פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים שלום רב,יש ברשותי 2 זכרונות של G.skill DDR2 1024MB 800Mhz cl 5-5-5-15 NYמעוניין להרחיב את הזיכרון ל4 G.האם אני צריך לקנות בדיוק אותם זכרונות , כלומר 2 סטיקים של 1 G?אני יכול לקנות חברה אחרת? מהירות שונה? או רצוי בכלל להחליף את הכל ל2 סטיקים של 2 G?מה יעבוד הכי טוב והכי מהר וינצל את הפוטנציאל המקסימלי של הזיכרונות?תודה,נמרוד.
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים שאלות נפוצות: מעבדים, לוחות אם וזיכרונותלא חובה שיהיה מאותו היצרן. לא חובה אותם תזמונים וגם לא חובה תדר זהה.מהירות (תדר) שונה לא תתן לך כלום - כל הזיכרונות יפעלו בתדר הנמוך ביותר. גם ככה יותר מ-800Mhz לא תקבל עוד ביצועים, ובכלל לשחק עם הזיכרונות ולקבל תזמונים/תדרים יותר טובים - לא יתנו לך עוד ביצועים. אז פשוט קח את הזיכרון הכי זול שתמצא שבא עם הנפח הדרוש שלך ושעובד בתדר של 800Mhz.כל זה כמובן, בהנחה שאתה צריך עוד זיכרון. (ברור שאתה רוצה מהדיון הזה, השאלה אם אתה צריך באמת)
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים מחבר אני מבין - תודה,לצערי אני לא מוצא זיכרון דומה לשלי ...זה הדבר היחידי שמצאתי :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3710&CatCode=618כתוב במפרט CL6. (שלי זה Cl5).זה בסדר? אשמח לקבל לינקים נוספים.תודה!
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים 6 פחות טוב מ-5. זה אומר שאם תפעיל את כל הזיכרונות ביחד אז הם יפעלו ב-6.כפי שאמרתי וכפי שרשום בסטיקי- זה בכלל לא נורא, לא תרגיש את ההבדל בביצועים.אז כן, הזיכרון הזה בסדר גמור, אתה יכול לקנות אותו בראש שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.