פורסם 2007 ביוני 2918 שנים יש לי כמה בעיות והיום צצה אחת קריטית...1. הכונן דיסקים לא עבד לי אבל סידרתי... (מגעים)2. לפני חודש-חודשיים צצה עוד בעיה שאני מדליק תמחשב כתוב לי ככה: SMART Failure on Hard Disk 2: WDC WD600BEVS-60LATO-(S1) WARINING Immdiately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent .Press F1`to Continue.אני לוחץ F1 ואז המחשב פועל כרגיל...3. לפני מספר ימים בבוקר צצה בעיה קריטית =\... MTLDR is missingPress Ctrl+Alt+Del to restartלא יודע מה לעשותתת...האם הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי נהרס?יש לי מספר שאלות...1. אפשר לתקן דיסק קשיח?2. דיסק קשיח של מחשב רגיל ומחשב נייד זה אותו הדבר (כי הסתכלתי במחשב הגדול שלי והדיסק הקשיח שם הרבה יותר גדול)3. איך אני יודע איזה סוג הדיסק הקשיח?4. איפה אני יכול לקנות אחד חדש שיתאים במחיר טוב אני לא צריך הרבה היה לי 60GB אני מעדיף עכשיו 80GB...5. אפשר לקחת את המידע מהדיסק הקשיח הזה אם הוא נהרס?תודה רבה מראש אנשים...
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים המחשב לא סתם נותן הודעות אזהרה שאומרות לך לגבות את כל המידע שלךהוא התריע בפניך שהדיסק שלך עומד לקרוסאבל בחרת להתעלם ולבחור בדרך הקלה וללחוץ F11.אפשר לתקן דיסק- לא שווה את העלות.2. דיסק של נייד ודיסק של נייח הם לא אותם דיסקים3. זה הדגם של הדיסק שלך WD600BEVS הראו לך בהודעת שגיאה4. חפש בזאפ5. יש תוכנות לשחזור מידע, לא בטוח שהם יצליחו לשחזר את כל המידע
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים פעם בשבועיים נפתח תארד על הבעיה הזאת, אם לא בא לך לחפש בפורום תשובה תכנס לגוגלhttp://www.google.co.il/search?q=NTLDR+is+missingברוב המקרים התיקון לוקח מספר דקות מועט.בהצלחה.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אצלך נדפקה המערכת הפעלההוא קיבל לפני ההודעה של ה-NTLDRהודעת שגיאה על ההארד דיסקשהתריעה לפני קריסה שלו
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר הכנסתי דיסק של ווינדווס והיה כתוב לי שהארד דיסק פגום או שהוא לא מוצא אותו...בקיצור אין אפשרות לסדר?חייב לקנות חדש?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים לצערך, הדיסק הקשיח ככל הנראה שבק חיים, פעם הבאה פשוט תקשיב למחשבכדאי פשוט שתקנה דיסק קשיח חדש במקום לשחזר אותו, זה יעלה הרבה יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.