פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים שלום אני אצל הדודים פה ...קנו מחשב חדש קונרו אז ככה ..gigabyte 945 ....E6300.....DDR2 667 1G הם קנו גם קירור איכותי למעבד ב200 שקל אז כבר אמרתי למה לא לעשות איזה אובר קלוק קטן כי קונרו + קירור איכותי לא באובר קלוק זה בזבוז ....השאלה שלי בקיצור ...עם הלוח והזכרונות הללו מה אני יכול לעשות ? לכמה לשנות ואת מה ? (אצלי יש AMD וזה שונה בביוס)?אם אפשר תשובה מהירה , תודה.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים 945p-s3או 945g-s3?בכל מקרה, הלוחות הללו(בפרט ה-G) אינם חזקים במיוחד באוברקלוק. לפעמים יש איתם יותר מזל ואף עוברים את באס 350, ולפעמים קשה לגרד יותר מבאס 320 איתם.אל תשכח גם לשים עין על הטמפ'.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר אוקיי לגבי טמפרטורה לא יודע מה הולך כאן כי אברסט מראה לי "1" ב CPU ....משהו כנראה לא מדוד טוב בכל מקרה בביוס זה 40 מעלות עכשיו לא מבין מה הולך פה (אצלי ב AMD3200 יש ים של אפשרויות לשינוי) פה אין כלום יש רק cpu host clock control" זה על 343 ו"system memory multiplier - AUTOבקיצור מה אני עושה ?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים קודם כל ממליץ לך להפעיל את המאוורר על 100% באמצעות תוכנת ה-Easy Tune.איפה משיגים אותה? באחד מהדיסקים שקיבלת עם הלוח אם. [דיסק הדרייברים של הלוח אם, כנס שמה ל"Software" ושם ל-Easy Tune v5.0]אם אין, חפש בגוגל.^ מומלץ דרך הדיסק, נתקלתי בעיות לפעמים עם הגרסה של האינטרנט.תעבור שם ל"Smart Fan" ותעלה את ה-CPU FAN מ-100% \ 20% ל- 100% \ 100%.[אתה תראה שמה]אח"כ תבדוק טמפ' דרך TAT - Temperature Analasys Tool [חפש בגוגל הורדה לשם הארוך]אוברקלוק תעשה דרך הביוס כמובן..Advanced BIOS:disable CPUID Max 3disable non-execute memory protectiondisable C1Edisable TM2disable E1STdisable Virtualization TechnologyPC Health Status:disable smart fan controlM.I.T:cpu clock ratio x7cpu host frequency *פה אתה משנה את ה -FSB כמובן*Disable CIA2
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר שניה משהו נידפק פה ...בכל מקרה הלוח הוא 945P ....מזה בדיוק אומר ?ואני לא מוצא את התוכנה הזו כבר רבע שעה מחפש אותה להורדה יש מצב אתה יכול לשלוח לי בקשה במסנג'ר ?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים שזה לוח 945 בלי כ.מסך מובנה.945G זה עם כ.מסך מובנה מה שאמור ל"חסל" את יכולת ה-OC
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים קודם כל ממליץ לך להפעיל את המאוורר על 100% באמצעות תוכנת ה-Easy Tune.איפה משיגים אותה? באחד מהדיסקים שקיבלת עם הלוח אם. [דיסק הדרייברים של הלוח אם, כנס שמה ל"Software" ושם ל-Easy Tune v5.0]אם אין, חפש בגוגל.^ מומלץ דרך הדיסק, נתקלתי בעיות לפעמים עם הגרסה של האינטרנט.תעבור שם ל"Smart Fan" ותעלה את ה-CPU FAN מ-100% \ 20% ל- 100% \ 100%.[אתה תראה שמה]אח"כ תבדוק טמפ' דרך TAT - Temperature Analasys Tool [חפש בגוגל הורדה לשם הארוך]אוברקלוק תעשה דרך הביוס כמובן..Advanced BIOS:disable CPUID Max 3disable non-execute memory protectiondisable C1Edisable TM2disable E1STdisable Virtualization TechnologyPC Health Status:disable smart fan controlM.I.T:cpu clock ratio x7cpu host frequency *פה אתה משנה את ה -FSB כמובן*Disable CIA2 limit CPUID max 3 - לא ממש קשור לאוברקלוקינג וממילא האפשרות הזאת הינה מבוטלת כברירת מחדל.אל תבטל את TM2. זה מנגנון הגנה חשוב.בשביל להוריד את TAT, תחפש - Intel Thermal Analysis Tool
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר תודה....הנהhttp://www.overclock.net/attachments/downloads/36838-intel-tat-tat.zip?d=1165737331
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר הבעיה היא כזו !!! זה בכלל לא שומר את ההגדרות או לחילופין לא מצליח לעבוד באובר קלוק ומעלה את הדפולט של הביוס באופן אוטומטי , אחד מהשנייםבקיצור מה עושים ?וכן לפני שתשאלו ...אני כמובן עושה save - YES
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים לוקח לו זמן עד שהוא מעלה את המחשב מחדש(כ10 שניות מסך שחור)? אם כן, אז האוברקלוק נכשל, והמחשב עולה עם הגדרות הבסיס.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר לא לוקח לו 10 שניות ....פשוט יש מסך שחור ואני צריך ללחוץ ריסטארט ואזזזזזזז....הוא עולה אבל עם הגדרות הדפולט באמת .. בקיצור אני לא יכול אפילו לשים לו באס 300 ?? (ניסיתי קודם 300 לפני 320 ומעלה....) אז מזה שווה ...למה הם השקיעו בקירור של 200 שקל ?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים תפרט מה שינית עד עכשיו כדי שנדע מה גורם ל-POST להכשל(ייתכן והגעת למגבלה של הלוח, אך אני מניח שנוכל להתקדם עוד קצת)
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים תפרט מה שינית עד עכשיו כדי שנדע מה גורם ל-POST להכשל(ייתכן והגעת למגבלה של הלוח, אך אני מניח שנוכל להתקדם עוד קצת)אני לא מאמין ש-300 זאת המגבלה של הלוח.יש לי את אותו לוח והוא עובד מצוין על 340 בבאס עם E6600 וזכרונות 667 של Kingston. [שכרגע פועלים בתדר 850, והמעבד ב-3.0]גם בבאס 380 הכל עבד חלק אצלי, הבעיה שהטמפ' של המעבד הגיעה ל-55 במנוחה אז הורדתי ל-340.גם אני לא מבין מה הבעיה שלו, אם זה לא שומר לו את ההגדרות.מה שכן, הוא אמר לי אתמול שהוא הצליח דרך Easy Tune לעשות OC למהירות 2.2 בבאס 320.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.