עבור לתוכן

רעש "טיק" מהדיסק קשיח בעת כיבוי המחשב ובעת התחלת מצב שינה זה נורמלי?

Featured Replies

פורסם

האם נורמלי רעש כזה "טיק" כאשר מכבים את המחשב או כאשר עוברים למצב שינה היברנייט או רגיל?

פורסם

תפרט יותר מזה תיק? מתי זה קורה ? איך זה קרה?

פורסם

אם ה"טיק" אינו נשמע תכופות זה בסדר. כנראה מדובר בכתיבת מידע מרוכזת על גבי הדיסק בעת ההפעלה/כתיבת פקודות בעת כניסה ל SLEEP MODE.

פורסם
  • מחבר

אבל זה גם בעת כיבוי המחשב

אז זה נחשב נורמלי?

פורסם

יכול להיות שמה שאתה שומע זה הרעש של הדיסקים שמחנים את עצמם באזור הבטוח בתוך מעטפת הדיסק הקשיח

אם זה מה שאתה שומע זה תקין לחלוטין עם הטיקים הם בזמן פעולת המחשב המצב לא טוב לעומת זאת).

פעם מזמן (היינו ילדים וזה היה מזמן... אני וסימ ומואיז הקטן...) - היית צריך להריץ פקודה על מנת להחנות את הראשים באזור הבטוח

כל הדיסקים ב-14 שנה האחרונים יודעים להחנות עצמם אוטומטית

כל טוב ויום נהדר,

גבריאל

פורסם

כל קשיחים עושים טיק בהדלקה וכבוי. בכמה זה די חזק ואחרים

שומעים הטיק רק אם שמים אוזן על הכונן תלוי במודל של קשיח.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שמדובר על DELL XPS M1530 שהHDD נמצא בחזית ליד העכבר ושומעים את זה גם אם לא שמים את האוזן.השאלה אם זו בעיה חומרה.

שכחתי לציין שאם אני הולך לBIOS אני שומע גם "טיק" אחד.

תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 20:17:21

תפרט יותר מזה תיק? מתי זה קורה ? איך זה קרה?

רעש כמו שזה כתוב "טיק" אחד

זה קורה מתי שמכבים את המחשב ומתי שאני שם את המחשב במצב שינה(רגיל והיברנייט-לפני שהוא נכנס למצב שינה)

פורסם

זה נורמאלי, כמו שצויין, זה הרעש של הראשים שמבצעים PARK (ואני חושב שעדיין יש לי את הפקודה PARK.EXE איפשהו...).

בקיצור, אם זה רק במצבים שתיארת, זה תקין.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכל העונים,פעם אחת קרה לי שבמהלך ששיחקתי בFIFA 09 שמעתי רעש כזה,האם זה כבר בעיה?

פורסם

גם אצלי יש "טיקים" כשאני מכבה/מדליק את המחשב.

מאז שהתקנתי ויסטה אני שומע את ה"טיקים" האלה, לעיתים, גם בעבודה שוטפת :-\

פורסם

טיקים מהדיסק הקשיח בכל מצב אחר מלבד כיבוי/הדלקה שלו (בין אם בנפרד ובין אם של המחשב כולו), כבר לא תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים