עבור לתוכן

מה עדיף‏ G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel‎/‏ Patriot Viper II Series Dual Ch

Featured Replies

פורסם

איזה זיכרון עדיף ההפרש הוא לא משמעותי משהו באזור 15-20

1)‏ 2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel‎

2)‏2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ‎

פורסם

תבדוק מי מחזיק בתיזמון נמוך יותר [CL]

למי יש תמיכה במתח גבוהה יותר [זה מצוין באתר].

ותדר עבודה אני מאמין שזה זהה קשה שלא לפספס.

פורסם

ה-Patriot Viper II עובד במתח של 1.9V, לא מומלץ. הזיכרון של G.Skill לעומת זאת עובד במתח המומלץ של 1.65V.

אישית לא הייתי קונה אף אחד מהשניים, בחנויות אחרות אפשר למצוא 4GB 1333Mhz עם מתח מומלץ ב-400 שקלים. (חבל על 100-130 שקלים. ממש לזרוק אותם לזבל, אותו הדבר.)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי זה לא ככל שהמתח יותר גבוה יותר טוב ??

ושתהיים 1600 ולא 1333 עדיף להשקיע את 100-150 ש''ח ??

ואת הCL לא מצאתי באתר של היצרן

פורסם

ה-CL והתדר לא מעניינים.

בשביל להמנע מפגיעה במעבדים החדשים, אינטל ממליצה..

רגע, לאיזה מעבד/לוח הזיכרונות הללו בכלל מיועדים?

פורסם
  • מחבר

מעבדי אינטל‏

Core i5 750, s1156, 8MB Box

לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE

P55-UD3R s1156 Core i7/i5, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E

פורסם

טוב. כפי שאתה יכול לקרוא בסטיקי, אינטל ממליצה על לא יותר מ-1.65V לזיכרונות כדי לא לפגוע במעבד. מכאן שהזיכרון של G.Skill עדיף.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.msg3233143#msg3233143 - סעיף 3.2.5

אבל בלי קשר לזה, הבנתי שאתה קונה מ-KSP וראיתי שהזיכרון הזה יקר. לדעתי כדאי לך לקנות בחנות אחרת שמציעה זיכרונות DDR3 במחירים נוחים יותר. זיכרון 1333Mhz לא יציג ביצועים פחות טובים מזיכרון במהירות 1600Mhz, לתדר אין משמעות גדולה וגם לא לתזמונים. אני לא אומר בוא ניקח את הזיכרון הזבל שבזבלים כי המחירים של הזיכרונות הם לא יקרים - כיום אפשר לקנות זיכרון באחלה מהירות ובתזמונים לא רעים (ועם מתח מומלץ) במחיר נמוך של 380-400 שקלים.

אז כן, חבל על הכסף.

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך לקנות KSP אני רק מרכיב שם כי הכי נוח אצלהם

אני יעשה בדיקה בכמה חנויות ואז אני יחליט איפה לקנות

פורסם

טוב אז ההמלצה בשבילך היא כזו:

- 1333Mhz ומעלה, 2X2GB בנפח

- מתח של 1.65V ומטה (1.7V זה לא סוף העולם)

- שיהיה מאת יצרן ידוע (אתה יכול לשאול כאן אם אתה לא מכיר. אני מציע שלא תהיה פאנבוי ותלך רק על מותגים שאתה מכיר.)

ואחרון חביב: שלא יהיה יקר. אפשר למצוא קיטים כאלו ב-400 שקלים, אז 420 זה לא נורא אבל 450 כבר לא שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים