עבור לתוכן

כמה שאלות לפני קניית MSI WIND

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד את ה-WIND.

אשמח אם תענו לי על השאלות מניסיון אישי וידע:)

אני מתכוון לקנות את ה-WIND בגרסאת 6 תאי זיכרון, 2 גיגה זיכרון ו-160 גיגה הרדיסק.

• השימושים שלי:
  • אינטרנט
  • תוכנות קלות מאוד, כגון פלאשגט ו subtitle workshop
  • מייקרוסופט אופיס (לא OPEN אופיס)
  • אתקין וינדוס XP ולא ויסטה
  • צפייה בסרטים
  • צפייה בסירוטונים באיטרנט (כגון: יו-טיוב)
    השאלות שלי:
  • האם קליטת ה-WIFI טובה? שמעתי היכן שהוא שיש בעיות איתה.
  • האם תוכנות קלות כגון ה-SW תעבודנא כראוי?
  • האם הנייד ינגן סרטים חלק? האם גם סרטי 720P) ?720P לא חובה!)
  • האם הוא יריץ סרטוני אינטרנט באופן חלק?
  • האם הוא יפעיל את המייקרוסופט אופיס באופן חלק?
    שאלות שלא קשורות לשימושים שלי עם המחשב:
  • אקנה את הגרסא עם 6 תאי הסוללה.
  • האם הוא שווה את הכסף? האם כדאי לחכות לגרסא אחרת\חברה אחרת?
  • שמעתי שעוד מעט תסא גרסא חדשה בעלת מעבד חדש, שווה לחכות?
  • יש עוד משהו שאני צריך לדעת טרם קניית המחשב?

תודה רבה לכל המגיבים.

ניסיתי לבטא את עצמי בצורה הבהירה ביותר.

פורסם

אתן לך תשובה קצרה.

מבחינת ביצועים, הוא יסחוב, כי גם ניידים בני 6 שנים, הרבה יותר חלשים, יסחבו את התוכנות שפירטת.

מבחינת נוחות שימוש, הדבר היחיד שאני מטיל בו ספק זה האופיס. לדעתי, לעבוד באופיס שעות רבות על מסך כ"כ קטן ברזולוציה נמוכה זה לא נוח בצורה קיצוני. אם מדובר בשימוש קל (מסמכים קטנים ללא תוכן מורכב, לא המון שעות ביום), זה כנראה לא נורא.

פורסם

הנייד מציג וידאו (בהנחה שאתה מתקין חבילת קודקים טובה כמו KLITE), הרצתי סרטי הדגמה של 720P וזה סוחב נפלא. 1080P הוא לא סוחב.

עם 2 ג'יגה זיכרון אני עובד עם WINDOWS VISTA וזה עובד מצוין (אבל מדובר ב VISTA LITE שהיא גירסת ULTIMATE שהורידו ממנה כל מיני סרביסים שממש לא חסרים לי).

לא ראיתי בעיות מיוחדות בקליטת WiFi. תמיד עדיף להריץ WINDOWS UPDATE ולהתקין גם את הדרייברים החדשים שזה מציע.

תמיד עדיף לחכות לדגמים חדשים יותר אבל אין לזה סוף. אם אתה רוצה מחשב עכשיו, תקנה מה שזמין עכשיו..במחיר של 2200-2400 שקל זה לא הימור כזה גדול והמוצר בהחלט טוב (בלי להתייחס לשירות ואחריות).

פורסם
  • מחבר

כן, אני לא מתכנן להיות הרבה עם האופיס...

רק מה שציינתי..

וגם איך הולך כל עניין הפירמוט? איך אני מפרמט את המחשב במידה ואני רוצה? הרי אין כונן תקליטורים.

אוף, אני ממש מתלבט, אני חושב שאני מתלבט יותר מדי. כי זה לא כסף ענק, אבל זה עדין כסף.

פורסם

כן, אני לא מתכנן להיות הרבה עם האופיס...

רק מה שציינתי..

וגם איך הולך כל עניין הפירמוט? איך אני מפרמט את המחשב במידה ואני רוצה? הרי אין כונן תקליטורים.

אוף, אני ממש מתלבט, אני חושב שאני מתלבט יותר מדי. כי זה לא כסף ענק, אבל זה עדין כסף.

רצוי להחזיק בבית צורב חיצוני שמתחבר ב USB כדי לתחזק את המחשבים האלה.

בעיקרון ה WIND שמגיע עם התקנה מקורית של XP מהמפעל, מגיע עם מחיצת שחזור נסתרת וההתקנה רצה משם בפעם הראשונה שמפעילים את המחשב ואם בהמשך משהו נדפק, לוחצים F3 אחרי ה POST בהדלקה של הנייד וזה מריץ את השחזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים