עבור לתוכן

התייעצות למפרט עבור OC מבוסס E6400

Featured Replies

פורסם

היי,

אני עומד לרכוש מחשב חדש והאשכול הנ"ל הוא רק עבור הרכיבים שיהיו מעורבים ב - OC כשאסיים כאן אפתח אשכול חדש במפרטים לגבי יתר הרכיבים,התקציב שמיועד לכל המחשב יעמוד על לפחות 10,000 ש"ח.

ראשית,אין לי ניסיון ב - OC אבל אחרי שראיתי את האפשרויות הגלומות בקונרו החלטתי שהפעם אני הולך על מחשב שיאפשר לי לנצלו.

המטרה שלי היא להגיע עם המעבד לתדר של 3.4 עד 3.5 GHz ביחס של 1:1 עם הזכרונות.

מעבד - כפי שאמרתי E6400

זכרונות - 2 גיגה ושיאפשרו לי לשמור על יחס של 1:1 עם המעבד

לוח - נראה לי שאני הולך על ה - P5B DELUXE

קירור למעבד - אויר ושיהיה איכותי ושקט

גריז טרמי - גריז טוב ולא יקר

מארז ומאווררים - חשבתי על אנטק P180,מכיוון שהוא יקר רציתי לשמוע המלצות לחלופות אבל שיהיו טובות עם סרקולציה טובה בפנים

ואם אפשרות ללפחות 3 מאווררים כשאחד מהם הוא צדדי ( אני רוצה שאחד כזה יזרוק אויר על הלוח,הזכרונות והכרטיס מסך ),בנוסף,

במקרה שהמלצתכם למארז מכילה רק מאוורר אחד או שניים ( שבאים עם קניית המארז ) נא להוסיף המלצה למאווררים נוספים,שיהיו שקטים

איכותיים ועם עדיפות לגודל 120 ( כל זאת בכפוף לאופציות המאווררים של המארז ).

ספק - יש להתחשב באפשרות שאני אצטרך להעלות מתחים למעבד והזכרונות,בתור התחלה חשבתי על האנטק 550 ,תאמרו לי מה דעתכם

או תציעו חלופות ראויות,בכל מקרה לא להתפרע עם ספק יקר מאד.

פורסם

קירור למעבד קח -BT..שקט ואכותי...עם דגש על שקט....

גריז זה שטויות..עניין של כמה עשרות שקלים...

P180 מעולה אבל יקר כמו שאמרת...GB טריטון יהיה טוב...

6919/9620 של Compucase יהיו טובים..אבל ה-GB עדיף...

ספק כמובן תלוי בחומרה שלך...אי אפשר להמליץ לך על כ.מסך כשלא יודעים את כל המפרט המחשב שלך...(בעיקר את הכ.מסך)

כמו כן יהיה עדיף אם תוסיף תקציב לכל חלק (לספק,למארז וכו')

פורסם
  • מחבר

קירור למעבד קח -BT..שקט ואכותי...עם דגש על שקט....

גריז זה שטויות..עניין של כמה עשרות שקלים...

P180 מעולה אבל יקר כמו שאמרת...GB טריטון יהיה טוב...

6919/9620 של Compucase יהיו טובים..אבל ה-GB עדיף...

ספק כמובן תלוי בחומרה שלך...אי אפשר להמליץ לך על כ.מסך כשלא יודעים את כל המפרט המחשב שלך...(בעיקר את הכ.מסך)

כמו כן יהיה עדיף אם תוסיף תקציב לכל חלק (לספק,למארז וכו')

זכרונות לא הצעת

בנוגע ללוח לא התייחסת

הכרטיס מסך שאני כנראה הולך עליו יהיה ה - XT1900XT

בנוגע לתקציב,רשמתי שהתקציב הכולל יעבור את ה - 10K ככה שלרכיבים הנ"ל אני מעריך שהתקציב הוא בין 6K-7K וכמובן שלא חייבים להתפרע אם יש

חלופות טובות וזולות.

בכל מקרה אני מעדיף שמי שמגיב ירשום הצעה מסודרת לפי איך שרשמתי בתגובתי הראשונה,קרי, רכיב,רכיב ולידו הרכיב המוצע.

פורסם

צ'מע אנחנו יכולים לבנות לך מחשב גם ב100 אלף שקל רק תגיד מה התקציב המדוייק שלך,

ואם אתה צריך ומסך ושאר ציוד היקפי.

אם יש עוד איזה בקשות מיוחדות וכאלה תגיד...

ד"א בתקציב כזה הייתי מחכה איזה חודש חודשיים שיצאו כרטיסי D10 טובים ואז קונה מחשב... או שתקנה כרטיס טוב ותמכור אותו...

פורסם
  • מחבר

צ'מע אנחנו יכולים לבנות לך מחשב גם ב100 אלף שקל רק תגיד מה התקציב המדוייק שלך,

ואם אתה צריך ומסך ושאר ציוד היקפי.

אם יש עוד איזה בקשות מיוחדות וכאלה תגיד...

ד"א בתקציב כזה הייתי מחכה איזה חודש חודשיים שיצאו כרטיסי D10 טובים ואז קונה מחשב... או שתקנה כרטיס טוב ותמכור אותו...

האשכול הזה הוא לא עבור כל המפרט ( אני אפתח חדש בקטגוריית מפרטים כשנסיים פה ),אני רק רוצה לסיים את הבסיס עבור האוברקלוק ואני עדיין ממתין לתגובות

נוספות שיתייחסו ליתר הרכיבים כמו זיכרון שלגביו אף אחד עדיין לא התייחס,כנ"ל הספק,בכל מקרה את הבסיס כבר רשמתי ( לפחות לגבי המעבד והלוח ),אבל אני

ממתין לשמוע עוד אנשים שיתייחסו לכל הרכיבים במשולב ובכפוף למה שאני רוצה להשיג באוברקלוק ( כפי שרשמתי כבר בהודעה הראשונה ).

פורסם

אני יודע שפתחת עוד תרד כי גם בו הגבתי אם לא שמת לב...

אולי אם תתן תקציב מדוייק נדע איזה מערכת לבנות לך.

פורסם
  • מחבר

זכרונות אפשר לקחת שני סטיקים כאלו - http://www.cec.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1247

והלוח, ה - P5B DELUXE הוא אוברקיל לדעתי לך על GIGABYTE 965P S3 שגם מעולה באוברקלוק. לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3589

מה זה הזכרונות האילו ?

איך G.SKILL ה - 2 גיגה 800 ? והאם יש חשיבות לתזמונים קרי,ההבדל בין ה - CL 4 או ה - CL 5 בכפוף לאוברקלוק שאני מייעד למערכת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים