עבור לתוכן

וירוס מהמסנגר - צריך עזרה לפני שיתפשט

Featured Replies

פורסם

שלום חברה

בזמן האחרון נשלחים מה msn messenger של ידידה שלי הרבה לינקים ורובם מכילים בתוכם סוג של וירוסים/ספיווארים . אני קיבלתי ממנה לפחות שתי לינקים היום בלבד .

ניסיתי לעשת סריקה באנטיוירוס בניסיון לאתר את הרוגלה אבל לא עזר.. (בכלל לא מצא כלום..)

ניסיתי להשתמש ב- hijackthis וגם ללא הצלחה.. זה זיהה את הרוגלה אבל לא הצליח להסיר אותה /חזרה לבד

איזה עוד דרכים יש לנסות ? תודה חברה זה חשוב :xyxthumbs:

פורסם

אם לא פתחת את הלינקים, אתה לא נגוע.

תציע לה להחליף סיסמא למסנג'ר.

פורסם

אני פתחתי את הלינקים (פעם אחת לפני חודש, כשזה רק התחיל) ולא הכנסתי שם משתמש או סיסמה יש סיכוי שנדבקתי ברוגלה כלשהי (כי הבנתי שזה רק גניבה של חשבונות ולא הפצה של רוגלה מסוימת)?

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אציע לה להחליף סיסמה..נקווה שזה יעזור...

פורסם

אוקי אני אציע לה להחליף סיסמה..נקווה שזה יעזור...

חחחח... מה החלפת סיסמה תעזור?!! אתה צוחקים? זה לא שמישהו פרץ לה למסנ'... זה וירוס שיש לה במחשב.

תציע לה להתקין אנטי וירוס.

ד"א BitchSlap יכול להיות שאתה משחק COD4 עם גון\אפיק... (WIP...)???

פורסם
  • מחבר

ברור שזה וירוס |(כמו שאמרתי...) אבל מה אכפת לנסות ?

וכן אני שיחקתי עם גון דולב...וכל קלאן val

פורסם

ברור שזה וירוס |(כמו שאמרתי...) אבל מה אכפת לנסות ?

וכן אני שיחקתי עם גון דולב...וכל קלאן val

אתה לא זוכר אותי? BASHASH....?

פורסם

חחחח... מה החלפת סיסמה תעזור?!! אתה צוחקים? זה לא שמישהו פרץ לה למסנ'... זה וירוס שיש לה במחשב.

תציע לה להתקין אנטי וירוס.

נכון, היא צריכה להתקין אנטי וירוס.

אבל בלי קשר היא צריכה גם לשנות סיסמה (אחרי שהיא העיפה את הוירוס מהמחשב).

למה? כי הוירוס כבר יודע את הסיסמה שלה, סיכוי סביר שהוא שלח את המידע הזה לשרת חיצוני, ומשם "מישהו" (מחשב מסויים מין הסתם) מתחבר לחשבון שלה דרך אותה סיסמה ושולח לאנשים את אותן הודעות.

אם היא לא תחליף סיסמה, הוא עדיין יוכל להתחבר לה לחשבון.

נ.ב.

פותח הת'רד, אם לא פתחת את אותם קבצים - אתה לא נגוע.

אתה מקבל את ההודעות האלה כי מי ששלח לך אותן נגוע, לא אתה.

מבחינתך זאת הודעה רגילה לכל דבר (שפשוט מכילה לינק לוירוס..).

פורסם
  • מחבר

אוקי , היא שינתה סיסמה..ובינתיים הכל בסדר...

נקווה שההודעות האלה לא יופיעו יותר .

BASHASH אני לא זוכר אותך אבל אם יש לך משהו לשאול אותי או סתם לדבר...בשביל זה יש פרטי :)

פורסם

אני פתחתי את הלינקים (פעם אחת לפני חודש, כשזה רק התחיל) ולא הכנסתי שם משתמש או סיסמה יש סיכוי שנדבקתי ברוגלה כלשהי (כי הבנתי שזה רק גניבה של חשבונות ולא הפצה של רוגלה מסוימת)?

יש הרבה "סוגים" של כולרעות שמסתובבים במסנג'ר. לאחרונה היה נפוץ מאוד האתר עם הסמיילי המוזר שביקש לשים שם משתמש וסיסמא. הוא לא הפיץ וירוסים, אז אם לא הכנסת את הפרטים שם, אתה לא נגוע.

דברים אחרים, כמו למשל לינקים ישירים לקבצי RAR שבתוכם יש וירוסים, ידרשו גם טיפול באנטי וירוס.

פורסם

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים