פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים משחק מז'אנר ה-FPS, משלב לוחמה בנאצים בעזרת מגוון נשקים עם יכולות מיוחדות. פירוט המשחק: אתה נשלח למשימה מיוחדת בליבו של הרייך, על מנת לחקור את האפשרות של החזקת כוח חדשני ומסתורי על-ידי הנאצים. כאשר אתה מאחורי קווי האויב, אתה מגלה שהם פיתחו הרבה יותר מסתם נשק חדש. הנאצים מנצלים את כוחו של מימד מקביל ואפלולי הנקרא "The Veil", על מנת ליצור נשק שיכריע את סוף המלחמה. תנוע בין המציאות האפלה של הנאצים לשלך, בזמן שאתה מפקד על ארסנל רחב של נשקים מכוחות ההתנגדות ומדינות הציר הנאציות. בנוסף ביכולתך לפנות אל השוק השחור עבור שדרוגי נשקים, או על מנת להפנות את הכוחות האפלים של הנאצים עצמם כנגדם, תוך שימוש בנשקים עם יכולות על טבעיות וכוח אש המונע על-ידי יכולות ה-Veil. אתר הבית: www.wolfenstein.com מפתחות: ID, Raven. מפיצה: Activision. דרישות מערכת: SOFTWARE REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP or Windows Vista® (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported) Microsoft DirectX® 9.0c (included & required for Windows XP & Vista) HARDWARE REQUIREMENTS: CPU: Intel® Pentium® 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3400+ processor RAM: 1GB RAM Video Card: 256MB NVIDIA® Geforce® 6800 GT or ATI Radeon X800 Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card HDD Space: 8GB (Plus an additional 800MB for Windows swap file) Media: 100% Microsoft Windows compatible DVD-ROM drive Internet: Broadband connection and service required for multiplayer טריילר: הורדות: Patch v1.1 http://www.gamershell.com/download_49904.shtml ביקורות למשחק: http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/wolfenstein?q=wolfenstein ציון ממוצע 76. תמונות:
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מעקב...בהחלט משחק ראוי לתקופת השיעמום של הקיץ , אל תתנו לביקורות הלא מחמיאות שהוא קיבל , הוא בהחלט כיפי...
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים כל הכבוד G מאן ראוי לציין שהמשחק מבוסס על המנוע id Tech 4 מנוע כבן 5 שנים אך משודרג -heavily modified נגרפיקה עצמה לא חדשנית אבל נראית טוב ובמיוחד האפקטים שנראים מעולה. חברה נוספת שהשתתפה בפיתוח הינה Pi Studios הידועה מכותרי Rock Band רבים רקע היסטורי לסידרה תוכלו לראות כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Wolfenstein_(series) המשחק בהתחלה עיצבן אותי כי היו לי ציפיות גבוהות (מדי) אבל היום אני ממש נהנה ממנו[br]פורסם בתאריך: 25-08-2009, 17:28:23 מעקב... צריך להוציא חוק נגד תגובות כאלה :-X
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים למה??אני רוצה להיות מעודכן כשיהיו תגובות בת'רד הזה...אני לא רוצה כל פעם ללכת ולחפש אותו בפורום משחקים...
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים צריך להוציא חוק נגד תגובות כאלה :-X* זאת לא תגובה ! Xtazy-Mike מתלונן שעוקבים אחריו...
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים למה??אני רוצה להיות מעודכן כשיהיו תגובות בת'רד הזה...אני לא רוצה כל פעם ללכת ולחפש אותו בפורום משחקים...כי זה רק מספים את הדיון בעוד הודעה שלא קשורה למשחק,פעם פעמיים תחפש את הדיון ואז כשיש לך מה לכתוב אז לא תצטרך יותר לחפש כי הוא אצלך במעקב
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים אם כבר מדברים על "מעקב", זה לא בדיוק הסיבה שקיים הכפתור הזה מצד שמאל של "שלח תגובה" ??
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים אני באמת לא רוצה לגרור את הדיון הזה לכיוון שהוא הולך אבל ה"ליידע" שולח רק הודעה למייל , לא?בכל מקרה , ערכתי את ההודעה הקודמת שתראה פחות כספאם ויותר כהמלצה על המשחק.עמכם הסליחה...
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים זהירות ספויילר-אז מה הגרמנים השמידו את אייזנשטאט בסוף? פשוט לא היה לי זמן לקרוא את כל המסמכים שמצאתי...סליחה, אזעקת שווה, מצאתי זמן לסיים את המשחק. אם למישהו יש שאלות אשמח לענות.[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 19:09:23וואו, עם הצ'יטים המשחק ניהיה יותר כיף פי כמה וכמה! חחח תוספת ראשי הדלעת פשוט ענקית
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים שיחקתי בסביבות החצי שעה-40 דקות ביום... המשחק אומנם היה מאתגר אבל במהלך כל ההרפתקא לא זכור לי שמתתי (חוץ מהבוס האחרון)משחק סבבה, עכשיו יש עוד סיבה לשחק בו- הIN GAME CHEATS... כי זה פשוט קטלני לשרוף נאצים עם ראשי דלעת או לחתוך אותם לחתיכות עם BYONET
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים אהבתי את הראשון בזמנו, עכשיו לפי התמונות שראיתי עכשיו, בגלל כל ה"על-טבעי" הזה אין לי חשק לשחק במשחק... ציפיתי למשהו ריאלי יותר בסגנון המשחק הקודם בסדרה... יש במשחק שימוש בנשקים רגילים ? או קצת?
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים אחרי ששכב שבוע במחשב היה לי זמן סוף סוף לגעת בו.משחק לא רע, יחסית ליובש משחקי FPS בזמן האחרון.נכון שהקודם היה באמת משחק מעולה שהקדים את זמנו ואין מה להשוות,גם משחק זה טוב בפני עצמו.
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מישהו פה אשכרה קנה את המשחק? כי זה נראה לי מוזר אם מישהו פה קנה אותו אחרי שהובהר פה שהוא משחק בינוני בלבד... :-\
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מישהו פה אשכרה קנה את המשחק? כי זה נראה לי מוזר אם מישהו פה קנה אותו אחרי שהובהר פה שהוא משחק בינוני בלבד... :-\אההמ כה... המשחק שווה את ה170 ש"ח ששילמתי עליודווקא המשחק מעביר את הזמן בסבבה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.