פורסם 2008 ביולי 1417 שנים ומה אנחנו שגרים באזור חיפה והצפון אמורים לעשות ? אותם יודעים תמיד אפשר להשתמש בגזים :
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים תגיד לי אתה רציני?!לטובתך, אני מקווה מאוד שכל התכנית הזאת היא בצחוק- המיקום של הבניין המשולש והמרובע הפוך!אני כבר רואה את התלמיד הצעיר שינסה את התכנית שלך ויקבל עוד "נכשל".
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר ומה אנחנו שגרים באזור חיפה והצפון אמורים לעשות ? מוקדש לתושבי הצפון: המפעלים הפטרוכימיים!ד"א: Made in Paint[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר מוקדש לתושבי הדרום:התמונה השניה היא של חבר שלי שצייר את המורה על הלוח (כמה קלאסי) זה ממש ממש דומה, בלי הגזמות...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר ^ כל הזכויות שמורות!!! © מה קורה בתמונה העליונה השמאלית? זה נראה כאילו אתם מחזיקים ידיים
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מה קורה בתמונה העליונה השמאלית? זה נראה כאילו אתם מחזיקים ידיים תסתכל שוב, הם בעיצומו של קרב אגודלים.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מה קורה בתמונה העליונה השמאלית? זה נראה כאילו אתם מחזיקים ידיים נתתי לה שיקוי מקטין! בתמונה השנייה היא בלעה אותו
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר נתתי לה שיקוי מקטין! בתמונה השנייה היא בלעה אותותצייר כוס או בקבוק, ממש לא מובן..אבל ההמשך מעולה!
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מאפייני המורות לספרות : שיער מגעיל משקפיים בדרך כלל 175+ מדברות כאילו היו בשנות ה20 ביישוב מקומטות גם אם הן צעירות לרובן קוראים מיכל\דבורה יכשילו אותך לא משנה איזה ציון קיבלת נכנסות להריון דיי מהר עברתי כבר 6 מורות כאלה מכיתה ז'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.