עבור לתוכן

מפרט שהרכבתי ב 12.5K חוות דעת

Featured Replies

פורסם

מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX

כמות: 1

מחיר: ¤1611

לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme

מחיר: ¤1788

מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!

מחיר: ¤389

ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V

מחיר: ¤611

זיכרון: G.Skill 6GB DDR3-1600 Tripple Kit (3x2GB) CL9 6GBNQ

מחיר: ¤1448

קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS

מחיר: ¤412

כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail

מחיר: ¤2735

כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer IDE LightScribe Black

מחיר: ¤149

עכבר: LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse - אחריות 36 חודשים

מחיר: ¤213

רמקולים: LOGITECH X-530

מחיר: ¤499

מסך: Samsung 24" Wide T240 2MS 1:20000 DVI HDMI

מחיר: ¤1843

הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

מחיר: ¤5

תוכנות: Microsoft Vista Ultimate 64Bit Hebrew

מחיר: ¤898

משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: איסוף עצמי

מחיר: ¤0

סה"כ: ¤12601

המפרט יהיה זמין למשך 14 ימים בכתובת הבאה: http://tms.co.il/preview/spec/8qkdpw29

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤12349

אז ככה,אני מודע לזה כמו שרבים אמרו שזה בזבוז כסף, אז לא צריך להגיד את זה שוב.

יש לי מחשב גרוטעה לפני שנים,אני קונה את זה וכנראה שזה המחשב האחרון שאני קונה בשושלת החיים שלי

ושאלה.. אני מתכנן לבקש מ TMS שיעשו לי OC איזה קירורים אתם ממליצים לי לקחת? ולאיזה חלקים בדיוק, תודה

כמובן שאפשר להביא חוות דעת על המפרט אשמח לשמוע

פורסם

אתה עוד 3 שנים מקס' תשדרג.

תוציא חצי על חומרה טובה עכשיו ואת החצי השני לשדרוג עוד 3 שנים.

פורסם

1. שווה להוסיף קירור טוב למעבד כמו הV1 החדש של THERMALTAKE.

2. חבל לשים כזה צוואר בקבוק עם הקשיח. אני חושב שעדיף לך לקחת כונן אחד גדול לאכסון ועוד שניים קטנים אפילו (160GB כל אחד) בRAID 0 בשביל מערכת הפעלה ובכלל זה משפר את הביצועים.

מחשב רציני איך שלא תסתכל על זה, שווה לך גם אולי לקחת 2 כרטיסי 4870 נפרדים במקום כרטיס כפול אחד, אני חושב שזה גם יוצא זול יותר.

פורסם
  • מחבר

1. שווה להוסיף קירור טוב למעבד כמו הV1 החדש של THERMALTAKE.

2. חבל לשים כזה צוואר בקבוק עם הקשיח. אני חושב שעדיף לך לקחת כונן אחד גדול לאכסון ועוד שניים קטנים אפילו (160GB כל אחד) בRAID 0 בשביל מערכת הפעלה ובכלל זה משפר את הביצועים.מחשב רציני איך שלא תסתכל על זה, שווה לך גם אולי לקחת 2 כרטיסי 4870 נפרדים במקום כרטיס כפול אחד, אני חושב שזה גם יוצא זול יותר.

אתה יכול להוסיף לי קישור למה שאתה מתכוון לפריטים שקיימים ב TMS שאני יוסיף? לא מבין כל כך בקשיחים למה צריך RAID 0 בשיל מערכת הפעלה מה זה נותן

פורסם

אסי, המפרט שלך בזבזני ואני לא יכול להמנע מלהגיד לך את זה שוב.

אין שום סיבה לקנות מערכת כזו, על אחת כמה וכמה אם מיועדת למשחקים כבדים ואפליקציות סטנדרטיות יחסית.

אני ממש מקווה שזה לא יהיה המחשב האחרון בשושלת החיים שלך, כי זה אומר שהיא תגמר ממש בקרוב ואני לא מאחל לך זאת.

כמו שאמרו שאר המשתמשים מעליי, המפרט הזה עד כמה שנראה לך מפוצץ וכאחד כזה שלא יכול להתיישן או שיקח לו 5-6 שנים - אתה טועה טעות מרה.

כבר עוד שנה כנראה אף אחד לא ממש יתרגש מהמחשב שלך, עוד שנתיים כבר ישכחו פרטים של החומרה הקיימת ועוד שלוש לדעתי כבר אתה תתחיל לחשוב שיש לך מחשב איטי וחלש יחסית למחשבים של אותה התקופה.

אתה מוזמן לחפש בפורום לראות מחשבים שהמולצו על ידנו לפני שלוש שנים. מעבר לזה, אני יכול לתת לך דוגמא אישית שלי. אני קניתי בכ-6000 ש"ח (סכום מכובד לכל הדעות) מחשב לפני כשנתיים וחצי בלבד(!) שכולל כפול ליבה 3800X2 (שלבדו עלה לי מעל 2000 ש"ח), 1GB זיכרון, כונן קשיח של 250GB וכ. מסך 6600 של ג'יגהבייט - כל זה בתוך מארז וספק בינויים ולא הרבה יותר. אחרי שנתיים כבר קניתי אותו הדבר (רק עם כ.מסך מובנה) לחברה שלי והכל עלה 1300 ש"ח. אז נכון שהמחשב שלך עולה כפול ממה שאני שילמתי, אבל אל תחשוב שזה יתן לך יותר מרווח נשימה האמן לי.

לכן, השקעה של 6-7 היום (וגם זה מוגזם ברוב המקרים) והשארת התקציב בבנק (אפילו בתוכנית חיסכון סגורה) וקנייה של עוד מערכת עוד 2-3 שנים תהיה ההשקעה הכי טובה והאופציה היחידה שלך לקבל בתקציב X ביצועים נהדרים באמת לאורך זמן (5-6 שנים, אולי קצת יותר).

מקווה שהשתכנעת שאני רוצה רק לטובתך ולטובת חשבון הבנק שלך. במידה וכן, ציין שימושים מדויקים, האם מתוכנן אוברקלוק ואם כן עד כמה, עד כמה חשוב לך לשחק ברזולוציה מקסימלית ובהגדרות מקסימליות, עד כמה חשוב לך מסך 24" ועד כמה חשוב השקט.

אם בכל זאת לא השתכנעת מדבריי - אמליץ לך רק להחליף לעכבר G5 ולרמקולים X-540 ונותר לי רק לאחל לך הנאה רבה מהמחשב

פורסם
  • מחבר

אסי, המפרט שלך בזבזני ואני לא יכול להמנע מלהגיד לך את זה שוב.

אין שום סיבה לקנות מערכת כזו, על אחת כמה וכמה אם מיועדת למשחקים כבדים ואפליקציות סטנדרטיות יחסית.

אני ממש מקווה שזה לא יהיה המחשב האחרון בשושלת החיים שלך, כי זה אומר שהיא תגמר ממש בקרוב ואני לא מאחל לך זאת.

כמו שאמרו שאר המשתמשים מעליי, המפרט הזה עד כמה שנראה לך מפוצץ וכאחד כזה שלא יכול להתיישן או שיקח לו 5-6 שנים - אתה טועה טעות מרה.

כבר עוד שנה כנראה אף אחד לא ממש יתרגש מהמחשב שלך, עוד שנתיים כבר ישכחו פרטים של החומרה הקיימת ועוד שלוש לדעתי כבר אתה תתחיל לחשוב שיש לך מחשב איטי וחלש יחסית למחשבים של אותה התקופה.

אתה מוזמן לחפש בפורום לראות מחשבים שהמולצו על ידנו לפני שלוש שנים. מעבר לזה, אני יכול לתת לך דוגמא אישית שלי. אני קניתי בכ-6000 ש"ח (סכום מכובד לכל הדעות) מחשב לפני כשנתיים וחצי בלבד(!) שכולל כפול ליבה 3800X2 (שלבדו עלה לי מעל 2000 ש"ח), 1GB זיכרון, כונן קשיח של 250GB וכ. מסך 6600 של ג'יגהבייט - כל זה בתוך מארז וספק בינויים ולא הרבה יותר. אחרי שנתיים כבר קניתי אותו הדבר (רק עם כ.מסך מובנה) לחברה שלי והכל עלה 1300 ש"ח. אז נכון שהמחשב שלך עולה כפול ממה שאני שילמתי, אבל אל תחשוב שזה יתן לך יותר מרווח נשימה האמן לי.

לכן, השקעה של 6-7 היום (וגם זה מוגזם ברוב המקרים) והשארת התקציב בבנק (אפילו בתוכנית חיסכון סגורה) וקנייה של עוד מערכת עוד 2-3 שנים תהיה ההשקעה הכי טובה והאופציה היחידה שלך לקבל בתקציב X ביצועים נהדרים באמת לאורך זמן (5-6 שנים, אולי קצת יותר).

מקווה שהשתכנעת שאני רוצה רק לטובתך ולטובת חשבון הבנק שלך. במידה וכן, ציין שימושים מדויקים, האם מתוכנן אוברקלוק ואם כן עד כמה, עד כמה חשוב לך לשחק ברזולוציה מקסימלית ובהגדרות מקסימליות, עד כמה חשוב לך מסך 24" ועד כמה חשוב השקט.

אם בכל זאת לא השתכנעת מדבריי - אמליץ לך רק להחליף לעכבר G5 ולרמקולים X-540 ונותר לי רק לאחל לך הנאה רבה מהמחשב

הממ,בוא נראה איזה מפרט תוכל להרכיב לי

מתוכןנ OC כן עד כמה אני לא בטוח כי איני יודע לעשות אבל אבקש זאת מהחברה לעשות.

חשוב לי מאוד לשחק ברולולוצייה מקסימלית והגדרות מקסימליות אני רוצה מסך 24 וחשוב מאוד שיהיה שקט

ושוויסטה יעבוד חלק חלק על DX10

פורסם

אין שום בעיה, רק בישביל הידע הכללי שלך, אם השקט זה משהו שמאוד חשוב לך אז כל המפרט שהצגת פה בכלל לא מתאים מהבחינה הזו. הינה ההצעה שלי למחשב חזק ומשתלם שמתחשב בדגשים שלך :

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤888

קירור למעבד:

Thermaltake Big Typhoon VP

כמות: 1 - מחיר: ¤235

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3

כמות: 1 - מחיר: ¤583

מארז:

ANTEC P182 3x120MM Black

כמות: 1 - מחיר: ¤850

ספק כוח:

SeaSonic M12 500W A.PFC

כמות: 1 - מחיר: ¤398

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤267

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 640Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤412

כרטיס מסך:

Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤1490

כונן אופטי:

LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤135

עכבר:

Logitech G5 Laser Blue - אחריות 36 חודשים

כמות: 1 - מחיר: ¤199

רמקולים:

LOGITECH X-540

כמות: 1 - מחיר: ¤572

מסך:

Samsung 24" Wide T240 2MS 1:20000 DVI HDMI

כמות: 1 - מחיר: ¤1843

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ¤0

תוכנות:

Microsoft Vista Home Premium 64Bit Hebrew

כמות: 1 - מחיר: ¤643

סה"כ: ¤8520

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤8350

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/gyktd6qf

מחשב סופר חזק אך אחד שיכול בהחלט להישחב כמשתלם.

קירור חזק ושקט למעבד,4GB זיכרון, כונן קשיח גדול, כ.מסך חזק עם 1GB זיכרון שיועיל מאוד ברזולוצית 1200X1920, המארז השקט ביותר שיש, ספק חזק שקט ומודלרי, מסך 24" כבקשתך, עכבר נהדר ורמקולים מעולים.

שים לב שנשאר לך 4000 ש"ח "עודף.

אם תוריד את הציוד ההיקפי מהמפרט הנ"ל תראה שהמחשב עצמו (הקופסא) עולה כ-5700 ש"ח. לעומת ה-5700 ש"ח שאתה מוציא היום על מחשב, להוציא על מחשב חדש 4000 ש"ח בעוד שנתיים/שלוש (ואולי קצת יותר אם תחליט להוסיף טיפה) זה המון!

פורסם
  • מחבר

הממ לא עדיף כבר את הQ9440 ?

והלוח אם שהבאת יש לו כרטיס קול משובח? חשוב לי האיכות קול גם[br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 18:35:01

חשוב להזכיר שיש לי כרגע

q6600

לוח אם GIGABYTE משו P35

8800GT 512MB

3GB 800mhz

ומסך 17 דק בבעלותי 4 שנים

האם יהיה הבדל רציני?

פורסם

תלוי כמה אתה מגדיר רציני. כאשר אתה רוצה מסך 24" אז וודאי שיהיה הבדל עצום בין הכ.מסך הנוכחי שלך לבין ה-4870 עם 1GB.

לגבי המעבדים - ה-8400 עדיף במשחקים גם על ה-9400 שמיותר לך לחלוטין.

מבחינת כ.קול בלוח אם - זה משהו שיהיה מעל ומעבר בישביל X-540 בכל אופן.

אם אין לך מה לעשות עם המחשב הנוכחי, מציע לך למכור אותו. יש לך בסה"כ אחלה מחשב שבעולם ותוכל להוציא עליו מחיר לא רע בסה"כ.

פורסם
  • מחבר

תלוי כמה אתה מגדיר רציני. כאשר אתה רוצה מסך 24" אז וודאי שיהיה הבדל עצום בין הכ.מסך הנוכחי שלך לבין ה-4870 עם 1GB.

לגבי המעבדים - ה-8400 עדיף במשחקים גם על ה-9400 שמיותר לך לחלוטין.

מבחינת כ.קול בלוח אם - זה משהו שיהיה מעל ומעבר בישביל X-540 בכל אופן.

אם אין לך מה לעשות עם המחשב הנוכחי, מציע לך למכור אותו. יש לך בסה"כ אחלה מחשב שבעולם ותוכל להוציא עליו מחיר לא רע בסה"כ.

הבנתי אותך... האם המעבד שהבאת לי יותר חזק מה Q6600?

ושאלה שנייה אני ימכור תמחשב ביד 2,מה לדעתך המחיר לבקש עליו? חשוב להזכיר שאין לי אחריות עליו נאבד לי הטופס

המחשב נקנה לפניי שנה

פורסם

למה לקנות מחשב חדש?

תוסיף עוד ג'יגה זכרון, ואיזה 4870 וזהו. הכל יטוס, אתה לא תראה שום הבדל בין זה לבין מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

וואלה שום הבדל? אז לשדרג או ללכת על המפרט שהאדון הנחמד הביא ב7K

פורסם

ברור שלשדרג.

המחשב שלך לחדש לגמרי, עם תוספת ג'יגה זכרון וכרטיס 4870 אין שום משחק שלא ירוץ על ההגדרות הכי גבוהות.

(חוץ ממשחקים שייצרו אותם דפוקים כמו CRYSIS, GTAIV).

באמת שאין לך מה לשדרג יותר מזה חבל על הכסף שלך, כמובן שאתה יכול להוסיף HDD ומסך וכ' לפי השימושים שלך.

פורסם

ברור שלשדרג.

המחשב שלך לחדש לגמרי, עם תוספת ג'יגה זכרון וכרטיס 4870 אין שום משחק שלא ירוץ על ההגדרות הכי גבוהות.

(חוץ ממשחקים שייצרו אותם דפוקים כמו CRYSIS, GTAIV).

באמת שאין לך מה לשדרג יותר מזה חבל על הכסף שלך, כמובן שאתה יכול להוסיף HDD ומסך וכ' לפי השימושים שלך.

ההמלצה הכי טובה שקיבלת עד כה - קח אותה בשתי ידיים ושמור את הכסף לדברים מועילים.

פורסם

או שתתן אותו לעניים(לי חח)

ברצינות אכשיו הכי טוב זה לשדרג כל הזמן ולא לקנות מחשב מפוצץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים