פורסם 2005 במרץ 2920 שנים mafia, america's army, gta,midtown madness1&2(still waiting for 3..:\) ,red alerti think ther's more...
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים QUAKE 1 ברשת - זה המשחק שבגללו התחברתי בזמנו לאינטרנט והוא היה פשוט מדהים .... אוי הנוסטלגיה ...OPERATION FLAHSPOINT - אני לא יודע איך לתאר אפילו עד כמה כל דקה בו היתה מעולה .
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים לא יודע חברים.... [glow=red,2,300]המשחק הכי טוב שאני שיחקתי היה Mu!!!!![/glow] אין עזבו משחקים ישנים וקלאסיקות... Mu זה בסט!!! אין שחקתי אותו בערך שנה בסרוור הרשמי ובאיזה אלף סרווורים אחרים הגרפיקה שלו לא מדהימה אבל הוא פשוט משחק שמתמכרים אליו, רוצים עוד ועוד להמשיך.... לשפר ולשפר.. [glow=red,2,300] פשוט אין עליו!!! [/glow]
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים אנשים מה קורה אתכם??מה עם מקס פיין (הראשון)זה משחק סוווווווף הדרךאמנם קצת קצר מדי אבל הגרפיקה חבל"ז (יחסית לזמן ההוא)וה BULLET TIME
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים GTA . FARCRY.MAXPAINEוהיום התחלתי לשחק בהלף לייף נ.ב -המעניש זה המשחק הכי דבילי שהורדתי בשנה האחרונה
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים אני חושב שהמעניש הוא משחק ממש נחמד, תקשיבו אז נכון שהוא לא ממש מורכב הולכים, קופצים, יורים, הורגים....אבל הגרפיקה נחמדה והוא דייי מהנה....לא המשחק הכי טוב ששחקתי, אבל שווה קניה ובטח הורדה
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים משחק משחררכיף רצח לפוצץ מישהו מטווח 0 בשטגן.גם הקול של הדריכה שם עושה לי את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.