פורסם 2005 באפריל 220 שנים www.thermalright.com יש רשימת תאימות שם.ה asus לא נתמך, הפייפים של ה xp-120 מועכים לו את המוספטים.בקשר ל dfi, יש תמיכה אבל חריץ ה pci העליון ביותר לא יוכל להיות בשימוש (לא שיש מה לעשות איתו), הנה כמה תמונות :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר זאת המערכת שלך??ואיי הולך להיות לי לוח כזה...עם מעבד ויניס...וXP-120...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים יופי אבל אם ראיתה הגוף קירור מסתיר את המקום לזכרון,כך שאם אתה תרצה להתקין זיכרון בסלותים האלו אתה תתצרך להוריד את הגוף קירור.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים www.thermalright.com יש רשימת תאימות שם. ה asus לא נתמך, הפייפים של ה xp-120 מועכים לו את המוספטים. בקשר ל dfi, יש תמיכה אבל חריץ ה pci העליון ביותר לא יוכל להיות בשימוש (לא שיש מה לעשות איתו), הנה כמה תמונות : רגע, אם אני רוצה להשים 2 כרטיסים במערך SLI אז אי-אפשר? עריכה: לפי Tr סוקט 939\940\754 הוא של intel
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר אני דיברתי פה על לוח של DFI ללא SLI...וגם עם SLI...הוא לא חוסם את הPCIe X16 אלא את הPCIe X4 שהוא לא שמיש במיוחד...הPCIe X1 יותר שמיש..
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אפשר לשים עוד זכרונות זה לא חוסם תסתכל על הגובה של הזכרון, זה רק יהיה קצת יותר קשה לשים אבל הם נכנסים בול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.