פורסם 2008 בינואר 617 שנים יש ליכרטיס מסך 8800GT והוא אמור להריץ ת'משחק בלי שום בעיות אבלהוא כזה מקרטע לא שהוא איטי בו נגיד שאם אני זורק את הנשק או מזיז את העכבר זה לא קורה מיידית כמו שהיה לי בכרטיס הישן למה זהאפשר לפתור דרך אגב התקנתי המשחק כמה פעמים ולא עזר
פורסם 2008 בינואר 617 שנים גם לי זה קורה! מאז ששידרגתי כרטיס מסך, יש לי לאגים בעכבר ועוד דברים. הדבר היחידי שעוזר ופתר לי את הבעייה, זה לשים לסטים עדיפות על Low. אמנם זה מעיק לעשות כל פעם, אבל אפשר ככה לשחק בכיף. בהצלחה
פורסם 2008 בינואר 617 שנים תבטלו את ה Vsync [ סנכרון אנכי ] של הכרטיס מסך..גם תעשו במשחק עצמוfps_max 200ותחפשו פקודות ל FPS ולרקויל.. Recoil.תעשו את זה בקונסול [ ~ ].
פורסם 2008 בינואר 617 שנים כנ"ל,קרה לי שהפעלתי VSYNC, לאחר שהורדתי עבד חלק לגמרי (גם עם הVSYNC אבל הזמן תגובה היה איטי מדי כמו חצי שניה).
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים היי יש לי גם בעייה עם CS הינה הלינק לבעייהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314435.0;topicseen"שלוםניסתי להפעיל CS על WINDOWS SERVER 2008והוא מראה לי שגיאהאגב QUAKE 3 עובד לי מצוייןניסתי לשנות את התיאמות ל WINDOWS XP אבל ללא שום תועלתלמישהו יש רעיון מה השגיאה הזאת אומרת?מזה נותן פקודה לרשום לעצמו באותו מקום בזיכרון ?"העתקתי את זה התמונה נמצאת בלינק של השגאיהתודה מראש אביב@matrix_xpנסה לשנות את מ OPEN GL ל 3D או SOFTWARE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.