פורסם 2005 במרץ 3120 שנים Mafia - בוודאות ללא טעות. אני לא חושב שזה נכון.... מאפיה הוא הרבה יותר מסתם משחק. לדעתי מאפיה היתה החבייה הכי טובה שיתה לי מסיפור עלילתי- וזה גם משחק שאין לו מתחרים ד"א הגרפיקה שלו לא פחות מדהימה היום משל HL2 אם מתחשבים בגודל של השלבים שם., שזה עוד השיג יוצא דופן למשחק מלפני 3-4 שנים. אהה כמעט שכחתי, MAX פיין 2. במילה אחת - השקעה! למי שאמר ש-2 הוא גרוע ו1 הוא טוב, אני לא מבין, זה אותו משחק בדיוק עם עלילה באותה סגנון (ורמה) משחקיות זהה, כל מה ששינו זה את הגרפיקה.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים גם אני לא מבין למה אומרים ש-1 יותר טוב.. 1 רק יותר ארוך ו 2 גרפיקה טובה יותר השלבים ממש אותו סגנון ועלילה אותו רמה רק שונה.. חוץ מזה שיש ב ראשון יותר בוסים אה ועוד משהו..בהתחלה חשבתי ש מאפיה משחק דפוק כי בהתחלה הוא היה ממש מעצבן ולא כיף.. אבל שהתקדמתי ראיתי איזה משחק ענק זה..אני אומר לכם פשוט חוויה.. והגרפיקה שלו לא מגיע לזאת שך HL2.. overload אתה מגזים פה.. אבל יש לו באמת גרפיקה מאד יפה,להגיד את האמת לא היה מזיז לי ש MAFIA 2 [אם יצא] יהיה אותו גרפיקה.. לדעתי רואים את המודלים מעולה וגם את הסביבה אם ישפרו אז בכיף ובאמת זה משחק עם עלילה מושקעת משחקיות טובה..והוא אפילו יותר מגוון מ GTA VICE במשימות.. כל משימה זה סגנון שונה,ב GTA זה לא חזר על עצמו אבל הוא לא היה כמו MAFIA שזה ממש הייתה השקעה משימה- משימה. בקיצור משחק ענק..ממליץ לכולם..ואני מחכה עדיין ל MAFIA 2
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר שחקתי בדמו של מאפיה לדעתימישחק לא כזה טובהגרפיקה בסדר....אבל הכל זז לאט עד שאתה נוסע עם המכונית....
פורסם 2005 באפריל 120 שנים H&D 1-2 GTA 1-2 Heroes of might and magic 3 Settlers 1 King quest 4 (נראה לי שזה 4 ;/) TIM כל אחד מקטגוריה שונה וכל אחד מהם באמת הדהים אותי, פשוט משחקים ענקים אחד אחד, אפשר להגיד שגדלתי עליהם במובן מסוים
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מבחינתי המשחק הכי טוב ששיחקתי עד היום הוא ללא ספק HALF LIFE 1!!!!!המשחק המושלם!חוץ מזה גם WARCRAFT 2+3, DIABLO, וכמובן גם הקווסטים של אמצע שנות התשעים כמו FANTASMAGORIA, GABRIAL KNIGHT 1+2+3, כל סדרת C&C+RED ALERT 1+2אפשר גם לאוסיף את HEROS OF MIGHT AND MAGIC 3
פורסם 2005 באפריל 120 שנים גילי אני לא אשב בצד וארשה לך להקניט את רידיק.אני בהחלט מסכים איתך שלאנשים פה יש טעם חרא והם שופטים משחקים רק לפי גרפיקה ("פאר קריי המשחק הכי יפה" למרות שזה ממש מעפן סטייל דום3) אבל רידיק זה בהחלט משחק מדהים ולא רק בגלל הגרפיקה שלו. הייתי אפילו צריך להכניס אותו לתוך הרשימה של המשחקים הכי איכותיים ששיחקתי אי פעם.בכל מקרה אנשים שלא שיחקו ב-DEUS EX אני ממש ממליץ להם לשחק אחרת הם לא ידעו לעולם משחק איכותי מהו. זהו המשחק הכי איכותי שקיים עם עלילה ממש מדהימה ומשחקיות מעולה ומליוני דרכים לעבור כל קטע במשחק ויש לו 3 סופים שונים. פשוט תענוג!המשחק הכי טוב בכל הזמנים הבא אחריו הוא כמובן HL לדעתי- המשחק בעל הסינגל פלייר כמעט הכי יפה שנוצר (יש את DEUS EX שהוא הכי יפה) והמולטיפלייר בהחלט הכי יפה שנוצר אי פעם.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים שחקתי בדמו של מאפיה לדעתימישחק לא כזה טובהגרפיקה בסדר....אבל הכל זז לאט עד שאתה נוסע עם המכונית....נו בטח שזה ניראה לך מעפןשיחקת רק בדמועצה שלי קח את המשחק המלא לסיבוב ואני מבטיח לך שאתה תסיים אותו בהנאה
פורסם 2005 באפריל 120 שנים חחח באמת בהתחלה הוא לא משו.. גם אני לא אהבתי אותו..אבל אחרי זה הוא פיצוץ! העלילה מחברת אותך למשחק..
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר נו בטח שזה ניראה לך מעפןשיחקת רק בדמועצה שלי קח את המשחק המלא לסיבוב ואני מבטיח לך שאתה תסיים אותו בהנאההמשחק פשוט איטיאתה נוסע במכונית כמו צב....יש איזה משחק פעולה טובששחקתם בו חוץ מFAR CRY ומקס פיין ..2 וHL2 ....?
פורסם 2005 באפריל 120 שנים DEUS EX זה משחק חרא?! איך אפשר בכלל לחשוב כך? מתי שיחקת בו? בטח שהגרפיקה שלו חרא יחסית ל-HL2... העלילה שלו היא אחת העלילות הכי איכותיות שראיתי אי פעם במשחק מחשב (במיוחד בשביל משחק תפקידים-פעולה מגוף ראשון).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.