עבור לתוכן

אפשר להבין למה מזניחים את חובבי משחקי האסטרטגיה???

Featured Replies

פורסם

עם כל הכבוד לז'אנר הפעולה ומשחקי התפקידים

ז'אנר האסטרטגיה לפי דעתי הוא הכי טוב ומקפחים אותו במיוחד כי בזמן האחרון לא יצאו משחקים טובים...

TIBERIUM WARS זה דיי אכזבה וגם ההמשך ל TOTAL ANNHILATION

רק WARCRAFT III בזמן האחרון וההרחבה שלו סיפקו ועדיין מספקים את הסחורה למרות שאם יהיה תחלופות אני יהיה מוכן לנסות בכל רגע

אז קיצר יש לכם המלצות? או שאני יאלץ לחכות לSC2?

פורסם

עם כל הכבוד לז'אנר הפעולה ומשחקי התפקידים

ז'אנר האסטרטגיה לפי דעתי הוא הכי טוב ומקפחים אותו במיוחד כי בזמן האחרון לא יצאו משחקים טובים...

TIBERIUM WARS זה דיי אכזבה וגם ההמשך ל TOTAL ANNHILATION

רק WARCRAFT III בזמן האחרון וההרחבה שלו סיפקו ועדיין מספקים את הסחורה למרות שאם יהיה תחלופות אני יהיה מוכן לנסות בכל רגע

אז קיצר יש לכם המלצות? או שאני יאלץ לחכות לSC2?

נכון אני גם חושב ככה.. C*C TW היה כשלון לפי דעתי..

פורסם

יש את אלו:

COMPANY OF HEROES אם לא שיחקת אתה פשוט חייב,

SUPREME COMMANDER שהוא פשוט משחק בקנה מידה אדיר,

לפני כמה ימים יצא WORLD IN CONFLICT שהוא ממש ממש פצצתי!

ועוד לא דיברתי על סידרת TOTAL WAR שעכשיו קיבלה חבילת הרחבה חדשה.

אני ממליץ גם על סידרת WARHAMMER אם לא שיחקת אף פעם, סידרה חזקה ביותר!

פורסם

warhammer :xyxthumbs:סדרה ממש מצויינת שתמלא הרבה מהזמן הפנוי שלך.

Supreme Commander - די מאכזב,גרפיקה לא משהו.

ד"א איך נקרא ההמשך בסדרת total annhilation?

פורסם

warhammer :xyxthumbs:סדרה ממש מצויינת שתמלא הרבה מהזמן הפנוי שלך.

Supreme Commander - די מאכזב,גרפיקה לא משהו.

ד"א איך נקרא ההמשך בסדרת total annhilation?

מדובר בהמשך רוחני והוא משחק שכולכם מדברים עליו - Supreme Commander, שלטעמי הבעיה העיקרית שלו היא בזווית משחק ומסך מוקטן בגלל כל ה-UI

אני מחזק בנוגע ל-Warhammer של Relic(העתידני), לא של Namco(הפנטזיה), Relic גם אחראים ל-Company of Heroes שהוא ללא ספק מעולה, מומלץ, מדהים במולטי אם זה פן מעניין ובקרוב יוצאת לו חבילת הרחבה.

בנוגע ללמה הז'אנר הזה מוזנח... ובכן הסיבה היא די פשוטה מנקודת מבט של חברות הפיתוח - מדובר במשחקים שאינם ידידותיים למשתמש הממוצע, הם בעלי עקומת למידה די גבוהה, הם נחשבים כמשחקים שפונים ל-Hard Core שבשחקנים, והיכולת להתאים אותם לקונסולות, שהן היום מקור הכסף העיקרי, מאד מוגבלת, למרות שנעשו כמה ניסיונות מוצלחים, ועוד כמה נעשים כעת כגון Civilization של סיד מאייר שיוצא בגירסה מיוחדת לקונסולות (שכן סיד טוען שכיום זה אפשרי - שהשוק הקונסולי בשל למשחקי אסטרטגיה). אבל בשורה התחתונה מדובר בז'אנר לא רווחי ובעייתי מבחינת קהל פוטנציאלי ולכן חברות פונות לסוגי משחק אחרים, פופולריים יותר. עצוב אבל מובן -מזל שיש את Relic :silly:

פורסם

וואלה,לא הצלחתי לקשר באמת בין הsupreme commander לtotal annhilation,קשה באמת לראות המשכיות ביניהם.

לגבי הWARHAMMER תוכל לסווג אותם לסגנון(פנטזיה,עתידני) עפ"י השמות?

Dawn of war.

Winter assault.

Dark crusade.

Mark of chaos.

אלה שמות המשחקים שמצאתי.

פורסם

Dawn of war.

Winter assault.

Dark crusade.

Mark of chaos.

אלה שמות המשחקים שמצאתי.

Mark of chaos. - סופר דרעק - תתרחק כמו מאש!

נעשה ע"י אולפן חיצוני והוא תת רמה.

Dawn of war המשחק הבסיסי בסדרה.

Winter assault ההרחבה לפרק הראשון.

Dark crusade הרחבת stand alone שמומלצת רק לשחקנים ותיקים שעברו את שני הקודמים בסדרה.

מדובר בסדרת משחקים מעולה - שחק את כולם, לא תתחרט.

פורסם

Mark of chaos. - סופר דרעק - תתרחק כמו מאש!

נעשה ע"י אולפן חיצוני והוא תת רמה.

Dawn of war המשחק הבסיסי בסדרה.

Winter assault ההרחבה לפרק הראשון.

Dark crusade הרחבת stand alone שמומלצת רק לשחקנים ותיקים שעברו את שני הקודמים בסדרה.

מדובר בסדרת משחקים מעולה - שחק את כולם, לא תתחרט.

מאוד לא אהבתי את Winter Assault... המשחקיות לא זורמת כמו במקורי, ציפיתי להקשר עלילתי... בקיצור אכזבה די גדולה. אבל זו דעתי.

Supreme Commander... כחובב RTS יחסית כבד, הייתי שם אותו בין ה 10-15 RTS'ים הכי טובים.

Company of Heroes... אממ לא בסגנון שלי... אבל רואים שהמשחק איכותי ומושקע.

C&C היה פשוט כיף, אבל לא יותר מזה. תשחק, שווה את זה.

פורסם

C&C משחק נהדר - מהיר וכיפי.

Company of Heroes - לא סבלתי אותו. יותר מידי מיקרו.

פורסם

למה אף אחד לא הזכיר את SW:EMPIRE AT WAR הנהדר ? (יש גם הרחבה)

ואת שני משחקי CODENAME PANZERS ו - BLITZKRIEG 2 (כנראה בגלל ש - COH השתלט על ז'אנר ה - WW2 RTS)

AGE OF EMPIRES 3 ו - C&C 3 לא משחקים מבריקים במיוחד אבל הם עובדים על נוסחה ישנה ומוצלחת ומיישמים אותה היטב (כנ"ל EMPIRE EARTH 2 ו - ACT OF WAR).

יש גם את ה - LOTR:BFMEים הטובים אך הלא חדשניים.

משום מה גם אף אחד פה מחבב את RISE OF LEGENDS, EARTH 2160 ו - SPELLFORCE 2 שאני מוצא להיות מהנים למדי.

(יש גם משחקים ישנים יותר ומוצלחים כמו: GC 2, PERIMETER, KOHAN 2 ו - DRAGONSHARD)

פורסם

אני בכלל אוהב אסטרטגיה בתורות אבל אני מצפה שיזניחו אותי כי לא הרבה משחקים בג'נר. אני בזמן האחרון שיחקתי ב desciples 2 ו jagged alliance 2 . בקרוב יצא 3 לשני המשחקים :) (Q1 2008 ) .

חוץ מזה אני משחק משחק פעולה שיש לו אלמנטים של RTS . קוראים לו infentry (של station.sony.com ) וזה משחק יריות ממבט מלמעלה( top down shooter ) והוא לא מזמן הפך לחינם (הייתי ממשיך לשלם אם היו נותנים לי לדלג על התורים המעצבנים אבל הם לא נוראים כלכך) .כל אחד משחק חייל ויש שם הרבה שימוש במחסה, אש חיפוי וכו. לכל חייל יש את ההתמחות שלו וזה גם תלוי במשחק . יש שרתים עם הרבה סוגי חיילים ויש עם פחות. בשרת שאני משחק שנקרא CTF TP או CTF HP יש הגדרות קבועות יחסית (לא משתנה כל שני וחמישי) והמשחק הוא משחק דגלים השרת פשוט מחליף בין מפה של שני קבוצות למפה של שלוש קבוצות . יש 7 סוגי חיילים כל אחד עם הנשקים והיכולות שלו ובמהירויות שונות והגבלות שריון שונות. לרוב לנצח על ידי תפיסת כל הדגלים היא מטרה משנית ואנשים פשוט הורגים אחד את השני בשביל הכיף. כששחקנים מתרכזים יותר בדגלים זה נהיה יותר מעניין ואז משחק קבוצתי יותר טוב ושחקני מפתח יתנו יתרון.

החיסרון במשחק הזה הוא שהשרתים שלו בחוף המערבי של ארה"ב וזה אומר שצריך חיבור די יציב לשחק.

פורסם

למה אף אחד לא הזכיר את SW:EMPIRE AT WAR הנהדר ? (יש גם הרחבה)

ואת שני משחקי CODENAME PANZERS ו - BLITZKRIEG 2 (כנראה בגלל ש - COH השתלט על ז'אנר ה - WW2 RTS)

AGE OF EMPIRES 3 ו - C&C 3 לא משחקים מבריקים במיוחד אבל הם עובדים על נוסחה ישנה ומוצלחת ומיישמים אותה היטב (כנ"ל EMPIRE EARTH 2 ו - ACT OF WAR).

יש גם את ה - LOTR:BFMEים הטובים אך הלא חדשניים.

משום מה גם אף אחד פה מחבב את RISE OF LEGENDS, EARTH 2160 ו - SPELLFORCE 2 שאני מוצא להיות מהנים למדי.

(יש גם משחקים ישנים יותר ומוצלחים כמו: GC 2, PERIMETER, KOHAN 2 ו - DRAGONSHARD)

וואלה צודק , איזה נעל אני .... בכל מקרה SW:EMPIRE AT WAR לא השאיר עליי רושם, היה מאד משעמם ורפיטטיבי למרות הביקורות המעולות. פנזרס ובליצקריג לא ממש הסיגנון שלי ולא הייתי משווה אותם ל-COH.

LOTR הראשון היה ממש כיפי אבל בכללי משחק מאד ממוצע, את סידרת Earth 2XXX מעולם לא אהבתי למרות שיש לה הרבה מעריצים אבל Kohan (הראשון) אכן מעולה (השני סתמי למדי), וגולת הכותרת היא Spaellforce שהוא ממש סבבה ומומלץ. Perimeter היה מדהים רעיונית וביצועית אבל העלילה (כן אני מאלה שזה מעניין אותם) היתה כל כך מחורבשת שפשוט נגמר לי מימנו באיזשהו שלב.

פורסם

יש עוד מספר משחקים שהם לא יצירות מופת אבל רחוקים מלהיות גרועים או בינוניים:

PARAWORLD, ARMIES OF EXIGO, KNIGHTS OF HONOR, EMPIRES:DAWN OF THE MODERN WORLD, WARLORDS BATTLECRY 3,PRAETORIANS ,WAR FRONT:TURNING POINT ו - NEMESIS OF THE ROMAN EMPIRE.

וגם שני משחקים מקוריים למדי ולא רעים: CHAOS LEAGUE (שיש לו גם הרחבה) ו - ARENA WARS.

נ"ב: MARK OF CHAOS לא עד כדי כך גרוע (ממוצע סקירות 74), יש משחקים הרבה יותר גרועים.

פורסם

את COH וCNC3 בכלל לא אהבתי, שיחקתי שלב וחצי ולא יותר מזה. אני לא יודע, אולי קשה לי כאשר הזכרונות מוורקראפט עוד טריים (נתתי למשחקים האלה צ'אנס בתקופה של שיחקתי בWC!!)

סופרים קומנדר לא ניסיתי כי הוא לוקח יותר מדי מקום על הדיסק (גם CNC אבל נתתי לו צ'אנס, סתם בזבוז מקום לדעתי)

ואל תבינו אותי לא נכון אני גדלתי על RTSים. אני תמיד שמתי עין על משחקי אסטרטגיה ואני תמיד מקווה שיפול אלי איזה משחק אסטרטגיה טוב... האלו ששיחקתי ונהנתי למשל הם GC (שניהם) וAOE2 - אחלה קמפיינים!

גם WIC מתחיל לזכות אצלי לכבוד בסינגל פלייר, אבל בינתיים אני מבלה רוב הזמן במחשב על WC!!!

פורסם
  • מחבר

COH ממה שראיתי בתמונות זה נראה כמו משחק אסטרטגיה/פעולה כזה גוף ראשון (ככה זה לפחות נראה )

וזה לא שאני מחפש תירוצים למה המשחקים האלה לא טובין..

אני בעקרון כבר שנים משחק משחקי אסטרטגיה

RED ALERT 1 + 2 + YURIS

WARCRAFT I +II+ III + EXPANSION

STARCRAFT

AGE OF EMPIRES

TIBERIAN SUN

ויש עוד כמה

אני חייב לציין שהכי טובים מכולם היו WARCRAFT STARCRAFT ו TIBERIAN SUN

TOTAL WAR בדקתי אותו כבר פעם והחלטתי לבדוק אותו שוב לנוכח נואשותי והוא פשוט עדיין מצועצע מדיי

WORLD IN CONFLICT דומה בצורה מחשידה ל COH

RISE OF LEGENDS אני יבדוק גם אותו גם את WARHMMER

אבל אבל אפחד מהם לא דומה לסגנון ממה שאני מכיר

אין איזה משחק שאתם מכירים שדומה לWC RED ALERT SC?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים