עבור לתוכן

מישהו פה יכול להסביר לי איך אני הופך לטכנאי?

Featured Replies

פורסם

כאילו לאן אני הולך?

מה אני צריך לעשות?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

שום דבר, זה לא מקצוע שמצריך תעודה כלשהי , כלומר יש קורסים לטכנאים, ויש מקומות שנותנים לך תעודת טכנאי

אבל כדי לעבוד ולהצהיר על עצמך שאתה טכנאי מחשבים בישראל לא צריך שום תעודה או הסמכה רשמית

פורסם

אממ, איזה סוג של טכנאי?

אם אתה רוצה ליהיות טכנאי פנטיום 4, שהולך ללקוחות, ממליץ להם על לוחות של SIS ופנטיום 4 עשולת!!11 אז לך לאיזה קורס באיזו אוניבריסטה נידחת ביפו ותצא אחלה כזה.

סתם, דור :xyxthumbs:

בעיקרון, אתה צריך ללמוד.. לרכוש ניסיון בכל מיני חלקים, תיקונים..

גם קורסים (מקצועיים בלבד, תזהר מהחובבנים) יכולים לתרום..

אחר כך אתה יכול לקבל הסמכה אם יהיה לך מספיק ידע.

פורסם

הסמכה ממי יא מצחיקול?

אין מוסד ממשלתי רשמי שמסמיך טכנאי מחשבים, כל אלו שקוראים לעצמם "טכנאי מחשבים מוסמך" זה בסך הכל אומר שהם עברו קורס

פורסם

הסמכה ממי יא מצחיקול?

אין מוסד ממשלתי רשמי שמסמיך טכנאי מחשבים, כל אלו שקוראים לעצמם "טכנאי מחשבים מוסמך" זה בסך הכל אומר שהם עברו קורס

הסמכה מקורס התכוונתי.. \:

פורסם

תעודה כדי להיות טכנאי??? בשביל מה?

פשוט הולכים להיות טכנאים ומקווים שהביקור הבא לא יהיה מ "יצאת צדיק"....

:smile1:

פורסם
  • מחבר

הסמכה ממי יא מצחיקול?

ואיפה אני יכול לעשות כזה קורס?

פורסם

לפני מספר שבועות הייתי קרוב להירשם לג'ון ברייס לתחזוקת מחשבים ורשתות תקשורת קורס שעולה 12500 ש"ח ובה בעט אני כרגע חותם בלישכה וניפתח להם קורס זהה אז אני הולך על זה בעיקר בגלל שזה בחינם והקורס מתחיל באמצע החודש

פורסם

טכנאי מחשבים זה מקצוע יחסית קל למי שהוא פריק מחשבים, זה תחום שבא בעיקר מניסיון ולא מהקורס עצמו. תיקח קורס רק אם באמת אתה מרגיש לא מספיק בטוח בעצמך ואם אתה רוצה לקבל תעודה כלשהי. אבל מלמדים אותך רק דברים בסיסיים מאוד לכן אם אתה כבר הולך אז תלך לקורס שהדגש בו זה על דברים נוספים כגון לינוקס, סוגי שרתים, רשתות, או אפילו MCSA של מיקרוסופט או סיסקו. תחפש קורס שהסילבוס שלו מכיל הכי הרבה חומר ונושאים עם הכי הרבה שעות ולא נועד לאנשים מסכנים שלא יודעים אפילו מה זה מחשב.

פורסם
ולא נועד לאנשים מסכנים שלא יודעים אפילו מה זה מחשב

עד במישפט האחרון אני מסכים איתך בכל מילה אבל למה אתה מזלזל באנשים שלא יודעים אפילו מזה מחשב זה שהורים שלך קנו לך מחשב והקדשת לו את כל הזמן שלך לא אומר שאתה יותר טוב מאחרים ובטח לא הופך את שאר האנשים "למסכנים"

פורסם
  • מחבר

לאנשים מסכנים שלא יודעים אפילו מה זה מחשב.

אל תצחק, אני לפני שנתיים לא ידעתי מה זה כרטיס מסך וחשבתי שכל המחשבים הם פנטיום 4

פורסם

חח סליחה חברה לא התכוונתי שזה יצא כך. התכוונתי שאם האנשים שמגיעים לקורס הם כאלה שאין להם קירבה למחשבים אז הם מאיטים את הכיתה וקובעים את הקצב הנלמד בקורס וזה למעשה יכול לפגוע באנשים שיותר מבינים

פורסם

שום דבר, זה לא מקצוע שמצריך תעודה כלשהי , כלומר יש קורסים לטכנאים, ויש מקומות שנותנים לך תעודת טכנאי

אבל כדי לעבוד ולהצהיר על עצמך שאתה טכנאי מחשבים בישראל לא צריך שום תעודה או הסמכה רשמית

פשוט הפקרות מה שיש בארץ, מה זאת אומרת לא צריך תעודה? מה זה מוכר גלידות? :\

בטח שצריך וצריך A+

פורסם

בקשר לקורס אני בקורס טכנאי PC צעיר במכללת אתגר

תלך לקורס כזה באיזה מכללה או אוניברסיטה..

פורסם

אל תצחק, אני לפני שנתיים לא ידעתי מה זה כרטיס מסך וחשבתי שכל המחשבים הם פנטיום 4

בדיוק אותו הדבר....רק אני לפני 1.5 שנים.. :cool2:

והיום אני מתקן במחשבים במושבה שלי!ובחיים לא נתקלתי בבעיה שלא הצלחתי לפתור!!(תודות לפורום הזה!)

ואני לא מהטכנאים המסכנים שאומרים שיכול להיות שצריך לפרמט בגלל שהמדפסת לא עובדת.... :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים