פורסם 2005 באפריל 220 שנים שלום לכולם, יש לי מערכת די איכותית של amd 64bit 3000+ עם זיכרונות ballistix המעולים ולוח אם המוזכר מעלה. המעבד מקורר על ידי מאוורר של Tt והמארז מקורר גם הוא היטב. הבעיה שאני לא מצליח להמהיר את המחשב. כל ניסיון לעשות אוברקלוקינג ולו הקל ביותר מסתכם במערכת שלא עולה אני לא מצליח להבין למה ואיפה הבעיה ... אני מעלה את FSB ב 10 מגה הרץ וכבר כלום לא עובד! יש למישהו רעיון/ השערה/ ניסה בעבר להמהיר מערכת דומה? תודה מראש, ניר
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר לפי דעתי מה שמגביל אותך זה הזיכרון תבדוק את התיזמונים שלהם... על מה בדיוק זה מתבסס? מדובר בזכרונות הדגל של crucial שאפילו לא הגיעו לארץ עם תזמונים של בערך 2...לא נראה לי ששם הבעיה.ניר
פורסם 2005 באפריל 320 שנים כדי לעשות אוברקלוק אתה צריך למצוא את המגבלות שלך1.המגבלה של הלוח-תוריד את המכפלה של המעבד ותשתמש במחלק זיכרון כדי לראות לאיזה HTT אתה יכול להגיע יציב2.המגבלה של הזכרונות-תוריד את המכפלה של המעבד ותעלה את הHTT עד שתגיע לגבול של הזכרונות3.המגבלה של המעבד-תשתמש במחלק זיכרון ותעלה את הHTT עד שתגיע למקסימום של המעבדאח"כ תנסה לשלב בין השלושה הנ"ל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.