פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים שלום לכולם. אני צריך עזרה...קניתי באייבורי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DS3. התקנת כרטיס הקול מהדיסק שצורף למחשב נתקעה ( Realtek High Definition Audio driver R1.72) בשגיאה : "Install Realtek HD Audio Driver Failure". זה קרה גם עם הדרייבר שניסיתי להוריד מהאתר של Gigabyte. הכרטיס גם לא מזוהה בביוס. לקחתי את המחשב לאייבורי שם הם הראו לי שכשמעלים את המחשב עם לינוקס מ-CD יש סאונד והסבירו שהיתה כנראה בעיה בהתקנת ה-XP ושצריך לפרמט ולהתקין מחדש. האמת ... לא נשמע לי.למישהו יש רעיון?תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים תתקין קודם כל את שאר הדרייברים מהדיסק שצורף (בדגש על הדרייברים של הצ'יפסט) ורק אח"כ תתקין את הדרייבר לכ.הקול.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים תנסה להוריד דרייברים מהאתר של REALTEKhttp://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#High%20Definition%20Audio%20Codecsאתה צריך גם להתקין לפני עדכון של MICROSOFT בשם UAAבעקרון, הדרייבר אמור להתקין אותו אוטומטיתאבל לפעמים זה עושה בעיותhttp://support.microsoft.com/kb/888111
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים לפעמים אתה חייב להתקין SP1 או אפילו SP2 כדי להתקין את הדרייברים שמצרף יצרן הלוח (כנראה בגלל העידכונים האלו, כמו שאמר OMRIJ).אני חושב שאני נתקלתי בדיוק באותה בעיה עם הלוח שלי (אותו דגם) - פעלתי בדיוק כמו ש OMRIJ כתב, ואז הכל הסתדר.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר OMRIJ, תודה על התשובה המהירה...יש לך רעיון לגבי מקום אחר ממנו אפשר להוריד את ה-UAA? נראה שבאתר של מייקרוסופט חסמו את הורדת העדכון.גם הדרייברים של REALTEK ממש מסרבים לרדת וההורדה נתקעת אחרי זמן רב...יש לך רעיונות אחרים?תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים זה הקישור להורדהftp://ftp.microsoft.com.ar/so/KB888111/eng/kb888111xpsp2.exeבקשר לדרייברים מהאתר של REALTEKזאת בעיה ידועה :-\תשתמש במנהל הורדות כמו FLASHGET.לפני שאתה מתקין אותו ואת הדרייבריםתכנס לDEVICE MANAGERתחת SYSTEM DEVICE אתה תמצא את Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio entryתעשה לו DISABLE ואז UNINSTALL (משום מה אי אפשר לעשות ישר UNINSTALL)
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר המון המון תודה. אני מנסה להוריד את קובץ... נראה מה יהיו התוצאות בעוד ... 6 שעות ו-20 דקות.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר אחרי נסיונות רבים להוריד את הדרייברים מהאתר של מייקרוסופט ו-realtek, בסוף זה עבד !!! תודה לכל המושיעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.