פורסם 2007 בפברואר 118 שנים הטרדה מינית (בין היתר) = נגיעה ללא הסכמה במקומות מוצנעים בגוף.קרה לכם פעם שבזמן המקלחת הוילון הקר החליט לגעת לכם (ולא סתם לגעת, להידבק!) במקומות אינטימיים בגוף?התלוננתם עליו במשטרה?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים הידעתם שאתם מטרידים את יד ימין שלכם על בסיס קבוע ומנצלים אותה מינית מבלי לשאול מה דעתה על כך?! תתביישו!
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים הידעתם שאתם מטרידים את יד ימין שלכם על בסיס קבוע ומנצלים אותה מינית מבלי לשאול מה דעתה על כך?! תתביישו! כאילו שאת לא
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני מטרידה מינית גברים. אבל הם לא התלוננו במשטרה. אולי זה כי הם פוחדים מן החקירה?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים הידעתם שאתם מטרידים את יד ימין שלכם על בסיס קבוע ומנצלים אותה מינית מבלי לשאול מה דעתה על כך?! תתביישו! נו איך יכולת לשכוח שמאליים!!?!?!?!
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים חוץ מסבתא שלי (שהיא ממש זקנה) אני לא מכיר אדם נורמלי שיש לו את הוילון הזה ככה שמי שעוד משתמש בו כנראה נהנה מהמגע (כן כולל סבתא שלי)..אז בלי תירוצים ובלי להתבכיין "נגע בי פה נגע בי שם"
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אאא או "לארגן" איזה מקלחון סגור (זכוכית וכו) או להשים איזה מגבת שתספוג את העניין..או פשוט לא להשים כלום..
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים שוודית עם ליפת רחצה. למה לא צרפתייה? זה אומנם לא איכות שוודית, אבל סופג מים יופי אאא או "לארגן" איזה מקלחון סגור (זכוכית וכו) או להשים איזה מגבת שתספוג את העניין..או פשוט לא להשים כלום.. אני מבין מזה שיש לך מיקלחון ולא אמבטייה... אני רוצה לראות אותך כל פעם אחרי מקלחת מתחיל לנגב (או להגיף ???) מים מהריצפה... ומגבת באמת שלא עוזרת הרבה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.