עבור לתוכן

בדיקות ראשוניות עם ה G. SKILLZ ! ! !

Featured Replies

פורסם

2X512 PC4400 LE

2.7 ג'יגהרץ @ 1:1 (300) - 2.7 וולטעז'.

אתן לתמונות לדבר...  8)

יציב לבינתיים.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

יפה!!! :xyxthumbs: אבל השאלה הגדולה עם אתה יכול יותר מי זה...

פורסם

אם תתעניין לעומק בנושא של ה GSKILL ה TCCD ותקרא בפורומים בחו"ל תשים לב שכולם אומרים את אותו הדבר שה TCCD יציבים ב PRIME ו ה PI אבל נותים לפול במבחני ה 3D ככה שאם אתה באמת רוצה לדעת שהם יציבים תריץ בדיקות 3D.

פורסם

באס עצבני, אבל בעצם הסטוק שלהם זה 275...

סחוט מהם עוד!

פורסם

מה עם לעבור את ה3G ? :silly:

פורסם

לדעתי אין בעיה לעבור את המהירות הזאת - עוד קצת מתח לזיכרון ואולי תוציא מהם עוד 10MHZ מהם.

דבר שני תנסה להוריד את המכפיל HTT זה לא פוגע ביצועים בכלל אבל יכול להיות שהלוח מגביל אותך, לחילופין אולי תוסיף מתח ל HT

פורסם
  • מחבר

טוב, חדשות לא איכותיות בכלל בכלל... :nono:

ככל הנראה שבקר הזכרון המובנה בליבת הווינצ'סטע שלי לא מציאה גדולה, למרות היכולת של המעבד לטפס למגהרצים חביבים ביותר.

מעל באס 270, בסנכרון עם הזכרונות, לא משנה עד כמה אקל בתזמונים ואתן במתחים, כל עוד ה CPC מופעל (1T), לא אקבל מערכת יציבה בבאס העולה על 270 מגהרץ.

ניסיתי להוריד את מכפלת המעבד, ה HTT, נאדה. אני חייב לרדת ל 2T על מנת להשלים מבחן בודד ב Prime בלי ליפול וזה לא בא בחשבון, הנפילה בביצועים די גדולה בירידה ל 2T.

כרגע על 268 @ 1:1 - 2.4 ג'יגהרץ (אני אוהב את זה מעוגל) ב 2.5-3-3-6 - 2.7 וולטעז'.

פורסם

טוב, חדשות לא איכותיות בכלל בכלל... :nono:

ככל הנראה שבקר הזכרון המובנה בליבת הווינצ'סטע שלי לא מציאה גדולה, למרות היכולת של המעבד לטפס למגהרצים חביבים ביותר.

מעל באס 270, בסנכרון עם הזכרונות, לא משנה עד כמה אקל בתזמונים ואתן במתחים, כל עוד ה CPC מופעל (1T), לא אקבל מערכת יציבה בבאס העולה על 270 מגהרץ.

ניסיתי להוריד את מכפלת המעבד, ה HTT, נאדה. אני חייב לרדת ל 2T על מנת להשלים מבחן בודד ב Prime בלי ליפול וזה לא בא בחשבון, הנפילה בביצועים די גדולה בירידה ל 2T.

כרגע על 268 @ 1:1 - 2.4 ג'יגהרץ (אני אוהב את זה מעוגל) ב 2.5-3-3-6 - 2.7 וולטעז'.

אתה לא מדייק בקשר לבקר, בטח שלא במהירויות של 275+-, הסיכוי שהבקר מגביל אותך נמוך מאוד.

ה le שלך הם לפי הניחוש שלי, הם 440 , הם וה 449 אוהבים מתח, נתת להם מעט מידי, הם לא מתפקדים טוב עם פחות מ 2.8v על הלוח הזה.

וביצועים טובים תתחיל לקבל מ 2.9v, בכל אופן כדי לבדוק מה הם שווים תן להם 3.0v-3.1v ותתחיל להעלות את ה mhz של הזיכרון, ספר לנו מה קורה שם.

עריכה : את כל הבדיקות תעשה ב t1 - אל תשתמש ב t2 .

פורסם
  • מחבר

נשמע קצת הזוי...

מלא מעט מקורות, הבנתי שה TCCD יתפקדו היטב במתחים של 2.6-2.8, מעבר לכך יתקבלו שגיאות והזכרונות פשוט יהיו פחות יציבים. די מפתיע אותי לשמוע אותך אומר שהם צמאים למתח.

פורסם

נשמע קצת הזוי...

מלא מעט מקורות, הבנתי שה TCCD יתפקדו היטב במתחים של 2.6-2.8, מעבר לכך יתקבלו שגיאות והזכרונות פשוט יהיו פחות יציבים. די מפתיע אותי לשמוע אותך אומר שהם צמאים למתח.

היה לי כבר יותר משתי זוגות של tccd אז הזוי זה לא.

כל הסיפור של המתח הנמוך נכון לציפים : 431 ו 437.

ה 440 או ה 449 יציבים יותר במתח, נסה ותראה.

:beerchug:

פורסם
  • מחבר

אנסה...

לבינתיים, בין תזמון לתזמון, אנסה גם לשבור שיאים בדאונקלוק מאסיבי לכלל המערכת. :cool2:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

באיזה צ'יפ (שבוע) מדובר?

ואל תצפה ליותר, אם יש לך הרבה מזל הזכרון יעשה 310-315 @ 2.5-3-3 ו- 320 @ 2.5-4-3.

כמו שקופרה אמר, ה- "שמועות" אומרות שצ'יפים 440 ומעלה מגיבים יותר למתח ואוהבים אותו יותר.

ולמה אתה ישר מאשים את הבקר זיכרון? המעבד שלך שבוע 44 - זה אומר שזהו בקר זיכרון חדש, והמעבד לבדו עושה 2700 מה''צ. אז זה לא הבקר זכרון.

הדבר היחיד שנותר לך לעשות זה טוויקים ועוד טוויקים. תשתמש בביוס, ב- a64 tweaker ובמדריך של madShrimps.

פורסם

באיזה צ'יפ (שבוע) מדובר?

ואל תצפה ליותר, אם יש לך הרבה מזל הזכרון יעשה 310-315 @ 2.5-3-3 ו- 320 @ 2.5-4-3.

כמו שקופרה אמר, ה- "שמועות" אומרות שצ'יפים 440 ומעלה מגיבים יותר למתח ואוהבים אותו יותר.

ולמה אתה ישר מאשים את הבקר זיכרון? המעבד שלך שבוע 44 - זה אומר שזהו בקר זיכרון חדש, והמעבד לבדו עושה 2700 מה''צ. אז זה לא הבקר זכרון.

הדבר היחיד שנותר לך לעשות זה טוויקים ועוד טוויקים. תשתמש בביוס, ב- a64 tweaker ובמדריך של madShrimps.

רק לחדד שזה לא "שמועות", אני אישית בדקתי 4 זוגות עם tccd :

2 זוגות le, זוג la שאני איתו עכשיו וזוג ocz - כולם 440 וכולם הגיבו ומגיבים הרבה יותר טוב עם מתחים יחסית גבוהים, יותר מזה - עם פחות מ 2.8v הזיכרון בקושי תיפקד - גם במהירויות סטוק.

אגב סיכוי טוב שהלוח קשור לעיניין גם כן - לוח משוגע :beerchug:

פורסם

אז אולי המזל היה בצדך, כי להרבה משתמשים זה לא ככה.

למעשה, הרבה מאוד אומרים שה- #431 וה- #437 הם הכי טובים... בין השאר כאלו שהגיעו לתוצאות מטורפות... dumo, opb, kakaroto ועוד.

פורסם

אז אולי המזל היה בצדך, כי להרבה משתמשים זה לא ככה.

למעשה, הרבה מאוד אומרים שה- #431 וה- #437 הם הכי טובים... בין השאר כאלו שהגיעו לתוצאות מטורפות... dumo, opb, kakaroto ועוד.

לדייק בבקשה :)

לא אמרתי שה 431 או 437 פחות או יותר טובים אלה רק שהם אוהבים פחות מתח מה 440 וה 449 ברוב המקרים, וזה לא רק אצלי.

אגב אני גם לא יודע אך אתה מגדיר סטיקים "טובים" ה la שאני עכשיו עובד איתם וגם ה ocz וזוג אחד מה le עושים 300mhz 2.5-4-3-8 יציב ב memtest

בבנצים כמובן שאפשר יותר ובתיזמונים גבוהים הם מגיעים ל 310mhz ולא שזה אפקטיבי - הכל עם ה 440 וב t1

מה שאני מנסה להראות זה שאין סטיקים יותר טובים, יש זוג יותר טוב פה ויש אחרים טובים יותר שם.

לעייניין עם pob bumo ושאר החבר'ה הטובים - אניי לא אומר שהסטיקים שלהם לא טובים כי הם טובים בהחלט, אבל שים לב שכולם עם קסקדים חזקים, אחרת אי אפשר

להגיע להתוצאות שמשתמש עם קירור מים או אוויר יכול להתקרב אליהם, וסתם אם כבר הזכרת את opb וסטיקים טובים אז הסטיקים שהגיעו ל 10k בסנדרה הם כמובן של 2x256 ו 440 - כמו של fire15 שגם אוהבים אהבו מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים