פורסם 2006 ביוני 3019 שנים תנו שמות של שירים טובים בסגנון ראפ\היפ הופ\טראנסים החל מסקאזי עד 50 CENT .. .. תודה
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים יש לך מערכת ששוה את זה ?! תגיד לי מה אתה מעדיף, טראנס פסיכודאלי (אחרי הגראש מהת'רד שלך) או טראנס שקט (אחרי הרבה מאוד כימיכלים)
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר יש לך מערכת ששוה את זה ?! תגיד לי מה אתה מעדיף, טראנס פסיכודאלי (אחרי הגראש מהת'רד שלך) או טראנס שקט (אחרי הרבה מאוד כימיכלים) כן , יש לי מערכת חביבה ... ושכחתי לציין שגם צריך משהו עם באסים שיזיזו את הסאב ... ולא פסיכודל .. משהו בסגנון של סקאזי RAVE
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים vibe tribe- rearrangedskazi- move awaysystem nipel- steal the robotyahel- paranoyaastrix- artcoresean paul- themperatureoffer nisim feat maya- anything50 cent -window shoopervibe tribe- wise carckspsysex- perceptionatb- humanitysub6- on the ground
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים סאב זה כבר טוב !!! אז ככה Skazi - Acelera Skazi - hyper bomb יישן אבל עדין בין הראשונים בשבילי... skazi - psycho killer skazi - revolution Skazi - seek and destroy Skazi - XTC גם יישן אבל בכל זאת אחד החזקים... Skazi - Hit & Space שים לך שזה SPACE ולא RUN... קצת מוויד Void - The Drill מאוד קשה להשיג... Void - Fuck the System באמת הוא דופק ת'מעכרת... void - machine void - no disco Void - Sex סקס זה תמיד דבר טוב Void - the masterblaster אחד הישנים גם כן אבל קטלני ביותר !! 1200MICS-Mescaline זה באמת טוב !!! תגיד לי איך הם אחי... ואלה עוד רגועים בשבילי אני קצת מסטול עכשיו וזה עושה לי טוב לשמוע אותם...
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים יצא סט חדש של סקאזי משהו קטלני: Skazi-Total Anarchy עריכה:איך שכחתי את: Vibe Tribe-Wise Cracks משהו כזה יותר טוב מסקזי,אבל גם בסגנון.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים סאב זה כבר טוב !!! אז ככה Skazi - Acelera Skazi - hyper bomb יישן אבל עדין בין הראשונים בשבילי... skazi - psycho killer skazi - revolution Skazi - seek and destroy Skazi - XTC גם יישן אבל בכל זאת אחד החזקים... Skazi - Hit & Space שים לך שזה SPACE ולא RUN... קצת מוויד Void - The Drill מאוד קשה להשיג... Void - Fuck the System באמת הוא דופק ת'מעכרת... void - machine void - no disco Void - Sex סקס זה תמיד דבר טוב Void - the masterblaster אחד הישנים גם כן אבל קטלני ביותר !! 1200MICS-Mescaline זה באמת טוב !!! תגיד לי איך הם אחי... ואלה עוד רגועים בשבילי אני קצת מסטול עכשיו וזה עושה לי טוב לשמוע אותם... ממליץ בחום על VOID
פורסם 2006 ביולי 119 שנים teriyaki boyz - tokyo drift - מהסאונדטראק של מהיר ועצבני החדשVibe Tribe - Dream CatcherVibe Tribe - AbsenseAbsolum - inside the sphere
פורסם 2006 ביולי 119 שנים יצא סט חדש של סקאזי משהו קטלני: Skazi-Total Anarchy עריכה:איך שכחתי את: Vibe Tribe-Wise Cracks משהו כזה יותר טוב מסקזי,אבל גם בסגנון. זה אלבום אחי...
פורסם 2006 ביולי 119 שנים גם בעברית או רק באנגלית?באנגלית יש:Chamillionaire feat. Krayzie Bone - Ridin' DirtyTI - what you knowTrick Trick feat Eminem - Welcome to Detroit Cityכמעט כל השירים של DMX, 50Cent
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אז פה הטעות שלך... לאלבום קוראים Total Anarchy ולשיר עצמו קוראים רק Anarchy...
פורסם 2006 ביולי 119 שנים חחח יש לי מלא..שניה אני יתחיל לרשום..הכל ראפ היפ הופ..מלא באסים..משהו חזק..Chingy_-_Nasty_GirlBusta Rhymes Ft Swizz Beats & DMX - N.Y. Shit (CN Remix)Shareefa Ft. Ludacris - Need A Boss (Prod. Darkchild 2006)- לא בטוח שזה יתאים אני אבל אני אוהב תשיר הזה.. מלא באסיםTake The Lead (Soundtrack) - 09 - Sean Biggs feat. Topic And Akon - Never Gonna Get ItSkrilla Gettaz feat Sean Paul - Starrin At My DiamondsSean Paul Temperature.mp3Pitbull Feat[1].Cubo - Oh No He Didnt (Remix) [Dj-Dahmi]Lil John- Throw It Up Remix f. Young Buck Of G-Unit & Pastor TroyLil Jon - Get LowLil Jon-What You Gon' Do Lil Jon - Snap Your FingersJuvenile featuring Paul Wall & Mike Jones - Way I Be Leanin'Juice - HeyFat Joe feat. Mase, Eminem, Lil' Jon - Lean Back (remix)Erick Sermon ft. Redman- ReactBlack Buddafly feat. Fabolous - Bad Girlתהנה..ויש עוד שיר אחד אני לא בטוח שככה קוראים לו.. לא מצאתי אותו ברשימה שלי.. שווה לחפשChingy- i do
פורסם 2006 ביולי 119 שנים cent 50 - Get In My Car השיר הכי טוב שיש לאוטו... Bitch get in my car.. עוד מפיפטי : Disco Inferno , Gunz Come Out , Piggy Bank , Ski Mask Way , Ill Whip Ya Head Boy שירים נוספים: Astrix - On Fire Bishop Lamont - Do It David Banner - Ain't Got Nothing DMX - Get It On The Floor DMX - Where The Hood At Dr. Dre - Keep Their Heads Ringin' Eskimo - My Rave Eve - got what you need feat drag on ישן אבל חביב Fat Joe ft Nelly- Get It Poppin G-Unit - Stunt 101 Gataka Vs Perplex - Gataplex GMS - Juice GMS - Rounders GMS - The Ring Joe Budden ft. Nate Dogg - Gangsta Party LL Cool J - Head Sprung Method Man, Redman, & Busta Rhymes - Simon Says Nelly Ft Paul Wall & Gipp - Grillz Skazi - K O Skazi - The Final Countdown נראה לי שזה בעצם anarchy Tony Yayo - So Seductive Trick Daddy - J.O.D.D. Void - Show Must Go On משהו קטלני Westside Connection - Bow Down Westside Connection - Gangsta Nation Ying Yang Twins - Wait Deepack - The Prophecy
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אז פה הטעות שלך... לאלבום קוראים Total Anarchy ולשיר עצמו קוראים רק Anarchy... חשבתי שדברת על Vibe Tribe-Wise Cracks, אם אתה מדבר על SKAZI אז אתה בהחלט צודק. (פעם הבאה שאתה מתייחס לחלק מאוד ספציפי בהודעה תמחק את המיותר כדי למנוע אי הבנות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.