עבור לתוכן

תוכנה שסורקת דף עם טקסט ומעבירה אותו ל-WORD? אמיתי?

Featured Replies

פורסם

שמעתי על תוכנה שסורקת דף (במקרה שלי - דף מודפס של WORD בפונט TIMES NEW ROMAN) ואז מעבירה את מה שכתוב למסמך WORD או משהו כזה? יש כזה דבר?

תודה מראש.

פורסם

זיהוי טקסט זו פונקציה סטנדרטית למדי בכל תוכנת סריקה בערך.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי שם של תוכנה כזו? תודה לך.

פורסם

תוכנה שרני ממליץ עליו

http://www.abbyy.com/

תחפש OCR בגוגל ותגיעה להרבה תוכנות חלקן חינמיות

פורסם

רק אזהרה, יש סיבה שתוכנות OCR מסחריות עולות כמה מאות דולרים. החינימיות לא מתקרבות בזיהוי ובדיוק....

אתה יכול להוריד תוכנה מסחרית לניסיון אם יש לך מספר מצומצם של עמודים לסרוק

פורסם
  • מחבר

יש לי מספר מצומצם של עמודים לסרוק, אתה יכול להפנות אותי לעמוד ההורדה של תוכנה טובה כזו? אני לא מוצא...

פורסם
  • מחבר

מה, קנית אותה? כי אני לא מוצא שם הורדה של גרסאת ניסיון... והיא עולה 389 דולר D:

פורסם

http://finereader.abbyy.com/trial

קינדי, אם יש לו מספר מצומצם של דפים לסרוק (מספיק בשביל להשתמש בגירסאת ניסיון), אין לו מה לריב עם התוכנות קוד פתוח החינמיות. מניסיון, הם עובדות הרבה פחות טוב מהמסחריות.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, זו תוכנה מפגרת ביותר, היא עושה את העבודה אך עם רווחים לא נחוצים לפעמים, תווים לא קריאים ומלא מלא מלא כוכביות חסרות כל פשר :x

אני עובד עכשיו עם ABBYY FINEREADER, אבל אני צריך תמיכה בעברית. יש לי גירסא 9, אבל אין שם עברית, ואני יודע בוודאות שהתוכנה תומכת בעברית, זה יצא באחד העידכונים האחרונים שלה. הבעיה זה שאני לא יודע איך לעדכן, זה משהו מוזר, אני עושה Check for updates וזה לוקח אותי לאתר, מראה לי מה חדש בעידכון האחרון אבל אין אפשרות לעידכון אוטומטי או להורדה של העידכון... משהו מוזר...

בקיצור, אני צריך תמיכה בעברית לתוכנה הזו ואני יודע שיש דבר כזה, מאיפה אני מביא אותו זה הבעיה היחידה שלי...

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אם מישהו יודע איך מכניסים עברית לתוכנה הזו אודה לו מאוד מאוד מאוד, זה ממש ממש חשוב לי להיוןם, אני צריך לסיים עבודה לדודה שלי בדחיפות.

ניסיתי לשים בשפה על Auto Detect ועדיין זה מתרגם לי לג'יבריש... כתוב שבעידכון האחרון נוספו עברית, סינית ועוד שתי שפות, ובדקתי ואין אותן בתוכנה... גם לא ב- Additional Languages שם... מישהו יודע מה קורה פה? הואדתי את ה- Trial הכי חדש וגם שם אין.... משהו מוזר מאוד הולך פה :\

פורסם

ב - TRAIL אין את הספות הנוספות...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

זונות! מה הקטע שלהם? זה בגלל שאנחנו יהודים, אני אומר לכם... הנאצים האלה...

רק מה שמוזר לי שזה לא נכון... יש ב- TRIAL הזה עוד איזה 70 שפות...

אני אסתדר כבר איכשהו ואם תהיה בעיה אומר פה... תודה על הכל חברים.

עריכה:

מצאתי תוכנה טובה יותר לשימושיי, שמתמחה בייחוד בעברית וערבית ושפות במזרח התיכון:

http://www.irislink.com/c2-1559-189/Readiris-11-Middle-East---OCR-Software.aspx

עריכה:

סיימתי מה שהייתי צריך לעשות, התוכנה עושה את העבודה שלה, אבל יש מלא שגיאות לא מובנות, למשל:

ם' זה ס' בחצי מהמקרים בערך

ו זה ן ולהפך, יותר מחצי מהמקרים - דבר מעצבן כל כך...!!

פסיק זה / משום מה............

; זה i - כמעט תמיד.....

גרשיים יופיעו כ יי (שני יו"דים)

( מופיע כ ) ולהפך, דבר מאוד מאוד מאוד מאוד מעצבן...!!!

ועוד דברים שונים ומשונים שהייתי מצפה מתוכנה כל כך יקרה - 250 דולר - לא לעשות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים