פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים האם נורמלי רעש כזה "טיק" כאשר מכבים את המחשב או כאשר עוברים למצב שינה היברנייט או רגיל?
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים אם ה"טיק" אינו נשמע תכופות זה בסדר. כנראה מדובר בכתיבת מידע מרוכזת על גבי הדיסק בעת ההפעלה/כתיבת פקודות בעת כניסה ל SLEEP MODE.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים יכול להיות שמה שאתה שומע זה הרעש של הדיסקים שמחנים את עצמם באזור הבטוח בתוך מעטפת הדיסק הקשיחאם זה מה שאתה שומע זה תקין לחלוטין עם הטיקים הם בזמן פעולת המחשב המצב לא טוב לעומת זאת).פעם מזמן (היינו ילדים וזה היה מזמן... אני וסימ ומואיז הקטן...) - היית צריך להריץ פקודה על מנת להחנות את הראשים באזור הבטוחכל הדיסקים ב-14 שנה האחרונים יודעים להחנות עצמם אוטומטיתכל טוב ויום נהדר,גבריאל
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים כל קשיחים עושים טיק בהדלקה וכבוי. בכמה זה די חזק ואחריםשומעים הטיק רק אם שמים אוזן על הכונן תלוי במודל של קשיח.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר הבעיה היא שמדובר על DELL XPS M1530 שהHDD נמצא בחזית ליד העכבר ושומעים את זה גם אם לא שמים את האוזן.השאלה אם זו בעיה חומרה.שכחתי לציין שאם אני הולך לBIOS אני שומע גם "טיק" אחד.תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 20:17:21תפרט יותר מזה תיק? מתי זה קורה ? איך זה קרה?רעש כמו שזה כתוב "טיק" אחדזה קורה מתי שמכבים את המחשב ומתי שאני שם את המחשב במצב שינה(רגיל והיברנייט-לפני שהוא נכנס למצב שינה)
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים זה נורמאלי, כמו שצויין, זה הרעש של הראשים שמבצעים PARK (ואני חושב שעדיין יש לי את הפקודה PARK.EXE איפשהו...).בקיצור, אם זה רק במצבים שתיארת, זה תקין.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר קודם כל תודה לכל העונים,פעם אחת קרה לי שבמהלך ששיחקתי בFIFA 09 שמעתי רעש כזה,האם זה כבר בעיה?
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים גם אצלי יש "טיקים" כשאני מכבה/מדליק את המחשב.מאז שהתקנתי ויסטה אני שומע את ה"טיקים" האלה, לעיתים, גם בעבודה שוטפת :-\
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים טיקים מהדיסק הקשיח בכל מצב אחר מלבד כיבוי/הדלקה שלו (בין אם בנפרד ובין אם של המחשב כולו), כבר לא תקין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.