עבור לתוכן

האם E7400 עדיף בהרבה על E5200? בסטוק וגם ב- OC.

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

אנא התייחסו לשתי האופציות, גם בסטוק וגם לאחר OC, כי ההבדל במחיר ביניהם יד ראשונה הוא כ- 300 ש"ח..

לילה טוב.

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסטוק ה E7400 חזק יותר.

מה משתלם יותר? E5200 בתנאי שאתה עושה לו OC.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שמשתלם יותר מבחינה כספית E5200 + OC, אבל מבחינת ביצועים E7400 + OC , ושאחרי שעושים OC ההבדל בביצועים לא משמעותי ולא מצדיק 300 שקל?

( קצת מסובך אבל בר הבנה :silly: )

פורסם

בכללי גם ה7400 לא עולה כל כך הרבה

ככה שאם תיקח 7400 ותעשה לו OC תקבל יותר ביצועים מה שאתה תקבל עם 5200+ OC

פורסם
  • מחבר

^

ההבדל הוא 300 שקל שזה משמעותי בשבילי. השאלה אם שווה להשקיע את ה- 300 הללו, כי בכל מקרה אני עושה OC - אז עכשיו, האם שווה להשקיע את ה- 300 האלה כי זה ייתן הבדל ממש גדול בביצועים?

פורסם

לפי דעתי לא.

פורסם

כמובן שתקבל ביצועים עדיפים עם E7400 + OC מאשר E5200 + OC, אך הביצועים ש E5200 אחרי אוברקלוק מספק הם מספיקים לחלוטין ולדעתי אין צורך ביותר מזה.

ככה שמשתלם מבחינה כספית לקנות E5200 ולעשות לו OC.

פורסם

לדעתי גם בסטוק ובמיוחד ב-OC, ה-E5200 משתלם יותר. הביצועים שלהם לא רחוקים אחד מהשני, אבל עדיין, זה תלוי בשימושים של פותח הדיון.

פורסם

ממש לא משתלם לקחת E7400

OC ל E5200 יהיה דבר מפלצתי, והופ, חסכת 300 שקל שאתם תוכל לשהקיע על כרטיס מסך יותר חזק או משהו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם, עזרתם לי מאוד :yelclap:

פורסם

אני לא כזה מומחה בתחום, אבל לעניות דעתי OC ל5200 ידרוש ממנו מאוורר יקר יותר ולוח יקר יותר, ת'כלס, זה לא כזה ברור כמה חוסכים. (במיוחד שאוברקלוק לא בדיוק מאריך את ימי המוצר.)

פורסם

לא זה ולא זה, החלק הראשון במשפט שלך מסכם את העניין יפה.

פורסם

אני לא כזה מומחה בתחום, אבל לעניות דעתי OC ל5200 ידרוש ממנו מאוורר יקר יותר ולוח יקר יותר, ת'כלס, זה לא כזה ברור כמה חוסכים. (במיוחד שאוברקלוק לא בדיוק מאריך את ימי המוצר.)

גם אותי מעניין מה ההשקעה שצריך להוסיף כדי להביא את ה-5200 ב-OC לאותו תדר של ה-7400 ללא OC.

למרות שה-5200 קריר, יהיה לפחות צורך להוסיף גוף קירור איכותי בסביבות ה-150 שקל ועוד תוספת ללוח אם (לא מהסוג של G31) ואולי גם מאוורר נוסף למארז , כך שכל "הבאנדל" הזה יכול לקזז את ההפרש הכספי בין 2 המעבדים.

:nixweiss: אשמח אם מישהו יוכל לחדד את הנושא .

פורסם

אין צורך בשום השקעה.

וגם ההבדל בתדר בין - E5200 ל - E7400 ממש קטן.

פורסם

אין צורך בשום השקעה.

וגם ההבדל בתדר בין - E5200 ל - E7400 ממש קטן.

אז אם אני מבין נכון ..אפשר להגיע לתדר של 7400 עם קירור סטוק ולוח עם ציפסט פשוט ? ת'אמת אפילו לא בדקתי עדיין עם OC את ה5200 שלי . אני מסתפק בתדר סטוק שלו..מעבד מדהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים