עבור לתוכן

איזה ערק הכי טוב ?

איזה ערק הכי טוב ? 1,508 הצבעות

1. 1. איזה ערק הכי טוב ?

• עלית הערק
    • ערק אשקלון
    • ערק זחלאווי
    • ערק חדד
    • ערק PERFECT
    • ערק רמאללה
    • ערק?קרנברי
    • ערק טומה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בעקבות הצלחת הנושא של הוודקה המובילה, אני לוקח אתכם רמה אחת למטה ושואל את השאלה הזו ! :jump:

פורסם

עיכס

אני אפילו לא מעז לענות על זה

פורסם

ערק זה עוד בסדר, תנסה אניסים צרפתיים - ממש כמו לשתות בושם. טעמתי רק ערק אחד אני חושבת, אין לי מי יודע מה להשוות. אני רק יודעת שזחלאווי הוא מקורי ומאד נחשב.

פורסם

עיכס

אני אפילו לא מעז לענות על זה

פורסם

עליית הערק =]

אני מוזר אמנם, אבל זה מהמשקאות היותר טעימים שטעמתי.

פורסם

עלית הערק

זה ערק בלאחס,זול טילים,אבל ה"יתרון" שלו זה ההאנג אובר העצבני שיש אחריו...

חרא של אלכוהול=האנגאובר עצבני.

זה למה אנחנו גם תמיד קונים אותו ושותים אותו כמו חבורת רוסים.

פורסם

ערק זה חרא של דבר.

אבל בגלל שדוד-המגיב הסדרתי בערוץ הספורט של YNET ("אזזזזז יאאאלההההההההה בבייתרררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!") כל הזמן אומר בהודעות שלו ערק זחלוואי אז הצבעתי לזה.

פורסם

זחלוואי ולא אחר :xyxthumbs:

פורסם

ערק זה חרא של דבר.

אבל בגלל שדוד-המגיב הסדרתי בערוץ הספורט של YNET ("אזזזזז יאאאלההההההההה בבייתרררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!") כל הזמן אומר בהודעות שלו ערק זחלוואי אז הצבעתי לזה.

ערק זה לא חרא של דבר

רוצה משהו חרא?

שתה רייקי.

פורסם

ערק זה טוב :smile1:

עלית הארק :D

פורסם

לא מכיר סוגים אבל אצלי תמיד מביאים הבייתה בקבוק ערק פעם בכמה חודשים עם אייל כזה וזה ממש טעייםםםם יש לו טעם מיוחד...

פורסם

^

עלית ערק :xyxthumbs:

פורסם

הטעם הוא של צמח שנקרא כוכב אניס. טעם ממש ממש חזק. אם אתם אוהבים את זה, ייתכן ותאהבו סמבוקה, שזה ליקר אניס איטלקי. נורא כיף להצית אותו. :smile1:

פורסם

הטעם הוא של צמח שנקרא כוכב אניס. טעם ממש ממש חזק. אם אתם אוהבים את זה, ייתכן ותאהבו סמבוקה, שזה ליקר אניס איטלקי. נורא כיף להצית אותו. :smile1:

איזה פירומנית...

בקשר לערק, אני קטין :smile1: (ואפילו בגילי אני כבר יודע שלא כדאי לשתות את זה... הנוער של היום :kopfpatsch:)

פורסם

וואלה? אז תלמד שוודקה שותים רק פרמיום או סופר-פרמיום או שהולך לך הכבד לכל החיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים