עבור לתוכן

לא מצליח להגדיר את המסך לרזולוציה הנכונה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני חיברתי את הטלוויזיה עם כבל VGA למחשב ואני לא מצליח להגדיר רזולוציה שבה המסך יתמלא.

או שהקצוות בצדדים בורחים מהמסך ולמעלה ולמטה יש שחור או שאני מגדיר על רזולוציה מרובעת ואז אין בריחה של התצוגה אבל בצדדים יש שחור.

ניסיתי באפשרות של מסך מלא ואז בכלל כל התצוגה ברחה ומתי שאני מכוון על הגדרת הגבולות זה לא ממלא את המסך

הדגם של הטלוויזיה הוא טושיבה 47WL66

תודה[br]פורסם בתאריך: 25.10.2008 בשעה 18:31:15

עריכה:

הנה תמונה כדי שתבינו מה קורה בדיוק.

כמו שניתן לראות בטלוויזיה למעלה ולמטה יש פסים שחורים ובצדדים התמונה בורחת

בלאפטופ ניתן לראות איך זה היה אמור להראות.

http://www.upfree.net/6163023

פורסם

יש אפשרות לקבוע רזולוציה של 1920X1080 ? שזאת הרזולוציה של המסך.

פורסם
  • מחבר

לא.

זה מוגבל לאפשרויות הרזולוציה של מסך המחשב. כלומר המסך של הלאפטופ ושל הטלוויזיה חייבים להיות באותה רזולוציה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה להתקין דרייברים אחרונים של הלפטופ - כרטיס מסך/לוח אם

פורסם
  • מחבר

בדיוק זה מה שעשיתי.

עכשיו אני יכול לשנות את הרזולוציה של הטלוויזיה לבד בלי שיהיה קשר לרזולוציה של הלאפטופ אבל זה מחייב אותי לשולחן עבודה מורחב ולא משוכפל כלומר זה פשוט נהיה לי תוספת לשולחן עבודה מה שאני בכלל לא רוצה.

אתה בטוח שהרזולוציה במצב VGA יכולה להגיע לרזולוציה במצב HD? כי ניסיתי לכוון לרזולוציה של 1920X1080 והטלוויזיה הציגה שחור שנראה לי שזה אומר שהרזולוציה לא מתאימה...

פורסם

אני כמעט בטוח שעם כבל VGA לא תוכל להגיע לרזולוצית FHD.

נדמה לי שהמקסימום שלו היא 720P, כלומר 1360X768.

פורסם

הרזולוציה המירבית של קונקטור ה- VGA אמורה להיות רשומה במפרט של המחשב.

פורסם

עכשיו אני יכול לשנות את הרזולוציה של הטלוויזיה לבד בלי שיהיה קשר לרזולוציה של הלאפטופ אבל זה מחייב אותי לשולחן עבודה מורחב ולא משוכפל כלומר זה פשוט נהיה לי תוספת לשולחן עבודה מה שאני בכלל לא רוצה.

כי מה שאתה רוצה בלתי-אפשרי.

אתה רוצה שהלפטופ והטלוויזיה יציגו אותו דבר ויעשו זאת ברזולוציות שונות? תחשוב קצת ותבין שאין הגיון בזה.

או שתפעיל אותם על אותה רזולוציה במצב שכפול או שתעבוד בשולחן עבודה מורחב, ותבחר לכל אחת את הרזולוציה המתאימה לו.

פורסם

אי אפשר לבטל את התצוגה במסך המחשב?

ואז לכוון איזה רזולוציה שרוצים?

אגב, אני יודע שהסוני שלי מגבילה את הרזולוציה בחיבור VGA ל-720P.

פורסם

אי אפשר לבטל את התצוגה במסך המחשב?

ואז לכוון איזה רזולוציה שרוצים?

זה וודאי שאפשר, אם אתה מוכן להסתפק בטלוויזיה בתור המסך היחיד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אז שאי אפשר לעשות מה שאני רוצה (שישכפל ותהיה רזולוציה שונה) אבל אני עדיין לא מצליח לכוון את הטלוויזיה לבד לרזולוציה רצויה שבה כל המסך יתמלא

אין לי אפשרות להגיע בדיוק ל720P וב1920X1080 המסך מהבהב..

זה האפשרויות שלי -

עריכה:

חיפשתי באינטרנט מה הרזולוציות האפשרויות לטלוויזיה וזה מה שמצאתי

http://electroline4u.com/_e/Toshiba/product/to4747lcdtvm/Toshiba_47WL66_47_LCD_TV_Multi_System_HD_Ready_TV.htm

אבל אף אחת מהן זה לא מסך מלא, או ריבוע ואז בצדדים יש שחור או מלבן ואז למעלה ולמטה יש שחור ובצדדים התצוגה בורחת

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם אצלי אין אפשרות כזו, אני פשוט תוקע מה שהכי קרוב ונראה טוב וזהו..

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאין במצב VGA אפשרות למסך מלא בטלוויזיה?

כרגע אני בטלוויזיה בשולחן עבודה מורחב ורזולוציה 1280X1024 שזה מין אלכסון עומד[br]פורסם בתאריך: 26.10.2008 בשעה 13:06:45

עריכה:

מתי שאני שם את הטלוויזיה בתצוגה בודדת ומפעיל משחק ברזולוציה 1280X720 אז כן הטלוויזיה מציגה תצוגה בלי ששום דבר יברח ובלי פסים שחורים.

אז כנראה שכן אפשר לעשות מסך מלא בטלוויזיה במצב VGA אז למה אני לא מצליח לעשות דבר דומה גם בווינדוס?

הבעיה אבל היא שברזולוציה הזאת של 1280X720 למרות שזה נותן לי במשחקים מסך מלא ובווינדוס בריחה של תצוגה זה גורם לבעיה בצבע ויש המון ירוק

פורסם

הבעיה בטלוויזיה עצמה...

גם לי יש אותה ובזמנו בדקתי, המקס' שהיא יכולה לקבל מ VGA הוא 1280X1024.

תשקול לעבור ל HDMI...

פורסם
  • מחבר

אז למה במשחקים זה כן מציג מסך מלא?

לא אכפת לי שזה יהיה ברזולוציה הזאת אבל שיהיה מסך מלא בווינדוס כמו במשחקים

ואיך אני מפסיק את הצבע הירוק שקורה ברזולוציה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים