פורסם 2010 במרץ 1315 שנים שלום לכולם אני בונה מפרט למחשב ואחרי שסקרתי אתרים בחרתי בE7500שיעבוד עם כרטיס מסך HD5770למטרות גיימינג בינוני, אני לא יבצע OC אין לי מושג איזה לוח אם כדאי לבחור ואשמח לשמוע המלצותאגב, כמה זכרון כדי לשים על הלוח 2G או יותר?תודה
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים מחבר טעות שלי אני אשתמש בE6500 שיותר משתלםאני לא משקיע ב4 ליבות כי אני רוצה להשקיע את רוב הכסף בכרטיס מסך ולא נראה לי שאני ישדרג את המחשב בעתידנראה לך הגיוני לשים את הHD5770 עם E6500 כלומר האם אתה חושב שהמעבד יהווה צוואר בקבוק עם כזה כרטיס?
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים גם אם לא תשדרג- המערכת שלך תהיה שווה יותר בעתיד כי תוכל לשדרג.אבל השאלה היא מה התקציב ללוח וזיכרונות.
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים מחבר אני רוצה לבנות מחשב טוב אבל לא יקר מידימכוון אותו שיהיה טוב לגיימינגלכן בטח הלוח הכי זול לא יהיה טובוכדאי להוסיף עוד ללוח בינוני אבל לא יקר מידיוזה הלוח שאני מחפשוזכרונות אני אקח 800MHz כי קראתי בסטיקי שמחיר הזכרונות היותר מהיריםלא שווה את הביצועים שהם מספקים השאלה בזכרונות היא אם לשים 2,3 או 4 GB
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים זיכרון - 2GB בשביל XP או 7. בשביל ויסטה הייתי לוקח 4GB.לגבי הלוח אם- לא הבנתי את מה שרשמת. אתה רוצה המלצה לשילוש? תן תקציב, תרשום דרישות ותקבל את השילוש הכי חזק בתקציב שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.