עבור לתוכן

בדיקות ראשוניות עם ה G. SKILLZ ! ! !

Featured Replies

פורסם

זה ועוד יכול להיות מזל, או עניין של הלוח. זה שהם אוהבים מתח - ה- 440 זה עדיין לא הוכח.

אף אחד מהם לא היה עם קסקייד, מאיפה הבאת את זה? וכש- OPB בחן את ה- LE's, הוא היה עם SPC. הסטיקים האלו הם 437 שהוא קיבל דרך RMA של לקוח. ואני לא מבין איך קירור המעבד משפיע על האוברקלוק של הזיכרון? בחיים שלי לא שמעתי על קשר ישיר.

ואנחנו מדברים כאן על 1gb, אחרת לא הייתי מגיב כאן (LE's...), לכן ה- 10k בחצי ג'יגה ו- fire15 לא רלוונטיים.

לא אמרתי ש- 437 ו- 431 הכי טובים.. טוב אולי כן, אבל התכוונתי לך שיש אנשים שיחליפו את ה- 44x שלהם בשביל אחד כאלו.. כי זה עוד לא הוכח בוודאות שהם אוהבים יותר מתח.. ואשמח לראות תגובה מסמגונג או איזה נציג בעצמו..

פורסם

אני אישית חושב שאם לקחת סטיק אחד 431 , סטיק שני של 44X , לקחת מעבד 0432 , לשים את הכל על kn1 e , בניגוד למה שעשה obe1 , אחרי שהוא ראה ששילוב LE וLA לא בריאים כל כך , וניסה להריץ אותם ב16:9 , וזה רק גרם למתיחה לא רצויה של התזמונים לאורך הבד , אנחנו פשוט נראה תוצאות נוראיות שיגרמו לכאוס מוחלט .

לכן , עדיף דווקא ללכת על SPC בשילוב 437 וקצת פפריקה , ויצא יופי ...

:kopfpatsch::silly:

מה נסגר אנשים ?

פורסם

זה ועוד יכול להיות מזל, או עניין של הלוח. זה שהם אוהבים מתח - ה- 440 זה עדיין לא הוכח.

הוכח.

לפחות על dfi, ארבעה זוגות סטיקים של 440 אצלי עבדו, עובדים ויעבדו עם מתח של 2.9v ועובדים הרבה יותר טוב ממתחים נמוכים.

יותר מזה אפילו בסטוק הם לא תיפקדו עם מתח נמוך - ראה פותח הטראד שמסתבר שאנחנו לא היחידים שה tccd 440 שלנו אוהב מתח, חיפוש קטן ימצא כמה משתמשים אם בדיוק אותם טענות, אני גם לא ינסה לשכנע אותך אם לא תאמין לי כי אין לי סיבה.

של לקוח. ואני לא מבין איך קירור המעבד משפיע על האוברקלוק של הזיכרון? בחיים שלי לא שמעתי על קשר ישיר.

א.ב של אוברקלוק, ולפני שאתה מנסה להוכיח לי שכל ה 4 סטיקים שבדקתי מוזרים כדאי שתעשה שיעורי בית.

אני יסביר בקצרה וזה מאוד פשוט : מעבד עובד מהר -> ניגש לזיכרון מהר יותר -> זיכרון מגיב יותר פעמים -> יותר ביצועי זיכרון.

זה קיצוני, אם יש לך מערכת 64 או מערכת עם מכפלה פתוחה תריץ באנצים של זיכרון כמו sandra או אפילו תראה מה קצב ההעברה פחות או יותר עם memtest כל זה עם מכפלה גבוהה, ואז תוריד רק את המכפלה - כלומר רק את מהירות המעבד ותבדוק מה יקרה.

אגב זו גם הסיבה שכל בנצמארק שנוגע לזיכרון והציג ביצועים גבוהים מאוד היה עם קסקדים.

פה נגמר הסיפור ואין לי עייניין להוכיח את מה שאמרתי, רוצה להאמין מה טוב, לא רוצה - גם טוב.

חן חן.

פבל אני מבקש לא לתערב בשיחות של מבוגרים , שתגדל תבין ;D

פורסם
  • מחבר

טוב ועכשיו לאחר בדיקות יותר מעמיקות... אני נאלץ לחזור בי.

מסתבר שאחד הסטיקים פשוט דפוק.

ניסיתי להריץ כל סטיק בנפרד ונוכחתי לגלות שאחד מהם לא מסוגל אפילו להריץ את המערכת בתזמוני סטוק ב 275 מגהרץ (2.5-3-3-7) וגם ב 2.5-4-4-8.

שני הסטיקים נבדקו במתח של 2.7 ו 3.0 וולט ב DIMM 2.

כל סטיק עבר בדיקה של Prime, 3DMARK2K5 ושוב פעם Prime.

עם הסטיק הדפוק לא הצלחתי לסיים אפילו את הבדיקה הראשונית בפריים. בחלק מהפעמים הודעת שגיאה של פריים ובחלק אחר פשוט מסך כחול, כך שלשלב 2 של הבדיקה הכללית (3DMARK2K5) לא הצלחתי אפילו להגיע.

הסטיק השני עבר את הבדיקות הנ"ל במאת האחוזים, גם ב 2.5-3-3-6, גם ב 2.5-3-3-7 וגם ב 2.5-4-4-8 ולבינתיים נמצא כשיר. כעת אני כותב את הפוסט פעם נוספת אחרי הרצה של פריים עם הסטיק התקין.

נ.ב, הסטיקים מכילים צ'יפים מסדרה 440.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים