עבור לתוכן

תיכון הולץ

Featured Replies

פורסם

יש פה מישהו שלומד בתיכון הולץ בתל אביב אם כן אז יש לי כמה שאלות

יש שם מגמות מחשבים?

האם מאמנים אותך שם פיזית כמו בצבא לדוגמא או שזה רגיל כמו בכל תיכון אחר

פורסם

אין שם כלום וזה חרא של מקום , חבר שלי למד שם 4 שנים ביזבוז זמן, אלה אם כן אתה מוכן לוותר על 4 שנים בשביל להיות בטוח שאתה הולך לחייל האוויר...

פורסם
  • מחבר

אל תקבע לפי מה שחבר שלך אמר ותיכונים אחרים כמו הגימנסיה הריאלית בראשון עדיפים?

פורסם

לאאאא אל תעשה את הטעות שאני עשיתי!!!!

אל תלך לשם!!! אני בביצפר צבאי אחר של חיל האוויר והכל שם חרא!!! אם אתה אוהב את עצמך אז אל תלך לשם!!

פורסם

למה שלא תלך לתיכון שהכי קרוב לבית שלך?

פורסם

מססכים עם כולםם מקום דפוק ביותרר..

חבר שלי לומד שםם והוא מזה מאוכזבב, את כל מה שהם מלמדים שם אתה יכול ללמוד בבית בעצמך

פורסם

בתור אחד שלמד שם לפני כמה ומשו שנים טובות לא הכי סבלתי שם (רק מגולצימר השמוק הקירח הזה!!!)

כמה טיפים:

*אם המדים זה מה שעושה לך את זה תאמין לי שאתה לא מפסיד כלום אתה תסבול אותם 3 שנים בכול מקרה

*מקצוע מכונות תעופה זה הכי כיף

*לא מאמנים אותך כמו בצבא (בולשיט)

*המקצועות שם הם בדיוק כמו ברוב בתי הספר המקצועיים

אז אם אתה לא מחפש שהצבא יתפוס אותך מוקדם מהביצים עדיף שתלך לביה"ס רגיל כמו ילד רגיל

פורסם
  • מחבר

אם לא מאמנים אותך פיזית כמו בצבא אז נשאר רק המדים והמשמעת עם זה אני כבר אסתדר בכל תיכון אחר שאני אלמד לא בטוח שאני יקבל בטוח תפקיד בצבא במקצוע הזה כמו: מחשבים לדוגמא בהולץ זה בטוח כאילו אם אני אסיים ללמוד שם עם תעודת בגרות והכל המדים עושים רושם על הבנות :smile1: שזה אחלה אבל לא הסיבה העיקרית האפשרות השנייה שלי זה ללכת לגימנסיה הריאלית השאלה שלי מה עדיף ביניהם והאם בחינות הכניסה להולץ קשים דרך אגב לתיכון אחר בראשון אני צריך להשקיע כל השנה בשביל ממוצע גבוה בהולץ אני רק צריך 3 מבחני כניסה

פורסם

אם לא מאמנים אותך פיזית כמו בצבא אז נשאר רק המדים והמשמעת עם זה אני כבר אסתדר בכל תיכון אחר שאני אלמד לא בטוח שאני יקבל בטוח תפקיד בצבא במקצוע הזה כמו: מחשבים לדוגמא בהולץ זה בטוח כאילו אם אני אסיים ללמוד שם עם תעודת בגרות והכל המדים עושים רושם על הבנות :smile1: שזה אחלה אבל לא הסיבה העיקרית האפשרות השנייה שלי זה ללכת לגימנסיה הריאלית השאלה שלי מה עדיף ביניהם והאם בחינות הכניסה להולץ קשים דרך אגב לתיכון אחר בראשון אני צריך להשקיע כל השנה בשביל ממוצע גבוה בהולץ אני רק צריך 3 מבחני כניסה

סליחה עם הספאם[ אם אפשר לקרוא לזה כך] אבל בנאדם, המציאו את הפסיק והנקודה כדי שישתמשו בהן, דחפת מאה משפטים במשפט אחד :kopfpatsch: אין לי מושג מתי אתה שואל ועל מה.

-ג'ו

פורסם

מבחנים פשוטים של מתמתיקה\אנגלית\הבנת הנקרא

עושים לך מבחן פסיכוטכני...

בכול אופן,תאמין לי לא שווה לך להכנס לזה בגיל כה צעיר...

*להתגלח כול יום

*מסדרים

*מדריכים פלצנים (נו טוב לא כולם היו כאלו)

*גולדצימר (המניאק הזה מת כן?)

פורסם

חח אם אתה חושב שמהולץ תצא ליחידת מחשבים...צא מהסרט. הכי רחוק שתגיע זה חשמל ואלקטרוניקה.

פורסם

שמע, אני שנה הבאה מתכוון ללכת לשם.

אז שמע, אני שמעתי שזה תיכון טוב מאוד, ואתה לומד שם יום ארוך, ושם זה בעצם כמו צבא (אתה שם כמו כל חייל, רק ללא נשק).

ביום ראשון שני ושלישי יש מבחנים בתאריך 17/18/19.12.2006 יש שלושה מבחנים אנגלית, מתמטיקה, ועוד איזשהו מבחן (לא צריך להתכונן עליו), אלו הן מבחני קבלה.

יש בתאריך 22/23.3.2007 סיורי הורים ותלמידים, שיהיה לך בהצלחה :xyxthumbs:

ודרך אגב יש שם מגמת מחשבים.

פורסם

^ אל תשכחו שאם תרצו לעזוב לתיכון נורמלי לא תוכלו להתקבל לשום כיתה עיונית - כי רמת הלימודית שם הרבה מתחת לתיכונית.

כבר הרבה ניסו ולא הצליחו בגלל זה נתקעו שם.

פורסם

אם כבר תיכון בת"א אז אך ורק שבח!

ולחשוב שיכולתי להיות תלמיד נורמלי שבאמת עושה משהו :'(

פורסם

תשמע אני בביצפר צבאי של חיל האוויר(לא בהולץ) ואני אומר לך שזה חרא של ביצפר.

כל בוקר וכל סוף יום יש לך מסדר בוקר שזה אומר שהכפתורים בחולצה שלך צריכים להיות סגורים, שהנעליים שלך צריכות להיות מצוחצחות,

שאתה צריך להיות מגולח, יש לך מדריכים מעפנים שכל היום אומרים לך מה לעשות ואם לא הייתי צריך ללכת הייתי ממשיך עוד הרבה

וכשיש שביתות אתה לא שובת כי אתה קשור לחיל האוויר המזדיין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים