עבור לתוכן

קירור המארז ע"י מאווררים מוצאים בילבד ?!

Featured Replies

פורסם

יש את המארז של צנברו (מארז מעולה ! ונוח ביותר !)

אבל הוא לא בידיוק מאוורר ביותר (עד  90 מ"מ מקדימה ו 120 מ"מ אחורה ) אני בכל מיקרה רוצה יותר . מבלי לכער את אותו (כלומר בלי מאווררים מכניסים בדלת ) טוב אז נישאר הגג אבל משם עדיף להוציא אוויר אבל יהיה רק 90  אחד שמכניס  ושני 120 שמוציאים ... אפשרי ? יעיל ?

ואז ניזכרתי בויכוח (פה קוראים לזה ת'רד  ;D)  שקראתי שאפשרי לקרר את המחשב אפילו טוב יותר רק אם מאווררים מוצאים כי הם יצרו תת לחץ והאוויר בעצם ישאב מכל מקום במארז (גם האבק ישאב מכל החדר ... :'( )

אז למה אני שואל אם אני זוכר את זה ? כי אני לא זוכר/יודע אם מישהו ניסה ואיך זה עבד .

ועוד דבר אחרון איפו אני יכול לימצוא נתונים על ה 120 מ"מ שמגיע איתו ?

פורסם

שהמאוררים צריכים גם לשאוב אוויר וגם להוציא אוויר הם יוציאו פחות אוויר ממה שהם מסוגלים.

ברגע שגם תיהיה כניסת אוויר וגם הוצאת אוויר, לא יופעל לחץ מיותר על המאוררים והם יפעלו בהתאם ליכולות שלהם, מה שכמובן יגרום לזרימת אוויר חזקה ומהירה יותר :)

ככה שאני לא רואה כל כך חוכמה גדולה בעניין.

אבל מה שכן, עדיף שיהיה יותר אוויר יוצא מאשר נכנס, אבל שוב - לשמור על יחס סביר...

בקשר לפרטי המאורר, תחפש בגוגל את הדגם שרשום על המדבקה.. אולי זה יעזור לך :)

פורסם
  • מחבר

אך גוגל גוגל פשוט אין עליו !

אפילו את זה יש שם 90CFM  :D

תגדירו יחס סביר ..

יש לי 90 מקדימה שמכניס כ 35CFM ואת ה 120 הזה מאחורה 90CFM

יהיה יעיל עוד 90-120 מ"מ  נחמדים על הגג ?

פורסם

אך גוגל גוגל פשוט אין עליו !

אפילו את זה יש שם 90CFM :D

תגדירו יחס סביר ..

יש לי 90 מקדימה שמכניס כ 35CFM ואת ה 120 הזה מאחורה 90CFM

יהיה יעיל עוד 90-120 מ"מ נחמדים על הגג ?

תשים 120 בלמעלה...

אבל אתה צריך שיהיה זרימת אויר טובה...

איזה מאורר ראית שעושה 90CMF?...ובכמה DBA?? ובכמה RPM??

פורסם
  • מחבר

df1212bb זה הדגם של המאוורר שלי .

חיפוש בגוגל הביא אותי לכאן -> http://gruntville.com/reviews/PSUs/antec_neopower480/page3.php

זה אותו מאוורר שמגיע עם neopower480 בלינק למטה יש את הנתונים עליו 87CFM 2200RPM 39DB

פורסם

כל עוד תיצור חורים במארז בדלת או מקדימה שיאפשרו הכנסה נוספת של אוויר ומאוררי ה120 שלך יהיו חזקים ואיכותיים אתה אמור להיות מסוגל ליצור תת לחץ גדול מספיק בשביל להכניס אוויר.

אבל זה לא יהיה יעיל כמו הוספת מאורר מכניס והתאמת CFMים. בנוסף שמאורר בדלת המארז ממוקם בדיוק מול המעבד כך שהאוויר הקר מגיע ישר למעבד והאוויר החם הנפלט דרך ההיטסינק חלקו יוצא מאחורה וחלקו מלמעלה..

פורסם
  • מחבר

3 מעלות בין מארז פתוח לסגור זה סביר נכון ?!

נשים עד מאוורר 120 שיהיה בעיקר יפה אבל גם יעשה משהו קטן, כמו זה ->http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1319_1604&products_id=9690 וניגמור עיניין .

ד"א עכשיו סיימתי להתקין את ה XP-90 אומנם המישכה צריכה עוד זמן אבל כבר יש ירידה של 12 מעלות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים