכוונה הפסיק לעבוד? הוא לא מזוהה במחשב? יש הודעות על שגיאה?אולי הבעיה לא בכרטיס רשת אלא במה שמחובר אליו..
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מי משתמש היום בכרטיס רשת ייעודי? ברור שהוא התכוון למובנה. לך זה ברור. לי זה לא ברור מהניסוח והפירוט בשאלה שלו.
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים א. יש לו לוח אם מודרני.ב. ואם עדיין קשה לך להבין, להלן הכותרת: "כרטיס רשת בלוח אם עושה בעיות רציניות".
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים יכול להיות קשור למה שמחובר מהצד השני של הרשת :סתם תקלה יכולה לגרום לרשת לא לעבוד (הכרטיס רשת עדיין יהיה מזוהה)בעיות חשמל / קצר / וכו (בראוטר למשל) יכולות לגרום לזרם גבוה להגיע לכבל רשת ולהרוס / לשתק את הכרטיס רשתתבדוק אם הכרטיס רשת מזוהה כשלא מחובר אליו כבלבנוסף ללינוקס שבדקת (שמותקן במחשב ?) תנסה ממערכת לינוקס חיצונית (מ CD או USB)תאפס ביוס ותנסה שוב
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים עדכון ביוס יכול _מאוד_ להזיק. ל מעדכנים ביוס סתםאם הבעיה לא היתה מהתחלה זה אומר שהמחשב עבד תקין אם הביוס הקיים, ושהבעיה לא בביוסהיו גם לי בעיות (מחשב שלא עושה בוט מ HD) שאמרו לי כאן לעדכן ביוס וכו' בסוף הבעיה היתה בהגדרות ולא בביוס או בחומרה בכלל. המחשב הזה עובד עכשו תקין אם הביוס המקורי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.