עבור לתוכן

אין לכלב שלי אוכל כבר יומיים והוא רעב מת מה להביא לו מהבית (כיאלו אוכל ביתי)...?

Featured Replies

פורסם

יש לי כלב דוג דה בורדו וניגמר האוכל ואני לא יודע במה להאכיל אותו הוא כבר יום וחצי בלי אוכל הבאתי לו פרוסת לחם עם גבינה וכשהוא רואה אותי אוכל הוא נובח בלי הפסקה כזה בוכה אני מרחם עליו לא יודע מה לעשות חשבתי שפה תוכלו לעזור לי .

אז איזה אוכל להביא לו אני פשוט לא יודעאם אתם יודעים אני ישמח אם תעזרו לי ...(כיאלו אוכל מהבית)

כיאלו לימרוח לו משהו על פרוסה או להכין לו מרק יש גם ספגטי מוכן ברוטב זה בריא בישבילו? מה אפשר להביןא לו אני כבר לא יודע..? :-\

• תגובות 139
  • צפיות 28.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WTF MAN?!?!

מה אתה רוצה להרוג את הכלב שלך או משהו?

:'(

לא יודע אולי תקנה לו אוכל של כלבים בסופר :badhairday:

(למה לא ?)

פורסם

תזמין לו פיצה עם זייתים ובונזו

פורסם

גבינה זה טוב אבל תלוי איזו.

אתה יכול למרוח לו פטה כבד אווז עם קצת חמאת שום על לחם קל של עינן זה מאוד טעים אבל רק עם שוקו יוטבתה.

מאחר וזה דוג דה בורדו, אז זה בטוח כלב בורדו נכון? אז מה שתעשה אתה יכול להכין לו חביתה מביצים.

זה לא משנה כמה ביצים העיקר שיהיו בדיוק שלוש. תוסף לחביתה בצל סגול כי זה מזכיר בורדו וכלבים סגולים אוהבים את זה.

אם זה לא מצליח אז תגיד.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם ליקנות לו אוכל בסופר זה לא מישתלם.

בקיצור מה אפשר להביא לו? גבינות? בשר<? הוא בן 3 4 חודשים.. יש ספגטי מוכן להביא לו? להכין לו חביתה? אני רציני הכלב רעב ממש זה קצת דחוף אם אפשר.

הוא כבר ניסה לאכול נייר טואלט קרע אותו לגזרים בקיצור אני לא יודע מה לעשות הוא משגע אותי אם הנביחות שלו והבכי שלו פשוט כואב לי מבפנים.

ושוב פעם אני רציני בקשר לאוכל .. :pissed:

מה עושים?.......

פורסם

אני דווקא בעד אוכל אורגני. למה לדחוף לכלב רעל?

ברצינות עכשיו, תקנה לו אוכל לכלבים.

פורסם

מסכים עם אלו מעלי.. למה אתה פשוט לא קונה לו אוכל ?

פורסם

לך לקנות לכלב המסכן אוכל!

ואחרי זה תעשה טובה לכלב, לאנושות, לך ולכולנו ותפרסם מודעה שאתה מעוניין לתת אותו לאימוץ!

ואם כבר אתה טורח להקשיב לי, תעבור עיקור כימי, כדי שלא תגרום גם לילדים עתידים מסכנים לסבול

פורסם

^^^

מסכים עם כל מילה!

פורסם

מה הקטע?

(זה אתה שאבא שלו קנה כלב ב 1000 שקל?)

:xD

פורסם
  • מחבר

אתם צודקים.

הכלב לא שלי בידיוק הוא של כל המישפחה כיאלו כולם מטפלים כולם לא רוצים שהכלב הזה יהיה בבית כי הוא נושך מגיל קטן זה בעיה רצינית אבל לא נדון בזה כרגע אבל פיתאום ניגמר לו האוכל ואני בבעיה אין לי עכשיו אפשרות לצאת ליקנות לו אוכל אני צריך באמת תשובה מהירה כל דקה שאני לא מוצא פיתרון בריא בישבילו אני בבעיה.

תעזרו לי בבקשה מימכם זה בריא בישבלו ירקות ופירות?

ורציתי להביא לו חלב אבל אני חושב שזה לא העיניין אני חושב שהוא רוצה משהו רציני לא שתיה.

בקיצור להביא לו שוב פרוסה עם גבינה לבנה ? יש גם קוטג' או גבינה צהובה בקיצור לא חסר..

אז מה לתת לו מה בריא בישבילו....?

מה הקטע?

(זה אתה שאבא שלו קנה כלב ב 1000 שקל?)

:xD

כן נו תעזרו לי בבקש מימכם.

פורסם

אחחחח..חחח

יש לך אולי שניצל או בשר?

:'(

פורסם

תביא או בשר,טונה,מים חח,ואולי שניצל

פורסם
  • מחבר

כן אבל הבשר והשניצל במקפיא והכלב בוכה כפרע עליו :-\

טוב אני מביא לו טונה. תודה ולפזר לו חתציכות לחם או משהו...

עריכה בסוף אמא שלי לא מסכימה להביא לו טונה היא חושבת שיהיה לו כאבי בטן בקיצור היא מכינה לו דייסה מסולת עם חלב משהו טוב גם אני טעמתי זה טעים חח

פורסם

לא

אל תביא לו טונה

תוציא מהמקרר תפשיר במיקרו או אני לא יודע מה.

בשל לו את הבשר במים עם מעט מלח

ללא תבלינים.

וזהו תן לו לאכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים