פורסם 2009 בינואר 3016 שנים שלום רב, התופעה מתרחשת כאשר אני מפעיל ספריה ספציפית(ספריה מאוד פופולרית ומרכזית אצלי בכונן) ואז אני מקבל את הError הבא:AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: qedit.dllModVer: 6.5.2600.5512 Offset: 0006674cעשיתי חיפוש קצר בגוגל וראיתי ש qedit.dll מקושר לIE.האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה?תודה.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים כנס ב-CMD למחיצה ותראה האם יש לך שם איזה קבצי autorun סוררים (יש לא מעט וירוסים אשר גורמים לכך)
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים קרה לי פעם. יש קובץ מסוים שגורם לשגיאה. כמו שהציעו, כנס דרך CMD ונסה לבודד את הקבצים הבעייתים. תעביר כמות לספריה חדשה ותבדוק אם זו קורסת. אם לא, תמשיך להעביר עד שתגלה את הקבצים הסוררים. במקרה שלי זה היה קובץ לא חשוב ופשוט מחקתי אותו.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים start>runregsvr32 /u shmedia.dllזה בעיה של רנדור תצוגה מקדימה של קובץ וידיאו.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר כנס ב-CMD למחיצה ותראה האם יש לך שם איזה קבצי autorun סוררים (יש לא מעט וירוסים אשר גורמים לכך)הספריה מכילה אך ורק ספריות משנה.start>runregsvr32 /u shmedia.dllזה בעיה של רנדור תצוגה מקדימה של קובץ וידיאו.עזר!תודה רבה. יצאת תותח!אפשר להבין מה גרם למערכת לרנדר קובץ וידאו מבלי ששום אפליקציה וידאו הייתה פתוחה?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים יבגני - שיחקתה אותה היתה לי את הבעיה הזו לפני מספר חודשים - ואני כבר לא זוכר איך יצאתי ממנה- אבל לקח לי המון זמן
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים ברגע שאתה נכנס לספרייה עם קבצים כלשהם הסייר ישר מתחיל לעבוד על התצוגה המקדימה שלהם כי זה שמוגדר לו בד"כ באופן אוטומטי.במידה וקימת התנגשות כל שהי עם video codec הסייר, שהוא explorer.exe, פשוט יתרסק.במקרה שלך זה היה אחד הקבצים שאחראי על וידיאו (qedit.dll) אז היה מאוד סביר שזאת הסיבה לבעיה.הפקודה שנותתי פשוט מבטלת את התצוגה מקדימה של וידיאו.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים ברגע שאתה נכנס לספרייה עם קבצים כלשהם הסייר ישר מתחיל לעבוד על התצוגה המקדימה שלהם כי זה שמוגדר לו בד"כ באופן אוטומטי.במידה וקימת התנגשות כל שהי עם video codec הסייר, שהוא explorer.exe, פשוט יתרסק.במקרה שלך זה היה אחד הקבצים שאחראי על וידיאו (qedit.dll) אז היה מאוד סביר שזאת הסיבה לבעיה.הפקודה שנותתי פשוט מבטלת את התצוגה מקדימה של וידיאו.יפה - אהבתי - מאוד שימושי - תודהאישית אני משתמש בתצוגת פרטים (לדעתי הכי נוח) עד כמה שאפשר שבת שלום,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.