פורסם 2010 באפריל 1015 שנים שלוםהמחשב הישן שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח.בדקתי את הדיסק (SATA) במחשב אחר והוא תקין.הבאתי את המחשב ל IVORY והם אמרו שלוח האם לא תקין ואי אפשר להשיג חדש כי מדובר בלוח ישן (המחשה בן שש שנים)ניתן אולי להשיג אותו ב E-bay.אני רוצה לנסות להשמיש את המחשב הזה במקביל לרכישת חדשהאם הלוח הנ"ל ש IVORY מוכרים יוכל להתאים לי?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1725&CatCode=599תודהיואב
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים יכולת לתת פשוט קישור, לא צריך להדביק לכאן את כל המפרט של הלוח. זה לא שמישהו באמת יקרא את הכל.לפותח הת'רד- אולי אייבורי לא בדקו ביסודיות את הבעיה בלוח. למה שלא תנסה בעזרת הפורום לפתור את הבעיה? יכול לחסוך לך קנייה של לוח חדש. קודם הייתי בודק אם הדיסק כלל מזוהה ב-BIOS, אם לא אז הייתי מחליף לחיבור SATA אחר בלוח, ואם לא עוזר אז כדאי גם לחבר אותו עם כבל אחר.
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים ל !_Nike_! אתה צודק פשוט מוקדם לי יש לי אותו לוח אם יש צורך לסמן בbios sata enabled 1 Integrated Peripherals 2 on chip ide device 3 Sata -enabled בהצלחה
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר יכולת לתת פשוט קישור, לא צריך להדביק לכאן את כל המפרט של הלוח. זה לא שמישהו באמת יקרא את הכל. לפותח הת'רד- אולי אייבורי לא בדקו ביסודיות את הבעיה בלוח. למה שלא תנסה בעזרת הפורום לפתור את הבעיה? יכול לחסוך לך קנייה של לוח חדש. קודם הייתי בודק אם הדיסק כלל מזוהה ב-BIOS, אם לא אז הייתי מחליף לחיבור SATA אחר בלוח, ואם לא עוזר אז כדאי גם לחבר אותו עם כבל אחר. תגובה: הדיסק לא מזוהה ב BIOS. החלפתי חיבור וכבל וזה לא עזר. חיברתי את הכבל למחשב אחר כדיסק שני והמחשב השני זיהה את הדיסק והראה את תכולתו. יש דרך אחרת להמשיך או האם מיציתי כבר את הכל? תודה יואב[br]פורסם בתאריך: 10.04.2010 בשעה 16:56:45 ל !_Nike_! אתה צודק פשוט מוקדם לי יש לי אותו לוח אם יש צורך לסמן בbios sata enabled 1 Integrated Peripherals 2 on chip ide device 3 Sata -enabled בהצלחה תחת איזו כותרת ב BIOS מגיעים לאפשרות הזאת? תודה
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים כאמור אתה יכול לקנות כרטיס הרכבה של SATA PCI וזה יאפשר לך כנראה להשאר עם הלוח שלך.http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=4825
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.