עבור לתוכן

קנייה בחו"ל

Featured Replies

פורסם

איזה חנויות עושות משלוח לארץ? הכוונה של אלקטרוניקה (ספציפית אוזניות)

קנייה בEBAY זה דבר בטוח?

פורסם

קניה מe-bay היא קניה בטוחה, אם הרייטינג של המוכר הוא גבוה.

תבדוק את הרייטינג של המוכר, אם היו הרבה קניות ממנו (כתוב את המספר) והרייטינג הוא מעל 90%, אז זה ממש בטוח לקנות דרכו.

אבל עדיין עדיף לוודא שהוא מוכן לשלוח לישראל.

פורסם

כן, בטוח ביותר הייתי אומר.

רק תראה שמחיר המשלוח לישראל(בין-לאומי) זה בערך 30$ בעוד שהאוזניות עצמן עולות כ13 וחצי דולר... אז האם שווה לך לשלם 2/3 מהמחיר השלם על המשלוח?

לא הייתי אומר שכן...

נסה לחפש עוד מוכרים בין-לאומיים עם רייטינג טוב ששולחים לישראל מוצר כזה קל וקטן במחיר סביר\ל.

עריכה: 90% זה רייטינג רע ביותר! רק 97% ומעלה. ורק כאלה שמכרו יותר מ1000 מוצרים...

(בדיוק קניתי מאיזה מור שם אייריבר H10 20GB :) )

פורסם

תגידו, יש מצב מישהו מזמין בשבילי איזשהו מוצר בתמורה ל100 שקל? כלומר, הוא יזמין עם הכרטיס אשראי שלו את המוצר ואני אשלם לו מזומן את המחיר שהוא שילם בכרטיס אשראי + 100 שקל או אפילו יותר [נקבע את זה לפי הפרש המחירים בין של הארץ לבין של האתר]

במוצר הכוונה היא יותר לבגדים. [אין בארץ ארמני כמו שיש בחוץ לארץ והאתרים בחול של ארמני יקרים מידי... איביי הוא פתרון מאוד משתלם!]

פורסם
  • מחבר

ומנסיון של מי שקונה שם, עדיף לקנות דרך BUYIT NOW או לקנות בביד?

כלומר דרך BUYITNOW גם יש דילים טובים?

פורסם

תגידו, יש מצב מישהו מזמין בשבילי איזשהו מוצר בתמורה ל100 שקל? כלומר, הוא יזמין עם הכרטיס אשראי שלו את המוצר ואני אשלם לו מזומן את המחיר שהוא שילם בכרטיס אשראי + 100 שקל או אפילו יותר [נקבע את זה לפי הפרש המחירים בין של הארץ לבין של האתר]

במוצר הכוונה היא יותר לבגדים. [אין בארץ ארמני כמו שיש בחוץ לארץ והאתרים בחול של ארמני יקרים מידי... איביי הוא פתרון מאוד משתלם!]

שים לב שרוב הדברים של ארמאני שמסתובבים שם , והם בזול , מזוייפים ...

פורסם

ומנסיון של מי שקונה שם, עדיף לקנות דרך BUYIT NOW או לקנות בביד?

כלומר דרך BUYITNOW גם יש דילים טובים?

לרוב BUYITNOW זה פחות משתלם מבדיקה בחיפוש של הH10, בזמנו(חח עלק... לפני 4 ימים הזמנתי :D).

אבל לפעמים יש מציאות..

קיצר אם בהצעות אתה מגיע למחיר פחות אטרקטיבי ממה שיש בקניה הבטוחה, אז לך על הקניה הבטוחה, אבל לרוב בקניה הבטוחה המוכרים נותנים מחיר לא אטרקטיבי במיוחד..(אבל לעומת חנויות בארץ זה כן ועוד איך, לרוב....)

זה תלוי במצב בעיקרון... בהצלחה...

פורסם

הבידים האלה זה כמו מכרזים נכון?

פורסם

איפה הרייטינג כתוב?

פורסם

שים לב שרוב הדברים של ארמאני שמסתובבים שם , והם בזול , מזוייפים ...

אבל הם רושמים אם זה זיוף או לא... 13 דולר לארמני באיביי לא חייב להיות זיוף...

בכל אופן, מישהו מוכן לעשות איתי עסקה? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים