פורסם 2006 במאי 2719 שנים אומרים שהעולם הפיק לקחים, ממש...זאת לא גרמניה לפני 60 שנהזאת ארצות הברית, לפני חודש.מזעזע!http://www.youtube.com/watch?v=Swukpgmuqr0+
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר 180 סהרורים. נו באמת.גם המפלגה הנאצית כמה בהתחלה עם 120 אנשים בערך ובסוף גדלה לכל גרמניה.וגם היהודים העשירים ובעלי המעמד הגבוה אמרו את זה, כולה קבוצה שרוצה צומת לב ואתה יודע לאן זה הלך...
פורסם 2006 במאי 2719 שנים חחחח :lol: :lol: איזה טיפשים. אלוהים ישמור. לא הפסקתי לצחוק. אני מזמין לבמה את XX מהKKK. :lol: צריך לפרסם את זה כקומדיה כי זה פשוט הרג אותי מצחוק. אנשים כאלו מטומטמים שזה פשוט מדהים.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים הקבוצה הזות לא גדלה ותמיד היו כתות וזרמים מטומטמים בארצות הברית -יש גם יהודים בארצות הברית שמיתנגדים לקיום ישראלהשאלה איזה אחוז הם באוכלוסיהומהלינק שנתתה אני לא רואה משהו שיסכן אותנו אלה יותר כמה פסיכים שרוב האנשים בארצות הברית יחשבו שהם מטומטמים
פורסם 2006 במאי 2719 שנים סתם מפגרים שמנסים להעתיק את "מנגנון ההצלחה" של היטלר.אני לא הולך לפרט, אבל בוא נגיד שהעולם כיום שונה ממה שהוא היה אז.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים עזבו את זה, אנחנו בתקופה שיש לנו מדינה וכוח עצום, והם באמת חבורה של מפגרים...
פורסם 2006 במאי 2719 שנים white pawah :funn: והעם הארי? כן בטח חימצון בשני שקל אולי... אני ארי יותר נקי מהם. BTW our bible is you're bible so go make love with a 3 yr old
פורסם 2006 במאי 2719 שנים עוד סרטון שמראה את הטמטום של העם האמריקאי... זה הכל פשוט בא מקנאה, יהודים הם הרבה יותר מוצלחים מהחבורת אידיוטים שבסרטון
פורסם 2006 במאי 2719 שנים עוד סרטון שמראה את הטמטום של העם האמריקאי... זה הכל פשוט בא מקנאה, יהודים הם הרבה יותר מוצלחים מהחבורת אידיוטים שבסרטוןאיפה הסרטון..?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אני לא מבין למה נתנו להפגנה הזאת להתקייםזה בגרמניה נכון?ובטוח שלא תהיה עוד שואה יש עכשיו את ארה"ב יש את האינטרנט יש את הטלויזיה לא כמו פעםאין מצברק ישראל יכולה לקרוע להם את הסבתא אם להקפיץ את חיל האויר לסיבוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.