פורסם 2005 באפריל 420 שנים תראו לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש ופתאום עכשיו חברים שלי ניכנסו לכזה קטע של OC ורציתי לדעת אם אני אוכל לעשות משהו מעניין עם המחשב שליואם כן אז בקצרה לאיזה חלק לעשות ואיך לעשותכזה הוא המפרט של המחשב החדש והאהוב שלי:AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבדGIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוחPDP DDR400 512Mb פעמיים - זכרונותSeagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיחPOWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסךLG GSA-4163B BULK - צורב DVDTeac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטיםA-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארזENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series - ספק כוחאני יודע שיש כאן דברים שממש לא קשורים לאוברקלוקינג אבל אני גם לא יודע את מה כן אפשר להאיץ אז פשוט שמתי הכלתודה רבה לכם... ורק שתדעו שזה אחלה אתר ולמדתי מלא
פורסם 2005 באפריל 420 שנים למה קנית זכרונות ECC?בכל אופן סביר להניח שהם יקשו עליך ביצוע אוברקלוק של 1:1אבל זה לא נוראגם אוברקלוק לא 1:1 יתן אחלה שיפורתוריד את מהירות הזיכרון ל166את הLDT (או איך שלא קוראים לזה אצלך בלוח) תוריד מ4 או אוטומטי ל3ותתחיל לעלות את הHTTכל 10 שאתה מעלה תכנס לWINDOWS תבדוק טמפ' ויציבות (עם פריים או S&M)כשתגיע למצב שאתה לא יציב תעלה מעט את המתח למעבד (הסטוק הוא 1.4)אם יהיו בעיות או תוצאות תכתוב
פורסם 2005 באפריל 420 שנים אני לא מכיר את הזיכרון (מכיר בשם...לא בביצועים) הזה...(זה דיי נראה לי מוזר שהוא ECC)...אבל אתה יכול להגיע רחוק...יש לך אחלה של מוצרים...תתחיל...בהמשך...(אחרי שתעשה OC מכובד..) מומלץ להחליף את הקירור למעבד....*סתם חשוב שתדע...שOC מבטל את האחריות לחלקים שעליהם ביצעת OC...ועוד דבר חשוב לפני שתתחיל...תנעל את הPCIe/PCI...הPCIe X16 אמור להיות על 100 והPCI הרגיל (הישן) אמור להיות על 33....בקשר לPCIe X4 וPCIe X1...אין לי מושג...
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר סליחה אחי התבלבלתי זה לא ECC לא יודע מה קרה לי אחינראה לי נדפק לי השכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.