פורסם 2005 באפריל 520 שנים מה שמצחיק בביקורת הזו זה שהיא באתר אנגלי והיא נראית כאילו ישראלי כתב אותה (בגלל כל שגיאות הכתיב שבה).
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר למה שאתה לא תקנה כזה?אני קניתי את הקרור של זלמן VF700 , ואין משהו יותר טוב ממנו (קרור אוויר)אגב , בביקורת הזאת על ה-Arctic Cooling NV 6 , לא התרשמתי ממנו
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אני קניתי את הקרור של זלמן VF700 , ואין משהו יותר טוב ממנו (קרור אוויר) אגב , בביקורת הזאת על ה-Arctic Cooling NV 6 , לא התרשמתי ממנו שני הקרורים בביקורת( ATI 1 ו NV6) שם לא ממש היתעלו על המקוריים . מאכזב . יש לי כרגע 9800 ואני אקנה את הזלמן כי הוא יתאים גם לכרטיס הבא שלי (X800XT) והוא גם מצוין . אני רק צריך תקופת התאוששות קלה מה XP90 lipa יש לך את המשולב או הנחושת
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר לי יש את הדגם cu שזה נחושת טהורה , אם כי בהשוואות שראיתי אין הבדל משמעותי בין שני הדגמים יתרון נוסף שיש לזלמן זה שהוא מתאים כימעט לכל כרטיסי המסך עריכה הנה לינק לביקורת , עם כרטיס מסך כמו שליhttp://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.208.4
פורסם 2005 באפריל 520 שנים יש למפזר החום הזה תכונה מנצחת - הוא מצויא את האוויר החם אל מחוץ למארז,מבחינתי זה יותר חשוב מכל שאר התכונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.