עבור לתוכן

40 אחוז הנחה על כל מוצרי LOGITECH באופיס דיפו אשדוד !!!

Featured Replies

פורסם

באופיס דיפו אשדוד ישנו מבצע שימשך עוד כיומיים בסניף באשדוד, כנראה יש את המצבע בכל הרשת, אז נא לברר בקשר לאיזה סניף.

כן כן, 40 אחוז על כל מוצרי לוגי'טק, כן, מי שחשב לקנות עכבר כלשהו? 40 אחוז הנחה חבר'ה....

איך יודעים על זה? פשוט... עובדים שם חחחח.

כמו כן הסניף קיבל כמעט את כל המוצרים שקיימים מבחינת עכברים ומקלדות וסטים אלחוטיים וכמו כן קיבלנו את מערכת הרמקולים G15 וכמובן, מי שרצה Z3 במחיר מטורף? קיבל. עולה בחנות 610, תורידו 40 אחוז הנחה.

בקיצר חבר'ה, להסתער.

• תגובות 58
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה רק בסניף הספציפי של אופיס דיפו באשדוד?

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא כל כך בטוח, לפי דעתי זה אמור להיות ברחבי הרשת כולה.

אבל שווה לך קודם כל להתקשר לסניף הקרוב אלייך, לפי דעתי? בכל הרשת, פשוט לא שאלתי לגבי הפרט הזה.

פורסם
:smile1: אולי מחר אעשה סיבוב לסניף הקרוב אחרי הפיזיוטרפיה. עכשיו צריך רק לחשוב מה אני צריך..
פורסם

אם מישהו מברר אם זה בכלל הסניפים ומתי בדיוק זה נגמר, תגידו :)

פורסם
  • מחבר

נגמר ב 31 במרץ, עוד יומיים, והאם זה בכל הסניפים, אני אבודק את זה מחר בבוקר ואכתוב פה בצהוריים.

אבל בכל מקרה, יותר קל זה להרים טלפון לסניף הקרוב לביתך או לחפש בגוגל מספרי טלפון של הסניפים ולהתקשר ולברר.

כמו כן הביאו מלאי של מוצרים נוספים שלא היו מקודם.

רק שתדעו, מוצרים יקרים וכו' יהיו או בשירות הלקוחות או בויטרינות, אז אל תתבאסו אם לא תמצאו אותם על המדף הרגיל. פשוט תבקשו מהבחור באלקטרוניקה שיביא לכם.

פורסם

יפה שיש הנחה גדולה אבל מה המחיר ההתחלתי ? , אופיס דיפו לא יקרים בטיפוף יחסית לחנות מחשבים ?

פורסם
  • מחבר
link=topic=328023.msg2839021#msg2839021 date=1206832277]

יפה שיש הנחה גדולה אבל מה המחיר ההתחלתי ? , אופיס דיפו לא יקרים בטיפוף יחסית לחנות מחשבים ?

הם לא הכי זולים בוא נגיד ככה, אבל בטח שלא דופקים מחירים שבשמיים, אחריי הכל, לאחר ה- 40 אחוז, יהיו מוצרים במחירים שלא תמצא באינטרנט אפילו לחלקם.

החלטה של מי שרוצה לקנות.

למשל קניתי לעצמי, סט אלחוטי עכבר לייזר, MX 620 בכ 180 שקל, היכן תמצא בכזה מחיר?

פורסם

זה בכל הסניפים.

התקשרתי עכשיו לכמה סניפים במטרה למצוא רמקולים Z-2300 אבל עושה רושם שהם לא מוכרים את הדגם הזה בכלל :'(

יש למישהו המלצה לקניה טובה של לוג'יטק? אני פתוח להצעות (כל סוגי המוצרים)...

פורסם

מבצע נחמד, למען האמת. רק חבל שהם מחזיקים מעט מאוד דגמים וגם לא את כולם באותם הסניפים. אני שוקל לרכוש לעצמי שני דברים:

רמקולים 2.1 - אני מתלבט בין Z4 (לא Z4I) ל-Z3e - הראשון עולה 800 ש"ח ואחרי הנחה 480 (הכי זול שמצאתי בזאפ זה 580). השני עולה 609 ואחרי הנחה 365 (הכי זול שמצאתי בזאפ זה 460).

מעמד לנייד - חשבתי ללכת על ה-Alto הגרסה הכי יקרה, עולה 649 ש"ח ואחרי הנחה 389 (הכי זול שמצאתי בזאפ מסתובב סביב 580-590).

רק חבל שהמבצע התחיל ביום שישי ונגמר היום, למה לא שבוע שלם? ולמה לא מפרסמים את זה בשומקום בעיתונות? או אפילו באתר שלהם.

פורסם

המבצע בטוח נגמר היום? ??? ???

פורסם

רק חבל שהמבצע התחיל ביום שישי ונגמר היום, למה לא שבוע שלם? ולמה לא מפרסמים את זה בשומקום בעיתונות? או אפילו באתר שלהם.

פורסם

זה כולל היום או עד היום?

וד"א יש למישהו המלצות לעכבר לעבודה רגילה וימיומית,בלי גיימינג וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים