פורסם 2006 ביוני 1119 שנים זה נכון.הייתי רוצה "לשכלל" ת'שאלה (עכשיו מכשהיא נענתה), האם הציון במקצוע יכלל בממוצע?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר נראה לי שזה די ברור שכן...... כי זה כמו להגיד שלא יחשיבו את הציון הכי נמוך מבין המקצועות שיש לך וזה ידוע כלא נכון
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים עכשיו לשאלה היותר חשובה: אם אני לומד מקצועות ריאליים מעניינים, למה אני צריך ללמוד הומניים משעממים?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים שאלה מצויינת.מישהו ענה עליה פעם ואמר שזה כדי להחדיר בנו תרבות.מאז אני שואף ליהיות פרימיטיב. תנ"ך והיסטוריה מילא,פאק זה אפילו מקצועות יפים ומעניינים - אבל ספרות ובכל מקרה, שמעתי פעם על איזה טריק של אוניברסיטאות(רק בישראל) שעושות "ממוצע מיטבי", אני לא יודע ממש מה זה אומר,אבל נאי מקווה שזה משאיר פתח מילוט מספרות
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים תלמיד יכול להיות זכאי לתעודת בגרות גם אם קיבל במקצוע חובה אחד ציון הנמוך מ-45, בתנאים הבאים: 1. זהו ציון במקצוע ברמה 2-3 יח"ל, לכל היותר. 2. אין זה ציון בהבעה עברית. 3. כל שאר הציונים הסופיים הם 56 לפחות. 4. בשני מקצועות אחרים של 3 יח"ל ומעלה סכום הציונים הוא 150 לפחות. זה מויקפדיה, אך אני זוכר שראיתי משהו דומה באתר של משרד החינוך. ובכל מקרה, שמעתי פעם על איזה טריק של אוניברסיטאות(רק בישראל) שעושות "ממוצע מיטבי", אני לא יודע ממש מה זה אומר,אבל נאי מקווה שזה משאיר פתח מילוט מספרות זה לא משאיר פתח מילוט ממקצועות חובה.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אם אני לא טועה באוניברסיטת בן-גוריון הממוצע בגרויות לפקולטה להנדסה מחושב לפי מקצועות ראליים בלבד. הם גם מתחשבים רק בציון כמותי של הפסיכומטרי. מצד שני, מי רוצה ללמוד בנגב? באוניברסיטה העברית אפשר להתקבל לפיזיקה(אולי גם לעוד מקצועות) עם ציון פסיכומטרי של 650+ וזכאות לתעודת בגרות.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים בן גוריון זה מקום לא רע בכלל, למדתי שם JAVA וגיאומטריה אנליטית (תתרחק מזה!!!) 8)
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים תנ"ך והיסטוריה מילא,פאק זה אפילו מקצועות יפים ומעניינים - אבל ספרות גם אני החזקתי קוו מחשבה לא רחוק מידי משלך כשהייתי בגילך... אבל בראיה לאחור ספרות זה אחד המקצועות המעניינים. זה לא אומר שאני לא הולך ללמוד הנדסת תוכנה בבן גוריון השנה... זה פשוט אומר שלפעמים צריך להתפתח קצת כדי להבין דברים מסויימים. למשל שמטאפורת ודימויים נותנות לא רק ביטוי טוב יותר לדברים שרוצים לבטא אלה גם מפתחות את המשמעות של הדברים. והשהחיים היו דהויים יותר בלי כתיבה ציורית ופחות משמעותיים בלי חיבור ברמה גבוהה. ואנשים זה הדבר הכי מעניין ומורכב בעולם אז ספרים שמבטאים את הטבע האנושי כנראה יותר מעניינים מלתכנת תוכנת שחמט רקורסיבית ב C++,,, נקודות למחשבה... בכל מקרה בדיעבד לא הייתי מוותר על ספרות למרות שסבלתי במקצוע... אני גם בטוח שהיום הייתי נהנה ממנו הרבה יותר.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אם אני לא טועה באוניברסיטת בן-גוריון הממוצע בגרויות לפקולטה להנדסה מחושב לפי מקצועות ראליים בלבד. הם גם מתחשבים רק בציון כמותי של הפסיכומטרי. מצד שני, מי רוצה ללמוד בנגב? באוניברסיטה העברית אפשר להתקבל לפיזיקה(אולי גם לעוד מקצועות) עם ציון פסיכומטרי של 650+ וזכאות לתעודת בגרות. בן גוריון אחד המוסדות הכי טובים בארץ היום... אני הולך ללמוד שם. וזה לא שהם לחלוטים מתחשבים רק בציון הכמותי... הם פשוט משכללים אותו גבוהה יותר משאר הציונים.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים בן גוריון אחד המוסדות הכי טובים בארץ היום... אני הולך ללמוד שם. וזה לא שהם לחלוטים מתחשבים רק בציון הכמותי... הם פשוט משכללים אותו גבוהה יותר משאר הציונים.בן גוריון ברמה גבוהה? לא נראה לי השאלה רמה גבוהה במה אולי מקצוע או 2 אולי בנושא החברתי אבל זהוא פה זה נגמר אין כמו הטכניון מהבחינה אקדמאית במקצועות הטכניים כמובן
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים ברור שהטכניון הכי טובאבל בהנדסת תוכנה באר שבע מקום שני או שאני טועה?ומה זה משנה אם אתה בנגב או בחיפהאפשר לחשוב...
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר ובקשר לנושא המקורינכשלתי היום במתכונת בספרות אבל מי שם זין יש לי בגרות!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.