פורסם 2006 באפריל 2019 שנים שאני אבין, זיאון מבוסס ארכיטקטורת Core עם פרטים דומים לE8000 עשה 17 שניות? OMG! תארו לכם מה קונרו 2.4 בOC יעשה
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר שאני אבין, זיאון מבוסס ארכיטקטורת Core עם פרטים דומים לE8000 עשה 17 שניות? OMG! תארו לכם מה קונרו 2.4 בOC יעשה http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1406360&postcount=24 http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1407171&postcount=33
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים OMG!!!! :eek2: סוף סוף מעבד שיתן פייט (וככל הנראה ינצח בו בהפרש) לאופטרונים אל תשכחו שתדר הליבה של הE8000 הוא 3.33GHZ, וזה עוד אפילו פחות :-X כל הכבוד לאנשים שם בחיפה!! איזה עבודה זהב הם עשו :
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים ;Dפשש... אני לא מאמין ככה עובדים עליכם מעניין הם ממשיכים לעשות בנצ'מרקים ב-super pi, למה אף אחד שם לא עושה בנצ'מרק ב-ScienceMark!!! כי האמת תצא לאור!
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים נראה כי S-Pi מאוד מושפע מכמות הענקית של זיכרון המטמון שיש במעבדים האלו...
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים כמה שזה נראה מדהים , את ההתלהבות שלי אני שומר לאחר יציאת המעבד ובנצ'ים אמיתיים לא חרטא כאלהמקצועיים ככל שיהיו אני רוצה בנצ'ים מקצועיים שיבוצעו אצל Toms Hardware רק להם אני מאמין בעיניים עצומות.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים נראה כי S-Pi מאוד מושפע מכמות הענקית של זיכרון המטמון שיש במעבדים האלו...10 נקודות... "דימשקי" חשפת את הפטנט של אינטל!s-pi תפורה על 4 מגה קאש של הקונרו, אבל אם הם יריצו בנצ'מרק של ScienceMark אתה תראה כמה אחוזים לטובת הירוקים. ;D
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים לא נראה שזה כזה קשור... עובדה בSPI עם VENICE לעומת SAN DIAGO אין הבדל כמעט באותו תדר... ככה גם עם המעבד שלי עם 256KB לעומת הVENICE עם ה512...
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים כמה שזה נראה מדהים , את ההתלהבות שלי אני שומר לאחר יציאת המעבד ובנצ'ים אמיתיים לא חרטא כאלהמקצועיים ככל שיהיו אני רוצה בנצ'ים מקצועיים שיבוצעו אצל Toms Hardware רק להם אני מאמין בעיניים עצומות.אמילו, אם כבר הזכרת את tom hw אז עכשיו יש שם מבחן בין הפלטפורמה החדשה של אינטל מול האופטרונים,ומה אני יגיד לך אינטל מזיע שם דם, ובקושי מדביקה את האופטרונים, כמובן שאינטל ב-3.46 ג'יגהרץ על 65 ננו מול הגימלאים הירוקים ב-90 ננו,ומי לוקח...The AMD system is, however, our overall test winner. We are looking forward to testing it against the final releases of Dempsey, and eventually, Woodcrest processors in the near future.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.