פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים תפתח ערוץ 22 ותראה שזה לא פיגועואין שום 8 הרוגים, 2 הרוגים ומספר פצועים קשהhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3755393,00.html
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים "הרוגים ו-12 פצועים בירי למרכז הומו-לסבי בת"א"לא נשמע כמו משהו על בסיס לאומני, עוד חרדי דפוק כנראה...
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים ככל הנראה הירי בוצע ע"י 2 אנשים.בכל אופן, לפי מידע ראשוני, אחד היורים התאבד בזירת האירוע והוא נמנה עם ההורגים. כלומר יש קורבן הרוג אחד.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים עם כמה שזה עצוב ואני לא מאחל לאף אחד ,זה טוב שקצת העירו את תל אביב . ס.ל.ש.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מאיפה אתה מביא תשטות הזאת?! תתבייש לך! ס.ל.ש. אתה אידיוט : שלום לכם תושביי תל אביב ,חוץ מיזה ,לא אמרתי שאני מאחל את זה למישהוא אמרתי שטוב שזה העיר טיפה אנשים (רק חבל שזה נגמר עם שניי הרוגים )
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים עם כמה שזה עצוב ואני לא מאחל לאף אחד ,זה טוב שקצת העירו את תל אביב . :itschy: שלום לכם תושביי תל אביב ,חוץ מיזה ,לא אמרתי שאני מאחל את זה למישהוא אמרתי שטוב שזה העיר טיפה אנשים (רק חבל שזה נגמר עם שניי הרוגים ) ואיפו בדיוק אתה גר?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים שלום לכם תושביי תל אביב ,חוץ מיזה ,לא אמרתי שאני מאחל את זה למישהוא אמרתי שטוב שזה העיר טיפה אנשים (רק חבל שזה נגמר עם שניי הרוגים )1.אני לא תושב תל אביב2.אתה אידיוט3.מה קשור להעיר את תושבי תל אביב? המפכ"ל מעריך שמדובר באירוע פלילי4.אתה עדיין אידיוט
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים הוא רוצה שיתעוררו ומצד שני שזה לא יקרה חס -וחלילה לך לישון -->alexbmw <--אתה עייף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.