פורסם 2006 ביוני 3019 שנים לא מבין מה זה, רק אני שם לב שנופל לו מלא שיער???יעני אני לא מדבר על גושים כמו חתולים חחחחח ,אבל בכמות שבהחלט שמים לב עליה...זה מעצבן אותי רצח, לא רוצה להיות קירח או משהוווווו בעעעעעעעעעוד מישו במצב שלי? שמשחקים עם השיער נופלות שיערות לפעמים וזה בעעאני לא בא לשאול בקטע רפואי, אלא רק עם יש עוד אנשים שזה קורה להם.... :-[
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים לכל האנשים שיש להם שיער ארוך זה קורה במידה ואתה מתכוון לסתם כמה שערות. אם זה יותר מזה אז זו כבר בעיה יש לי חבר שיש למשפחה שלו באג והוא הולך להקריח בגיל 20, 2 האחים הגדולים שלו הקריחו בגיל 20 חחח.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר אין לי שיעור ארוך וגם לא קצר..בינוני כזה רגיל.... יש לי חברים שגם הם אומרים שנושר להם וצריך שואב אבק למקלדת חחח
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אם אתה משתמש בג'לים וכאלה, אז תשקול להפסיק, אולי להחליף שמפו זה גם יהיה רעיון טוב.אתה גם יכול להתייעץ עם קוסמטיקאית או משהו כזה (לא יודע איזה סוג רופא מתעסק בנשירת שיער, זה הדבר הכי קרוב שעלה לי פשוט).
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים קורה הרבה מאוד . בגילאים כאלה מאוד נפוץתבדוק חומרים שונים במידה וזה רציני .. ואפילו שינוי השמפו היומיומי שלך
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר זה הקטע שאצלי יש גדילה אחושרמוטה מהירהההההההההשיער שלי גודל בטילללללללל וזה מה שמוזר שהוא גודל ממממש מהר וגם נושררבעעע
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים וואי זה בול מה שקורה לי גם לי השיער גדל ממש מהר והוא נושר לפעמים.. זה היה הרבה יותר נפוץ שהיה לי שיער יותר ארוך אבל גם עם שיער רגיל אני שם לב לזה..
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים זה הקטע שאצלי יש גדילה אחושרמוטה מהירהההההההה השיער שלי גודל בטילללללללל וזה מה שמוזר שהוא גודל ממממש מהר וגם נושרר בעעע בול מה שיש לי כשאני עושה בגרויות יש לי כל הזמן שערות על דפי הבגרות
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים יש סיכוי טוב שזה מחסור באבץ... אתה אוכל דגים\ בקר\ הרבה ירקות?אם לא אז לך לרופא עור והוא יתן לך כדורי אבץ...
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים גם לי יש שיער די ארוך אבל הוא חזק כאילו כל שערה עשויה מניילון :-X ותגידו גם לכם זה קורה שככל שהשיער מתארך הוא נהייה בהיר יותר? עוד קצת ואני בלונדיני כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.