פורסם 2005 באפריל 120 שנים אני בהחלט מסכים איתך שלאנשים פה יש טעם חרא והם שופטים משחקים רק לפי גרפיקה ("פאר קריי המשחק הכי יפה" למרות שזה ממש מעפן סטייל דום3)מההההה?FarCry, בחלקו הראשון לפחות, הוא מדהים! זה גם בא לידי ביטוי בגרפיקה, אבל גם בריאליזם וכמובן ב-AI המשובח ביותר.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים the punisher אחד המשחקים החזקיםsoldier of fortune הראשון היה קטלנייוגם desperados היה משחק טובב
פורסם 2005 באפריל 120 שנים גרפיקה וריאליזם זה הדבר היחיד ש-FARCRY מציע.מה הקטע של העלילה המפגרת הזאת?אני לא מבין איך אנשים סובלים לשחק במשחקים בלי עלילה.משחק מחשב זה כמו סרט. לשחק משחק מחשב עם עלילה מפגרת או בכלל בלי עלילה (דום3) זה כמו ללכת לראות סרט עם עלילה מפגרת ואתם חייבים להסכים איתי שללכת לסרט עם עלילה מפגרת זה מבאס.ואני גם מסכים עם מי שמעלי ^^. SOF היה פשוט מדהים!!
פורסם 2005 באפריל 120 שנים המשחק פשוט איטיאתה נוסע במכונית כמו צב....אתה זוכר שאתה נמצא בעיר של שנת 1930?אני לא בטוח שבאותם ימים היו מכוניות שסוגרות 300 ו400 קמ'ש.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים הייתי מאוד רוצה לשחק בסדרת הפיינל פאנטזי. חבל מאוד שאין את זה ל-PC DESPERADOS זה באמת משחק פשוט ענק. פשוט מצחיק בטירוף כמה שמתכנתים של משחק יכולים להיות עילגים ולתכנן משחק כ"כ מפגר ומלא באגים.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר אתה זוכר שאתה נמצא בעיר של שנת 1930?אני לא בטוח שבאותם ימים היו מכוניות שסוגרות 300 ו400 קמ'ש.חוץ מהגרפיקה המשחק קצת דפוקבמיוחד שאתה יורהוגם המכוניותחוץ מFAR CRY וHL2 ומקס פיין וDOOM 3 יש משחק פעולה ..(שיצא בשנה האחרונה )טוב?
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר מה? מה אתה רוצה? אני בסכך הכל סיימתי את FAR CRY וגם את מקס פיין 2 HL2 לא כל כך אוהב.... וגם DOOM 3
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אני רוצה להראות לאנשים שיש אנשים מוזרים כמוך למשל שמה שעושה להם את זה זה להרוג הרבה אנשים ומפלצות ללא שום מטרה והעיקר שתהיה גרפיקה יפה.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אין לי משהו נגד להרוג הרבה דברים בגרפיקה יפה, פשוט חבל שמשחקים שלא כאלה כל כך נדירים, וגם כשהם יוצאים הם לא נמכרים טוב והחברות המפתחות נסגרות או עוברות לתחום רווחי יותר כמו משחקי סימס....
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר חוץ ממשחקים שהזכרתי בהודעה שלי הקודמת...יש איזה משחק פעולה אחר שכבר יצא שטוב? (עם גרפיקה טובה כמובן..)
פורסם 2005 באפריל 120 שנים גזור ושמור:http://www.gamespot.com/finder/findgames.htmlתחפש איזה משחק שאתה רוצה עם איזה תכונה שאתה רוצה שתהיה בו לכל פלטפורמה שתרצהכל מה שמעל 7 בכללי ו8 בגרפיקה תחת פעולה, יהיה משחק פעולה טוב עם גרפיקה טובה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.