עבור לתוכן

אם אני משייף צלע קירור מלמטה היא תוליך יותר טוב???

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני נורא חדש פה זה השאלה הראשונה שלי

שמעתי שאם משייפים היטסניק(צלע קירור) מלמטה היא תוליך חום יותר טוב האם זה נכון???

פורסם

ע"י שיוף עדין(!) מפעם לפעם אפשר להיפטר מלכלוך וכל מיני דברים שמפריעים להולכת החום וליצור מרקם חלק יותר.

בצירוף עם משחה טרמית טובה, זה יכול לשפר קצת את הולכת החום..

פורסם

זה גם הולך טוב עם פוליש ושימון בשמן מנועים

פורסם
  • מחבר

ותגידו איזה משחה טובה כדאי לי לשים בין הצלע קירור לליבה של הכרטיס מסך???

ואגב איך אני מדביק היטסניק(צלע קירור) לצ'יפטים של הכרטיס מסך ע"י משחה טרמית דבק או מה?

פורסם

משחה מעולה זה...AS-5....

פורסם

טוב אתה מבין כיום מדביקים קירור לזכרונות ע"י פאד דבק טרמי,אפשר למצוא אותו על כל גוף קירור לזכרון כיום(שאתה קונה)

פורסם

עדיף עם משחה טרמית.

כל עוד זה לא היטסינק מסיבי במיוחד(או מנחושת שהיא כבדה) המשחה תחזיק אותו לבד, ובניגוד לדבק ניתן להוריד את המשחה במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

ולכרטיס מסך מה כדאי להדביק עליו היטסניק עם דבק כי זה צריך לשבת חזק נכון ואם כן מאיפה אני משיג דבק טרמי???

פורסם

משחה טרמית תחזיק מספיק חזק.

אם יש לך אופציה לחזק עם ברגים מצוין.

אם לא, תחזק עם דבק חם.

אל תחזק עם דבק טרמי כי הוא קבוע, אחרי ששמת, לא משנה איך יצא, אתה לא יכול להוריד אותו.

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי מספיק טוב חברים באתר יש מדריך שאומר שצריך לשייף הטיסניק מלמטה כדי שיוליך יותר טוב האם זה נכון???

ויש פה מוד של כמה כרטיסי מסך והנה אחד מהם :

http://www.hwzone.co.il/gallery/album41/aad

בכרטיס הזה על ידי מה הוא הדביק את ההיטסניק???

פורסם

לשייף את הבסיס של הצלעות קירור זה טוב, זה יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד באיזה מעלה או או שניים אבל לא יותר מזה.

הצלעות קירור שיש על הכרטיס שם זה צלעות שהוא הרכיב. אני חושב שהם קנויות ויש להם פד של דבק טרמי.

פורסם

משחה טרמית תחזיק מספיק חזק.

אם יש לך אופציה לחזק עם ברגים מצוין.

אם לא, תחזק עם דבק חם.

אל תחזק עם דבק טרמי כי הוא קבוע, אחרי ששמת, לא משנה איך יצא, אתה לא יכול להוריד אותו.

אני הוספי סינקים לכ.מסך  R9800PRO ע"י שמוש במישחה טרמית של  MX-1)Arctic-Cooling) שקיבלתי יחד עם הסיילנסר , המשחה עצמה די דביקה ומחזיקה טוב את הסינקים (שהם יחסית גדולים) אבל בשביל הביטחון שמתי גם דבק חם

כשיהיה לי תמונות אני יעלה אותם

פורסם
  • מחבר

תגידו מאיפה אני יכול להשיג היטסניקים טובים וזולים וגם משחה טרמית טובה וזולה לכרטיס מסך??????

פורסם
  • מחבר

אחי תודה על העזרה

אבל מאיפה אני יכול להשיג היטסניקים יותר מסיביים לצ'יפטים של כרטיס מסך כדי שאני יוכל להגיע לoc נהדר

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים