פורסם 2005 באפריל 420 שנים קודם כל הוא מדהים !! נוצץ כזה !! אהה ההיתי חייב עשיתי חיפוש בפורום לגבי ניקוי החומר התרמי הקודם . כרגע אין לי חומר ולכן אני צריך לחפש אבל אני לא יודע מה הכי מומלץ אציטון , אלכוהול נקי ,או ספירט ? למה עדיף מעל 70% אלכוהול ?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים עם החומר היה שם הרבה זמן וכבר הספיק להתקשות וממש קשה להוריד אותו תשתמש באלכוהול 70%-100% ותנגב עם צמר גפן או מקלון אוזניים בעדינות.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מאיפה אתה רוצה לנקות את המשחה מהמעבד או מהסינק? (ובשום אופן אל תשתמש באציטון)
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מאיפה אתה רוצה לנקות את המשחה מהמעבד או מהסינק? (ובשום אופן אל תשתמש באציטון)הסינק חדש אז כנראה לא ממנומה רע באציטון? אני השתמשתי בפעמים האחרונות והכול בסדר
פורסם 2005 באפריל 420 שנים אציטון זה חומר חזק מאוד ויכול להוריד כל מיני ציפויים מהמעבד חוצמיזה זה כולה משחה טרמית מספיק טישו ואלכהול.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים אציטון זה חומר חזק מאוד ויכול להוריד כל מיני ציפויים מהמעבד חוצמיזה זה כולה משחה טרמית מספיק טישו ואלכהול.יכול להיות אבל אני השתמשתי ולא היו לי בעיות (זה מה שהיה לי בבית)חוץ מזה, אילו ציפויים יש על המעבד?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים יש כל מיני לכות כמו שיש על הלוחות אם לכה צבעונית יש ככה על המעבד אני חושב.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים עד כמה שידוע לי אין שום ציפוי על המעבדאבל יכול להיות שאני טועהבקיצור אם יש לך אלכוהול תשתמש בו (ליתר ביטחון)
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר טוב אני אחכה לאלכוהול מחר ...אציטון זה חומר חזק מאוד ויכול להוריד כל מיני ציפויים מהמעבד חוצמיזה זה כולה משחה טרמית מספיק טישו ואלכהול. קצת מוזר לי הדבר הזה הרי יש הרבה אנשים שמשיפים/מורידים לחלוטין את הכיסוי הזה, אז למה שכמה שנית עם אציטון יהרסו משהו ?ושוב למה מומלץ 70% ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.