פורסם 2005 במרץ 3120 שנים שלום לכולםזהו הדיון הראשון שלי כאןיש לי כרטיס מסך מדגם MX 440SE 128DDRועשיתי לו OC כברועכשיו אני רוצה ממש ליקרועה אותו לכן חיפשתי מדריכים בנושא הוולט מוד לכרטיס הMX440 ומצאתי כמה מדריכיםהינה אחד מהםhttp://www.xtremesystems.org/forums/archive/index.php/t-32821.htmlומה שהוא עשה זה:חיבר את הרגליים של הג'וק הזה לנגד של 10K אום כךhttp://www.christi.hjem.wanadoo.dk/filer/back_close_drawing.JPGוהוא הגיעה למהירויות של 390\600!!!!!אני מת להגיעה לשםאז ברצוני לדעת איפה ליקנות את הנגד הדרוש ובבקשה עזרו לי איך לעשות את זה אם יש לכם ידע קודםביינתיים אני יבדוק את הכרטיס ויגיד לכם אם זה הבקר שיש לו IRU3033וכמה NS הזיכרון שליוהכרטיס הוא של 128BIT!!!!!יש לי קירור חזק של 9800P על הכרטיס אז אין לי בעיית קירורתודה מראש על עזרתכם!!![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים צריבת ביוס נחשבת מסוכנת יחסית, בגלל שפאשלה קטנה יכולה להשאיר אותך עם כרטיס שלא עובד בכלל. עם זאת, ברוב המקרים אפשר לצרוב בחזרה את הביוס הקודם על עיוור (מסך שחור).במקרה שלך אין טעם לצרוב ביוס של 440, מכיוון שה-440SE מוגבל בחצי מרוחב הפס של ה-440. זה לא עניין של מהירות או הגדרות, אלא מגבלה פיזית לכל דבר. עדיף שתערוך ביוס של 440SE ותצרוב אותו.בהצלחה.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אל תיקח את הסיכון .. תרצח אותו באוברקלוק רצחני כמו שאני עשיתי לכרטיס הזה שהוא היה אצלי
פורסם 2005 באפריל 220 שנים הכרטיס הזה לא שווה את כל זמן ההשקעה שתשים עליו...ולא שווה את הכסף בשביל הקירור..!
פורסם 2005 באפריל 220 שנים זה לא ממש שווה אבל אם אתה רוצה לקבל ביצועים גבוהים בלי לקנות כרטיס חדש וגם לשבור שיא באורב,לך על זה
פורסם 2005 באפריל 220 שנים צריבת ביוס נחשבת מסוכנת יחסית, בגלל שפאשלה קטנה יכולה להשאיר אותך עם כרטיס שלא עובד בכלל. עם זאת, ברוב המקרים אפשר לצרוב בחזרה את הביוס הקודם על עיוור (מסך שחור).איך אפשר לצרוב ביוס לכרטיס על עיוור?אפשר לחבר למחשב כרטיס מסך מבוסס ממשק PCI ודרכו לצרוב ביוס חדש לכרטיס.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מה הבעיה? משנים את השם של ה-ROM FILE למשהו קצר וצורבים מדיסקט אתחול...בהנחה שאין לך כרטיס PCI.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר הכרטיס הזה לא שווה את כל זמן ההשקעה שתשים עליו...ולא שווה את הכסף בשביל הקירור..!אין לי צורך בקירור בישביל הליבה כי היא מקוררת ע''י הקירור של 9800PRO ואפילו ב310MHZ הליבה נישארת קפואה במאמץ!!אני רק רוצה לדעת איפה קונים נגד של 10K אום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.